Crestron.

Έξυπνοι Αυτοματισμοί Crestron

Γιατί επιλέξαμε την Crestron;

Η Crestron πολύ πριν έρθει στην Ελλάδα, ήταν ήδη ένας παγκόσμιος ηγέτης στους αυτοματισμούς επαγγελματικών χώρων. Είτε αφορά εταιρείες, γραφεία ή ακόμα και δημιουργία μεμονωμένων λύσεων, όπως είναι οι συνεδριακοί χώροι η λύση της crestron αποτελεί την καλύτερη επιλογή για smart business.

H crestron ηγείται σε αυτό τον χώρο μετασχηματίζοντας λύσεις εταιρικού αυτοματισμού και ενοποιημένης επικοινωνίας (UC) για εταιρικούς οργανισμούς σε εταιρείες του Fortune 500, πανεπιστημιουπόλεις, εγκαταστάσεις και άλλα, καθώς και ένας κορυφαίος πάροχος οικιακού αυτοματισμού που δημιουργεί πλατφόρμες, συσκευές και συστήματα σε οικιστικές ιδιοκτησίες, συμπεριλαμβανομένων κατοικιών, σκαφών αναψυχής, MDUs και ξενοδοχείων.

Η Crestron σχεδιάζει λύσεις software και hardware σε κυβερνητικές και στρατιωτικές υπηρεσίες, αίθουσες διαλέξεων και συνεδριάσεων, καθώς και στις πιο απαιτητικές κατοικίες σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 50 χρόνια. Καθώς η τεχνολογία έχει γίνει πανταχού παρούσα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην οικιακή ζωή, η Crestron χαράζει το μέλλον του ψηφιακού μετασχηματισμού για εμπορικές και οικιακές εφαρμογές, εντοπίζοντας και κατασκευάζοντας λύσεις που ενισχύουν τη συνεργασία, την παραγωγικότητα και την καινοτομία, ενώ παράλληλα αντικατοπτρίζουν τον τρόπο ζωής, τις ανέσεις και τις σχέσεις που κρατούν τους ανθρώπους συνδεδεμένους, από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Τέλος, η Crestron έχει παγκόσμια υποστήριξη πωλήσεων, τεχνική και εκπαιδευτική υποστήριξη 24 x 7 x 365 με 90 πλήρως στελεχωμένα γραφεία.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Η Crestron προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού που καλύπτουν τον έλεγχο φωτισμού, ήχο, βίντεο, ασφάλεια και πολλά άλλα, επιτρέποντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση και τον έλεγχο διαφόρων συστημάτων στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Αξιοπιστία

Τα προϊόντα Crestron είναι γνωστά για την αξιοπιστία τους, παρέχοντας σταθερή και σταθερή απόδοση, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για τα συστήματα αυτοματισμού.

Ευελιξία & προσαρμογή

Η Crestron προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και επιλογών προσαρμογής, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν τα συστήματα αυτοματοποίησης τους για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις τους.

Επεκτασιμότητα

Τα συστήματα της Crestron είναι επεκτάσιμα, που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε με μια βασική ρύθμιση και να την επεκτείνετε καθώς αυξάνονται οι ανάγκες σας. Αυτή η επεκτασιμότητα διασφαλίζει ότι το σύστημα αυτοματισμού σας μπορεί να εξελιχθεί ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις σας.

Πισίνα με ξαπλώστρες σε κατοικία.

Home.

Οι αυτοματισμοί Crestron στην κατοικία.

Η παρουσία του ονόματος της Crestron σε μία κατοικία , είναι ισοδύναμο με έναν νέο, διαφορετικό, ξέγνοιαστο τρόπο ζωής. Το όνομα της Crestron, πολύ απλά, εξαφανίζει κάθε τηλεκοντρόλ που μπορεί να υπάρχει στη θέα σας. Εκμηδενίζει τις αποστάσεις από τον αναπαυτικό σας καναπέ δίπλα στο τζάκι έως το dimmer για τα φώτα του δωματίου. Κάθε δωματίου στην κατοικία.

