Απόκρυψη Συσκευών.

Η φιλοσοφία της απόκρυψης τών συσκευών όταν αυτή δεν χρησιμοποιείται αλλά και της πλήρους εκμετάλλευσής της όταν αυτή χρειάζεται, είναι μια από τις πολλές τέχνες στις οποίες εξειδικεύεται η Projecting & Sounding ART.

Σε έναν κόσμο όπου όλοι μας ζούμε με την Τεχνολογία ανά χείρας, δύσκολα αποδεχόμαστε μια κατάμαυρη τηλεόραση μεγάλης διαγωνίου να κάνει αισθητική και πρακτική… κατάληψη στον τοίχο του πανέμορφου σαλονιού μας. Το αυτό ισχύει και για έναν μεγαλόσωμο βιντεοπροβολέα που θα μας «πλακώνει» διαρκώς δεσπόζοντας στην οροφή.

Η λύση; Η Projecting & Sounding ART διαθέτει πανέξυπνες και λειτουργικά φιλικές προτάσεις για την απόκρυψη συσκευών για κάθε μέγεθος συσκευής και σε κάθε πιθανή εφαρμογή. Η τηλεόρασή σας θα εμφανίζεται μόνο όταν τη θέλετε, πίσω από έναν πανέμορφο πίνακα. Ή θα αναδύεται, κάτω από το κρεβάτι σας. Η μέσα από το έπιπλο της επιλογής σας! Ο βιντεοπροβολέας σας θα εμφανίζεται μαγικά μέσα από την οροφή, μόνο κατά την ώρα της… βραδιάς κινηματογράφου.

Όχι, δεν υπερβάλλουμε σε τίποτα από τα παραπάνω. Μιλήστε μαζί μας, για να ανακαλύψετε εφαρμογές απόκρυψης που ίσως δεν είχατε καν φανταστεί!

hidden technology

Συστήματα απόκρυψης τηλεοράσεων

Οι τηλεοράσεις του σήμερα έχουν φτάσει σε εκπληκτικά επίπεδα απόδοσης και τεχνολογικής υπεροχής, ενώ παράλληλα, η μόδα επιβάλει μεγάλες διαστάσεις για μέγιστη κινηματογραφική απόλαυση. Από την άλλη όμως, όσο κι αν οι κατασκευαστές προσπαθούν να βελτιώσουν αισθητικά της τηλεοράσεις «αδυνατίζοντας» το πλαίσιό τους, ο κοινός παρονομαστής δεν αλλάζει…

Ειδικά όταν είναι απενεργοποιημένες, οι τηλεοράσεις δεν είναι παρά μεγάλα, κατάμαυρα παραλληλόγραμμα, επάνω στους όμορφους τοίχους των χώρων σας.

Πως λοιπόν μπορείτε να εξαφανίσετε την τεχνολογία όταν δεν τη χρησιμοποιείτε και ταυτόχρονα να απολαμβάνετε όλες τις όμορφες στιγμές που έχει να σας προσφέρει; Η Projecting & sounding ART διαθέτει απίθανες λύσεις απόκρυψης και εμφάνισης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της τηλεοπτικής σας συσκευής.

Αξιοποιούμε συστήματα τελευταίας γενιάς και τεχνολογίας, που επιτρέπουν στην τηλεόρασή σας να εμφανίζεται από την οροφή, πίσω από έργα τέχνης, μέσα από έπιπλα και πολλά άλλα παραδείγματα που έχετε, αλλά και που δεν έχετε φανταστεί. Απλά ρωτήστε μας!

Απόκρυψη Συσκευών
Απόκρυψη Συσκευών

Συστήματα απόκρυψης βιντεοπροβολέων

Βιντεοπροβολέας. Ο βασιλιάς της διασκέδασης μεν, αλλά…

Όσο εντυπωσιακά σχεδιασμένοι ή όσο άχαροι – αλλά καθηλωτικά ποιοτικοί – κι αν είναι οι βιντεοπροβολείς του σύγχρονου Home Theatre, η ανάγκη απόκρυψής τους όταν δεν βρίσκονται σε λειτουργία, δεν έχει πάψει να υφίσταται. Το αυτό ισχύει και για την οθόνη προβολής, με μοναδική εξαίρεση τις σταθερά τοποθετημένες.

Η Projecting & Sounding ART συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής projector lifts και συστημάτων απόκρυψης τηλεοράσεων με trap doors, παρέχοντας λύσεις πλήρους απόσυρσης των συσκευών στο εσωτερικό της οροφής και αυτοματοποιημένης αποκάλυψης, όταν πρόκειται να γίνει προβολή.

Ειδικές λύσεις απόκρυψης

Επειδή οι δικές σας ανάγκες απόκρυψης συσκευών ενδέχεται να ξεπερνούν ακόμη και τη δική μας προνοητικότητα, διαθέτουμε μεταξύ άλλων τεχνογνωσία που θα καλύψει την οποιαδήποτε ειδική λύση επιθυμείτε να μας ζητήσετε.

Θέλετε η τηλεόρασή σας να εμφανίζεται μέσα από το κλασσικό έπιπλο που ταιριάζει ιδανικά με τη διακόσμηση του σαλονιού σας; Θέλετε το rack του Home Theatre να βρίσκεται πίσω από έναν κρυφό περιστρεφόμενο τοίχο; Περιγράψτε μας τις επιθυμίες σας και θα χαρούμε να τις κάνουμε πράξη διότι η απόκρυψη συσκευών είναι μια καινοτομία με αρκετά πλεονεκτήματα.

Απόκρυψη Συσκευών