ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ PROJECTING & SOUNDING ART

Πιστοποιήσεις.

Η Projecting & Sounding ART πιστοποιείται από τους κορυφαίους οργανισμούς εικόνας και ήχου παγκοσμίως. Όλες οι διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις μας είναι σίγουρα ένα αντικειμενικό κριτήριο, που αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στο να είμαστε οι “Ειδικοί στα συστήματα αυτοματισμού, ήχου και εικόνας”.

Logo του οργανισμού cedia
Logo της πιστοποίησης Crestron
Logo της πιστοποίησης HAA
Logo της πιστοποίησης ISF
Logo της πιστοποίησης JVC
Logo της πιστοποίησης THX

Ιδρυτικό μέλος της CEDIA στην Ελλάδα.

Τα συστήματα αυτά περιλαμβάνουν τη δικτύωση, τους αυτοματισμούς και τα συστήματα επικοινωνίας, καλύπτοντας επιπλέον πεδία χρήσης, όπως ο φωτισμός, η ασφάλεια και τα συστήματα ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού. Σε χώρες με παράδοση στο σχεδιασμό και την υλοποίηση custom installations, όπως είναι οι ΗΠΑ, η πιστοποίηση από τον οργανισμό της CEDIA® είναι εκ των ων ουκ άνευ για μία εταιρεία εγκατάστασης ηλεκτρονικών συστημάτων. Ιδιαίτερο κεφάλαιο στην υλοποίηση μιας σύγχρονης πολυτελούς κατοικίας σε Ευρώπη και Αμερική αποτελεί ο σχεδιασμός και η υλοποίηση Οικιακών Κινηματογράφων και ποικίλων χώρων Οικιακής Ψυχαγωγίας.

Η Projecting & Sounding ART είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του οργανισμού της CEDIA® στην Ελλάδα και η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, ο ιδρυτής της οποίας, κύριος Βαγγέλης Λάμπρου, διαθέτει την πιστοποίηση EST II –Electronic Systems Technician level IΙ. Ως μέλος του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού CEDIA®, το προσωπικό της Projecting & Sounding ART βρίσκεται υπό συνεχή εκπαίδευση, με τα υψηλότερα στάνταρ στον τομέα.

Η πιστοποίηση της CEDIA®, σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα και την εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση Οικιακών Εγκαταστάσεων με τις υψηλότερες των προδιαγραφών, εξασφαλίζει στους πελάτες της Projecting & Sounding ART ότι απολαμβάνουν κορυφαίες υπηρεσίες κατά την υλοποίηση του έργου και αμέριστη υποστήριξη με την ολοκλήρωσή του.

Το “La Vie en Rose” που μπορείτε να βρείτε στα βραβευμένα μας έργα, κατάφερε να φτάσει έως και τη σελίδα εγγραφής νέων μελών και τεχνικού προσωπικού της CEDIA, ως ένα από τα πλέον ενδεικτικά παραδείγματα αναφοράς του χώρου.

Πιστοποίηση του οργανισμού cedia

Πιστοποίηση Video Calibration Level I και II σε περιβάλλον Home Theater.

Η THX® είναι ευρύτατα γνωστή σε παγκόσμια κλίμακα χάρη στις τεχνολογίες με τις οποίες συνεισφέρει στους Εμπορικούς και Οικιακούς Κινηματογράφους.

Επιστέγασμα της σειράς των πιστοποιήσεων τις οποίες διαθέτει η Projecting & Sounding ART είναι η πιστοποίηση την οποία διαθέτει ο κύριος Ευάγγελος Λάμπρου ως THX® Certified Professional. H πιστοποίηση την οποία διαθέτει η Projecting & Sounding ART είναι η υψηλότερου επιπέδου από αυτές που παρέχει ο οργανισμός THX® και αφορά το Video Calibration Level I και II σε περιβάλλον Home Theater.

Πιστοποίηση της εταιρείας THX

Πιστοποίηση ISF® για μοναδική ποιότητα απεικόνισης.

To ISF® –Imaging Science Foundation– είναι ίσως ο πλέον αναγνωρίσιμος και έγκυρος διεθνής οργανισμός, ο οποίος δραστηριοποιείται στη βιομηχανία της Απεικόνισης με αποκλειστικό σκοπό τη βελτίωση της εικόνας που παρέχουν τα ηλεκτρονικά.