Οι αποστάσεις σε μία μεγάλη οικία είναι μεγάλες και ο χρόνος πολύτιμος. Ελέγξτε την ασφάλεια του σπιτιού, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, τον καιρό, ανοίξτε την γκαραζόπορτα, κάντε τα πάντα από το σημείο που αναπαύεστε ή εργάζεστε. Δεν θα το πιστέψετε εύκολα, αλλά το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε όλα αυτά, το μόνο που είναι ορατό σε εσάς και έρχεται σε επαφή μαζί σας είναι η οθόνη αφής του χειριστηρίου της Crestron.

Σε αυτό το πάνελ, που μας προσφέρει η Crestron, το οποίο είναι τόσο διακριτικό που μπορεί να κοσμεί ένα πολυτελές ή καθημερινό coffee table, βρίσκεται όλο το σπίτι σας. Με το πάνελ της Crestron, μπορείτε να ελέγχετε από το feed των καμερών ασφαλείας, έως την ταινιοθήκη σας οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας σας. Και αν ακόμη ζητάτε κάτι απλούστερο, ΝΑΙ, και αυτό είναι εφικτό από την Crestron: Μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα από το Smartphone σας iOS, ή Android! Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να πείτε στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας τι θέλετε. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά της Crestron!

Τέλος, η Projecting & Sounding Art, σε συνεργασία με την Crestron ως Elite Pro Dealer της, σας προσφέρει γραφικά προσωποποιημένα με βάση την αισθητική του χώρου σας και τις δικές σας ανάγκες.

Business.

Οι αυτοματισμοί Crestron στον επαγγελματικό χώρο.

Εάν αναρωτιέστε « Γιατί να επιλέξω Crestron στην επιχείρησή μου; » σας έχουμε την απάντηση!

Η Crestron σας προσφέρει αρχικά τον πλήρη έλεγχο και αυτοματοποίηση της επιχείρησής σας. Μπορείτε οποιαδήποτε ώρα εσείς επιλέξετε να ελέγξετε οντάς εντός ή εκτός του χώρου της εταιρείας σας τις κάμερες ασφαλείας, τα φώτα ακόμα και τον κλιματισμό και τον εξαερισμό είτε από το κινητό σας τηλέφωνο είτε από tablet, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Crestron αναβαθμίζει την επιχείρησή σας με μια τεχνολογία η οποία μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας και είναι ενεργειακά αποδοτική. Σας προσφέρει με ένα κλικ πλήρως αυτοματοποιημένες αίθουσες συνεδριάσεων, με πλήρη έλεγχο ήχου και εικόνας 4Κ γραφικών με άμεση προσαρμογή φωτεινότητας του χώρου είτε κλείνοντας σας τα shades είτε ρυθμίζοντας σας τα φώτα. Δίνοντάς σας τη δυνατότητα πιο ξεκούραστων και πρακτικών meeting τόσο σε εσάς με τους συνεργάτες σας όσο και στους πελάτες σας.

Τέλος, η Projecting & Sounding Art, σε συνεργασία με την Crestron ως Elite Pro Dealer της, σας προσφέρει γραφικά προσωποποιημένα με βάση την αισθητική του χώρου σας και τις δικές σας ανάγκες.

Εσωτερικός χώρος γραφείου σε ουρανοξύστη.
Εσωτερικός χώρος χαλάρωσης σκάφους.

Yachts.

Οι αυτοματισμοί Crestron στο σκάφος αναψυχής.

Η απάντηση στην ερώτηση «Γιατί να χρησιμοποιήσω Crestron στο σκάφος μου» είναι απλή!

Η Crestron σας προσφέρει αρχικά τον πλήρη έλεγχο των θεαμάτων και της διασκέδασης στο σκάφος σας. Με την δυνατότητα προσαρμογής εικόνας και ήχου ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Είτε αυτό είναι μια βραδιά ταινίας στην οποία μπορείτε να ρυθμίσετε τον φωτισμό ώστε το περιβάλλον να είναι κατάλληλο για το είδος της ταινίας που έχετε επιλέξει, καθώς επίσης την εικόνα και τον ήχο. Είτε για ένα πάρτι όπου μπορείτε να ρυθμίσετε τον φωτισμό να είναι κρυφός ή φανερός, ταυτόχρονα με την ένταση του ήχου και τον κλιματισμό.

