Ασφάλεια.

Η Projecting & Sounding ART γνωρίζει πως οι καιροί που ζούμε χαρακτηρίζονται από αυξανόμενη εγκληματικότητα. Το πολυτελές σκάφος σας, εσείς προσωπικά αλλά και τα αγαπημένα πρόσωπα που επιβαίνουν σε αυτό, αντιμετωπίζουν άμεσο κίνδυνο από επίδοξους κακοποιούς κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας στάσης.

Η δική μας αντιμετώπιση του φαινομένου και ταυτόχρονα πρόταση για τη δική σας προστασία, έρχεται υπό τη μορφή των πλέον εκσυγχρονισμένων και εγγυημένα αδιάρρηκτων συστημάτων ασφαλείας.

Για το επιτύχουμε αυτό, βρισκόμαστε διαρκώς πολλά έτη μπροστά από τις κακόβουλες ικανότητες και του πλέον ικανού διαρρήκτη. Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα ασφαλείας, που όμως παράλληλα, είναι και πολύ απλά στη χρήση, για άτομα κάθε ηλικίας.

security

Ασφάλεια Σκάφους

Για τα μικρότερα συνήθως σκάφη που ενδέχεται να υστερούν σε προηγμένα συστήματα δήλωσης θέσης ή άλλες δυνατότητες εντοπισμού σε περίπτωση κλοπής, η Projecting & Sounding ART μπορεί να εγκαταστήσει κατάλληλο εξοπλισμό.

Με τη χρήση του συστήματος επικοινωνίας και δικτύωσης του σκάφους, η δήλωση της θέσης του ανά πάσα στιγμή, μπορεί να σας κοινοποιηθεί με ποικίλους τρόπους, μέσω για παράδειγμα του smartphone σας ή οποιοδήποτε ηλεκτρονικού υπολογιστή στον οποίο θα έχετε πρόσβαση.

Ασφάλεια
Ασφάλεια

Ασφάλεια Ειδικών Χώρων

Για τους χώρους όπου ενδέχεται να φυλάτε αντικείμενα ή τιμαλφή υψηλής αξίας και σημασίας, η Projecting & Sounding ART μπορεί να εγκαταστήσει μεικτό σύστημα ασφάλειας, ώστε να νιώθετε πρόσθετη ασφάλεια για κάθε τέτοιο, ειδικό χώρο.

Η ύπαρξη παράλληλων συστημάτων ελέγχου και παρουσίας σε άμεση επικοινωνία με τον κεντρικό «εγκέφαλο» αυτοματισμού του σκάφους, σας παρέχουν άμεσες ειδοποιήσεις για συμβάντα που αφορούν στους χώρους αυτούς, ειδοποιώντας σας με κάθε δυνατό τρόπο, είτε βρίσκετε εντός είτε εκτός του σκάφους.

Αποτροπή Εισβολέων

Το πολυτελές σας σκάφος αποτελεί ελκυστική λεία για επίδοξους διαρρήκτες, ειδικά όταν βρίσκεται σε στάση και δεν υπάρχουν σε αυτό επιβαίνοντες. Οι κακόβουλοι λαθρεπιβάτες είναι εύκολο να επιβιβαστούν και να παριστάνουν τους ιδιοκτήτες του σκάφους σας, αποσπώντας λεία από αυτό ή πόσο μάλλον, μπορούν να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχό του.

Προκειμένου να αποφύγετε τη δυσάρεστη ανακάλυψη της μερικής ή ολικής εξαφάνισης του σκάφους σας, η Projecting & Sounding ART διαθέτει συστήματα ασφαλείας που σας ειδοποιούν άμεσα, όπου και αν βρίσκεστε, για τα όποια συμβάντα επιβίβασης και απόπειρας παραβίασης του σκάφους σας.

Ασφάλεια

Συστήματα Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης

Τα συστήματα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης της Projecting & Sounding ART χαρακτηρίζονται για τη διακριτική τους εγκατάσταση αλλά και τα κορυφαία ηλεκτρονικά μέρη, τα οποία εξασφαλίζουν καθαρή ροή εικόνας ακόμα και υπό μη ιδανικές συνθήκες.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας αλλά και το προφίλ προστασίας κάθε εξωτερικού και εσωτερικού χώρου του σκάφους σας, οι κάμερες που θα εγκαταστήσουμε μπορούν να είναι εντελώς κρυφές ή δύσκολα εντοπίσημες, ώστε να αποφεύγεται η πρόκληση του «άγχους παρακολούθησης» σε εσάς αλλά και τους καλεσμένους επιβάτες.

Τα πλεονεκτήματα των καλά κρυμμένων συστημάτων παρακολούθησης επεκτείνονται φυσικά και στην ασφάλεια, καθώς οι ανυποψίαστοι κακοθελητές – ίσως – να καταλάβουν ότι παρακολουθούνται, αφού πρώτα θα έχετε καταγράψει τα χαρακτηριστικά τους και θα μπορείτε να αποδείξετε τις κακές τους προθέσεις.