Το ISF® έχει συμβουλευτικό ρόλο προς τους κατασκευαστές, στο στάδιο της ανάπτυξης των προϊόντων. Δεκάδες γνωστοί κατασκευαστές περιλαμβάνονται στους πελάτες του ISF®. Ανάμεσα σε πολλούς άλλους είναι οι: Barco, BenQ, Bose, Epson, Harman, Hitachi, HP, InFocus Intel, LG, JVC, Microsoft, Minolta, Mitsubishi, Monster Cable, NEC, NVIDIA, Optoma, Panasonic, Pioneer, Pixelworks, Runco, Stewart Filmscreen, Texas Instruments, Toshiba, Yamaha.

Το ISF® παρέχει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με στόχο την κατανόηση της διαδικασίας Calibration, των αρχών της ψηφιακής απεικόνισης και των στάνταρ που τη διέπουν. Ο πιστοποιημένοι από το ISF® επαγγελματίες μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους άριστα ρυθμισμένη εικόνα, εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Η πιστοποίηση παρέχεται μετά από εξετάσεις και προϋποθέτει επένδυση σε εξοπλισμό ελέγχου της εικόνας.

Μάθετε περισσότερα για τις αδειοδοτήσεις ISF®

Το ISF® παρέχει δύο ειδών αδειοδοτήσεις – licensing. H μία είναι βασισμένη στη συμμόρφωση με τα στάνταρ της λειτουργικότητας στην αναπαραγωγή της εικόνας – video. Η δεύτερη είναι η ISFccc, η οποία αφορά στα προϊόντα HDTV και σηματοδοτεί ότι οι συσκευές αυτές είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να δέχονται ISF calibrations και να αποθηκεύουν τις αντίστοιχες σε presets.

Πιστοποίηση της εταιρείας ISF

Πιστοποίηση ΗΑΑ® στην ακουστική οικιακών χώρων.

H ΗΑΑ® είναι ένας διεθνής οργανισμός για την εκπαίδευση επαγγελματιών, με αποκλειστικό αντικείμενο την ακουστική οικιακών χώρων.

Στόχος της HAA είναι η προώθηση και η διάδοση της πλέον σωστής και αποδοτικής ακουστικής σχεδίασης για έναν οικιακό χώρο, όπως και η χρήση για το σκοπό αυτό ειδικών τεχνικών ακουστικής διακρίβωσης –calibration. Μέλη του οργανισμού HAA® είναι κατασκευαστές, επαγγελματίες του Audio/Video, αλλά και καταναλωτές που στόχο έχουν την ηχητική υπεροχή.

Παράλληλα, η ΗΑΑ® προάγει και ενθαρρύνει τη συνεργασία των μελών της και το συγκερασμό ιδεών με τεχνικές, με απώτερο στόχο την άριστη ηχητική απόδοση. Η Projecting & Sounding ART ανήκει στη ΗΑΑ® και ο ιδρυτής της κύριος Βαγγέλης Λάμπρου διαθέτει HAA Level I Certification.

Ένας πιστοποιημένος από τη ΗΑΑ® επαγγελματίας είναι σε θέση:

1. Να σχεδιάσει ένα ηχητικό σύστημα και να κάνει προτάσεις επί αυτού.

2. Να αναγνωρίσει και να κοστολογήσει περισσότερο πολύπλοκες αλλαγές οι οποίες απαιτούνται για τη βελτίωση της ηχητικής απόδοσης, όπως, λόγου χάρη, η επανεγκατάσταση των ηχείων ή η προσθήκη περαιτέρω εξοπλισμού (π.χ., ενός υπογούφερ).

3. Να εκτιμήσει ακουστικά, να μετρήσει και να καταγράψει όλες τις ηχητικές παραμέτρους που είναι σχετικές με τις δυνατότητες για ηχητική βελτίωση. Τέτοιες παράμετροι είναι η Βελτιστοποίηση της Απόκρισης, η Βελτιστοποίηση του Ηχητικού Πεδίου και η παροχή μετρήσεων που καταδεικνύουν την ηχητική βελτίωση η οποία επιτεύχθηκε

Πιστοποίηση της εταιρείας HAA

Πιστοποιημένος & Elite Pro Partner Crestron.