Όλη αυτή η αναβάθμιση, που σας προσφέρει η Projecting & Sounding Art σε συνεργασία με την Crestron σας εγγυόμαστε ότι εξυπηρετεί και καθιστά το περιβάλλον του σκάφους σας ως προς την οργάνωσή του πιο φιλόξενο, τόσο για εσάς όσο και για τους οικείους σας.

Τέλος, η Projecting & Sounding Art, σε συνεργασία με την Crestron ως Elite Pro Dealer της, σας προσφέρει γραφικά προσωποποιημένα με βάση την αισθητική του χώρου σας και τις δικές σας ανάγκες.

Πιστοποιημένοι συνεργάτες Crestron.

Η Projecting & Sounding ART πιστοποιείται από τους κορυφαίους οργανισμούς εικόνας και ήχου παγκοσμίως. Όλες οι διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις μας είναι σίγουρα ένα αντικειμενικό κριτήριο, που αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στο να είμαστε οι “Ειδικοί στα συστήματα αυτοματισμού, ήχου και εικόνας”. Για αυτόν λοιπόν τον λόγο επιλεχθήκαμε από μια εταιρεία κολοσσό, την Crestron, που δημιουργεί συνεργατικές σχέσεις μόνο με εκλεκτούς συνεργάτες για να μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες στο κοινό , ως Elite Pro Partner. Συνεπώς, η ομάδα μας εκπαιδεύεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από εξειδικευμένους συνεργάτες της Crestron και αντίστοιχες πιστοποιήσεις ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες εμπειρίες στα συστήματα αυτοματισμού, εικόνας και ήχου στον οικιακό σας χώρο, στην επιχείρησή σας ακόμα και στο yacht σας.

Logo της εταιρείας Crestron elite partner

Σχετικές Υπηρεσίες.

Σχετικές Υπηρεσίες
Lutron

Ως ηγέτης στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά έξυπνων κατοικιών, η Lutron παρέχει την τέλεια λύση για κατοικίες οποιουδήποτε μεγέθους και οποιουδήποτε προϋπολογισμού.

Σχετικές Υπηρεσίες
KNX

Η τεχνολογία ΚΝΧ είναι η μοναδική παγκοσμίως η οποία υποστηρίζεται από περισσότερους από 500 κατασκευαστές.

Σχετικές Υπηρεσίες
Control4

Χρησιμοποιούμε την Control4 στην Ελλάδα για Smart Home Solutions, γιατί εξειδικεύεται στον αυτοματισμό του σπιτιού σας.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας
Παρακαλώ εισάγετε το επώνυμο σας
Παρακαλώ εισάγετε το email σας
Παρακαλώ εισάγετε τον Αριθμό Επικοινωνίας σας
Please enter Message

Testimonials

"Tι λένε οι πελάτες μας"

  • “I highly appreciated the fact that PS Art experts spared no time and effort, after detailed and analytical presentation, both at the company’s premises and at home of various options to understand my needs and requirements prior to my choosing the right equipment. It was evident that what mattered to them primarily was the customer’s needs and ultimately his satisfaction. If this could be defined and expected at first glance as the standard professionalism then the ultimate word had not yet been said. Management and staff far exceeded it. In a relaxed setting, friendly approach and good sense of humor, everybody from “PS Art” quickly reserved stereotyped protocol between seller and customer. I would like to deserve special appreciation to Evagelos Lamprou. He not only took personal care but allowed ample initiative to his assistants in their contacts with me sharing with the customer the trust he had on them. In so doing not only he multiply the effect of a good and sound management but made me look with confidence to the company and its future endevarous”.

  • “I’ve had the pleasure of working with Evagelos Lamprou and his team at “Projecting & Sounding ART” over the past six years. During this time, I had a high-end home theater system implementation at my residence followed by continual tweaks and improvements to the system. Their knowledge of the industry, latest relevant technologies and above all their dedication to meeting the customer needs is unparalleled. I whole-heartedly recommend them”.

