Διαυγής Ήχος. Χωρίς Θόρυβο.

sound_1


Το κύριο ηχητικό «συστατικό» κάθε χώρου, δεν είναι άλλο από… τον ίδιο το χώρο! Διαστάσεις, αναλογίες πλευρών και υλικά κατασκευής διαμορφώνουν την ξεχωριστή ηχητική του ταυτότητα και επηρεάζουν άμεσα κάθε ήχο που εκπέμπεται μέσα σε αυτόν.

Ανάλογα με την εφαρμογή για την οποία προορίζεται – Home Theater, Play Room, σαλόνι και ότι άλλο – ο εκάστοτε χώρος ενδέχεται να είναι αρκετά καλός – αλλά όχι ιδανικός – για την περίσταση ή πόσο μάλλον, να είναι άκρως ενοχλητικός ηχητικά.

Αξιοποιώντας κορυφαία ηχομονωτικά και απορροφητικά υλικά χωρίς βαριές επεμβάσεις στον εκάστοτε χώρο, εξασφαλίζουμε την ιδανική σχέση εξερχόμενου και εισερχόμενου ήχου για διασκεδαστικές εντάσεις εκεί που απαιτείται και απόλυτη ησυχία εκεί όπου πρέπει.

Αν αναρωτιέστε γιατί σας ενοχλεί τόσο πολύ η φωνή των φίλων σας όταν μιλάνε στο σαλόνι ή γιατί το υπογούφερ του Home Theater βουίζει και χαλάει την απόλαυση της εκρηκτικής ταινίας δράσης που προσπαθείτε να απολαύσετε, τότε ο υπαίτιος δεν είναι άλλος από τον ίδιο το χώρο σας.

Πόσο μάλλον αν όλα τα παραπάνω ενοχλούν διπλανούς χώρους, όπως τους γείτονες ή και τα παιδιά που διαβάζουν στο δωμάτιό τους, τότε δεν έχετε παρά να αναζητήσετε την εξειδικευμένη βοήθεια της Projecting & Sounding ART.