Η παρουσία το ονόματος της Crestron σε μία κατοικία, είναι ισοδύναμο με έναν νέο, διαφορετικό, ξέγνοιαστο τρόπο ζωής. Το όνομα της Crestron, πολύ απλά, εξαφανίζει κάθε τηλεκοντρόλ που μπορεί να υπάρχει στη θέα σας. Εκμηδενίζει τις αποστάσεις από τον αναπαυτικό σας καναπέ δίπλα στο τζάκι έως το dimmer για τα φώτα του δωματίου. Κάθε δωματίου στην κατοικία.

Οι αποστάσεις σε μία μεγάλη οικία είναι μεγάλες και ο χρόνος πολύτιμος. Ελέγξτε την ασφάλεια του σπιτιού, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, τον καιρό, ανοίξτε την γκαραζόπορτα, κάντε τα πάντα από το σημείο που αναπαύεστε ή εργάζεστε. Δεν θα το πιστέψετε εύκολα, αλλά το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε όλα αυτά, το μόνο που είναι ορατό σε εσάς και έρχεται σε επαφή μαζί σας είναι η οθόνη αφής του χειριστηρίου της Crestron.

Σε αυτό το πάνελ, που είναι τόσο διακριτικό που μπορεί να κοσμεί ένα πολυτελές coffee table, βρίσκεται όλο το σπίτι σας. Από το feed των καμερών ασφαλείας, έως την ταινιοθήκη σας. Και αν ακόμη ζητάτε κάτι απλούστερο, ναι και αυτό είναι εφικτό από την Crestron: Μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα από το έξυπνο κινητό σας τηλέφωνο iOS, ή Android! Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να πείτε στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας τι θέλετε. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά της Crestron!

Πιστοποίηση της εταιρείας Crestron 1
Πιστοποίηση της εταιρείας Crestron 2

Πιστοποιημένοι συνεργάτες Crestron.

Η Projecting & Sounding ART πιστοποιείται από τους κορυφαίους οργανισμούς εικόνας και ήχου παγκοσμίως. Όλες οι διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις μας είναι σίγουρα ένα αντικειμενικό κριτήριο, που αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στο να είμαστε οι “Ειδικοί στα συστήματα αυτοματισμού, ήχου και εικόνας”.

Για αυτόν λοιπόν τον λόγο επιλεχθήκαμε από μια εταιρεία κολοσσό, την Crestron, που δημιουργεί συνεργατικές σχέσεις μόνο με εκλεκτούς συνεργάτες για να μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες στο κοινό , ως Elite Pro Partner.

Συνεπώς, η ομάδα μας εκπαιδεύεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από εξειδικευμένους συνεργάτες της Crestron και αντίστοιχες πιστοποιήσεις ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες εμπειρίες στα συστήματα αυτοματισμού, εικόνας και ήχου στον οικιακό σας χώρο, στην επιχείρησή σας ακόμα και στο yacht σας.

Πιστοποιημένος αντιπρόσωπος της JVC.

Η Projecting & Sounding ART είναι αντιπρόσωπος της κορυφαίας σειράς βιντεοπροβολέων Reference Series της JVC για την Ελλάδα και παράλληλα, πλήρως εξουσιοδοτημένο και πιστοποιημένο σημείο service με 3ετή παροχή εγγύησης, σε αποκλειστική συνεργασία με την ιαπωνική εταιρεία.

Πιστοποίηση της εταιρείας JVC

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας
Παρακαλώ εισάγετε το επώνυμο σας
Παρακαλώ εισάγετε το email σας
Παρακαλώ εισάγετε τον Αριθμό Επικοινωνίας σας
Please enter Message

Testimonials

"Tι λένε οι πελάτες μας"

  • “I highly appreciated the fact that PS Art experts spared no time and effort, after detailed and analytical presentation, both at the company’s premises and at home of various options to understand my needs and requirements prior to my choosing the right equipment. It was evident that what mattered to them primarily was the customer’s needs and ultimately his satisfaction. If this could be defined and expected at first glance as the standard professionalism then the ultimate word had not yet been said. Management and staff far exceeded it. In a relaxed setting, friendly approach and good sense of humor, everybody from “PS Art” quickly reserved stereotyped protocol between seller and customer. I would like to deserve special appreciation to Evagelos Lamprou. He not only took personal care but allowed ample initiative to his assistants in their contacts with me sharing with the customer the trust he had on them. In so doing not only he multiply the effect of a good and sound management but made me look with confidence to the company and its future endevarous”.