  • "From the first moment I met the "PS Art" team, I knew I had found a group of "expert fanatics", as passionate as I am about hi-end. Working with them closely for almost two years, I experienced a level of professionalism, perfectionism and attention to detail that went way beyond my expectations. The “PS Art” team was by far the most professional an expert crew that worked on my project. After its completion the quality of after-sale support I’m getting makes me feel covered come what may, and even more confident I made the right choice”.

  • “Knowledge, experience and absolute service is what I have received from “PS Art”. From the buildup of my theater through all my upgrades, hey have shown professionalism, technical knowledge and with their experienced guidance I am a proud owner of a theater just as I have imagined in and beyond! Fast service, always on standby to resolve any issue, they not only offer the highest quality products but provide total support as well! I couldn’t be happier having them as my fellow companions in this magical journey called home theater!”

  • “We engaged “PS Art” to assist in setting up our new Metaxas & Sins Athens High End Audio showroom, Greece, specifically in acoustical treatment and projector calibration. As experts in the industry ourselves, with commercial activities in various parts of the world, it was highly pleasing and surprising to discover that truly international-standard professionals also operate in Greece. Everyone from the polite administration staff, to Mr. Sotiriadis, the ultimate audio expert and to Mr. Lambrou, the GM, who is always polite, responsive and highly-committed, all collectively add to the commercial experience one has when engaging with this company. Projecting & Sounding ART is rare entity and comes highly recommended. We look forward to collaborating with them in the coming years on various exciting initiatives.”

  • “Projecting and Sounding Art created a fully custom home cinema solution two years ago which my family and I have been enjoying immensely ever since. Professionalism and attention to detail and quality undoubtedly makes PS Art an outstanding provider in the field.”

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Πολιτική απορρήτου και cookies

Αποδοχή Cookies
Περισσότερες πληροφορίες
Ρυθμίσεις Cookies

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη στοιχειώδη λειτουργία του ιστότοπου και επομένως είναι πάντα ενεργοποιημένα. Σε αυτά περιλαμβάνονται και τα cookies που αποθηκεύουν τα στοιχεία σου όσο βρίσκεσαι στις σελίδες μας ή, αν θέλεις, και σε κάθε σου επίσκεψη. Βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων ασφαλείας και στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς.

Χρησιμοποιούμε cookies τρίτου μέρους (Google Analytics) με αποκλειστικό σκοπό την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτίωση των επιδόσεων του Apagio.gr, ενώ λαμβάνουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφαλή επεξεργασία των δεδομένων σας, π.χ. ανωνυμοποίηση διεύθυνσης IP. Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το Apagio.gr όπως για παράδειγμα, οι σελίδες που επισκέπτεστε συχνότερα, η σελίδα από την οποία προήλθε η επίσκεψή σας, ο τύπος του περιηγητή (browser) που χρησιμοποιείτε και άλλα. Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες στατιστικές πληροφορίες που δεν μπορούν να οδηγήσουν σε ταυτοποίηση του επισκέπτη εκ μέρους μας.

Με τα cookies κοινωνικής δικτύωσης μπορείς να συνδεθείς στα κοινωνικά σου δίκτυα και να μοιραστείς εκεί περιεχόμενο από τον ιστότοπό μας. Τα διαφημιστικά cookies (τρίτων μερών) συλλέγουν πληροφορίες που συμβάλλουν στην καλύτερη εξατομίκευση των διαφημίσεων ώστε να ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά σου, εντός κι εκτός του apagio.gr. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτά τα cookies συνεπάγονται την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, δες την Πολιτική Απορρήτου και Cookies. Αν απενεργοποιήσεις αυτά τα cookies, μπορεί να βλέπεις διαφημίσεις που δεν έχουν σχέση με τα ενδιαφέροντά σου ή να μην μπορείς να συνδεθείς κανονικά με το Facebook, το Twitter ή άλλα κοινωνικά δίκτυα και να μοιραστείς περιεχόμενο.