  • “I’ve had the pleasure of working with Evagelos Lamprou and his team at “Projecting & Sounding ART” over the past six years. During this time, I had a high-end home theater system implementation at my residence followed by continual tweaks and improvements to the system. Their knowledge of the industry, latest relevant technologies and above all their dedication to meeting the customer needs is unparalleled. I whole-heartedly recommend them”.

  • "From the first moment I met the "PS Art" team, I knew I had found a group of "expert fanatics", as passionate as I am about hi-end. Working with them closely for almost two years, I experienced a level of professionalism, perfectionism and attention to detail that went way beyond my expectations. The “PS Art” team was by far the most professional an expert crew that worked on my project. After its completion the quality of after-sale support I’m getting makes me feel covered come what may, and even more confident I made the right choice”.

  • “Knowledge, experience and absolute service is what I have received from “PS Art”. From the buildup of my theater through all my upgrades, hey have shown professionalism, technical knowledge and with their experienced guidance I am a proud owner of a theater just as I have imagined in and beyond! Fast service, always on standby to resolve any issue, they not only offer the highest quality products but provide total support as well! I couldn’t be happier having them as my fellow companions in this magical journey called home theater!”

  • “We engaged “PS Art” to assist in setting up our new Metaxas & Sins Athens High End Audio showroom, Greece, specifically in acoustical treatment and projector calibration. As experts in the industry ourselves, with commercial activities in various parts of the world, it was highly pleasing and surprising to discover that truly international-standard professionals also operate in Greece. Everyone from the polite administration staff, to Mr. Sotiriadis, the ultimate audio expert and to Mr. Lambrou, the GM, who is always polite, responsive and highly-committed, all collectively add to the commercial experience one has when engaging with this company. Projecting & Sounding ART is rare entity and comes highly recommended. We look forward to collaborating with them in the coming years on various exciting initiatives.”

  • “Projecting and Sounding Art created a fully custom home cinema solution two years ago which my family and I have been enjoying immensely ever since. Professionalism and attention to detail and quality undoubtedly makes PS Art an outstanding provider in the field.”

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Πολιτική απορρήτου και cookies

Αποδοχή Cookies
Περισσότερες πληροφορίες
Ρυθμίσεις Cookies

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη στοιχειώδη λειτουργία του ιστότοπου και επομένως είναι πάντα ενεργοποιημένα. Σε αυτά περιλαμβάνονται και τα cookies που αποθηκεύουν τα στοιχεία σου όσο βρίσκεσαι στις σελίδες μας ή, αν θέλεις, και σε κάθε σου επίσκεψη. Βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων ασφαλείας και στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς.

Χρησιμοποιούμε cookies τρίτου μέρους (Google Analytics) με αποκλειστικό σκοπό την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτίωση των επιδόσεων του Apagio.gr, ενώ λαμβάνουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφαλή επεξεργασία των δεδομένων σας, π.χ. ανωνυμοποίηση διεύθυνσης IP. Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το Apagio.gr όπως για παράδειγμα, οι σελίδες που επισκέπτεστε συχνότερα, η σελίδα από την οποία προήλθε η επίσκεψή σας, ο τύπος του περιηγητή (browser) που χρησιμοποιείτε και άλλα. Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες στατιστικές πληροφορίες που δεν μπορούν να οδηγήσουν σε ταυτοποίηση του επισκέπτη εκ μέρους μας.

Με τα cookies κοινωνικής δικτύωσης μπορείς να συνδεθείς στα κοινωνικά σου δίκτυα και να μοιραστείς εκεί περιεχόμενο από τον ιστότοπό μας. Τα διαφημιστικά cookies (τρίτων μερών) συλλέγουν πληροφορίες που συμβάλλουν στην καλύτερη εξατομίκευση των διαφημίσεων ώστε να ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά σου, εντός κι εκτός του apagio.gr. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτά τα cookies συνεπάγονται την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, δες την Πολιτική Απορρήτου και Cookies. Αν απενεργοποιήσεις αυτά τα cookies, μπορεί να βλέπεις διαφημίσεις που δεν έχουν σχέση με τα ενδιαφέροντά σου ή να μην μπορείς να συνδεθείς κανονικά με το Facebook, το Twitter ή άλλα κοινωνικά δίκτυα και να μοιραστείς περιεχόμενο.