Τα Έργα μας​.

Από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η Projecting & Sounding ART ακούει τον πελάτη, προτείνει πρωτοποριακές λύσεις, αξιοποιεί την αιχμή της τεχνολογίας στην οποία επιδιώκει να βρίσκεται διαρκώς, για να υλοποιήσει κάθε της έργο. Τα έργα μας καλούνται να ξεπεράσουν προκλητικές τεχνικές απαιτήσεις, να σεβαστούν την αισθητική του χώρου και παράλληλα, να παρέχουν κορυφαίες τεχνολογίες στον ιδιοκτήτη.

Ασφάλεια, λειτουργικότητα, κορυφαία αισθητική και ευκολία χρήσης είναι μόνο μερικοί από τους βασικούς μας πυλώνες. Κάθε μας έργο θέλουμε να ικανοποιεί τον πελάτη και παράλληλα να αποτελεί νέο σημείο αναφοράς, τόσο για εμάς, όσο και για την παγκόσμια κοινότητα.

Η προσύλωσή μας στις ανάγκες του πελάτη και την ποιότητα του ολοκληρωμένου Έργου, βραβεύεται διαρκώς από τους κορυφαίους οργανισμούς του χώρου.

projects

Οι κορυφαίες μας υλοποιήσεις.

Τα όνειρα κάθε μας πελάτη, όπως αυτά έγιναν πραγματικότητα. Βραβευμένα. Ξεχωριστά. Με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Στους ετήσιους διαγωνισμούς εγκατάστασης συστημάτων αυτοματισμού, οικιακής ψυχαγωγίας και ασφαλείας, βραβεύονται ποικίλα έργα που υλοποιήθηκαν ανά τον κόσμο, Ανάμεσα σε αυτά, η Projecting & Sounding ART έχει τη χαρά να έχει λάβει πολλαπλές διακρίσεις.
Έργα πρωτότυπα αισθητικά και λειτουργικά, τα οποία εκμεταλλεύονται τους δεδομένους χώρους με πανέξυπνους τρόπους και παράλληλα, τηρούν τις κορυφαίες των προδιαγραφών με βάση τα στάνταρτ που έχουν θεσπίσει οι κορυφαίοι του χώρου.
Απολαύστε τα. Το επόμενο βραβευμένο μας έργο, ίσως να είναι το δικό σας. Εμείς πάντως, θα το επιδιώξουμε!

Transition 35

Ένας βραβευμένος Κινηματογράφος, ο οποίος ξεχώρισε ανάμεσα σε έργα από M.Βρετανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ελβετία, Σαουδική Αραβία, Νότια Αφρική, Πακιστάν και Ινδίες. 

Το Transition 35 είναι ένας μοναδικός σε ποιότητα χώρος αποκλειστικά για χρήση Οικιακού Κινηματογράφου. Η δημιουργία του Transition 35 είναι ένας χώρος απόλαυσης για τον ιδιοκτήτη του και ταυτόχρονα ο τρόπος (και ο λόγος) με τον οποίο γνώρισε όχι μόνο το Home Theater, αλλά και τον Κινηματογράφο, γενικότερα. Όχι άδικα, θα υποθέσει κανείς, δεν πρόκειται να επιθυμήσει να επισκεφθεί πολλούς εμπορικούς κινηματογράφους στο μέλλον…

Η ιδέα υλοποίησης του Transition 35 ανήκει στον αρχιτέκτονα της πολυτελούς κατοικίας στα βόρεια προάστια, ο οποίος πρότεινε στον ιδιοκτήτη της τη δημιουργία ενός dedicated Οικιακού Κινηματογράφου. Η ιδέα είναι καλύτερη από ό,τι ακούγεται, αν αναλογιστεί κανείς ότι η θέαση μίας ποιοτικής ταινίας μπορεί να συνδυαστεί, ανάμεσα σε άλλα, με διασκέδαση στην πισίνα, μέσα σε ένα εξαίσιας ομορφιάς φυσικό τοπίο. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η αρμονία στους χώρους, διατηρώντας ο καθένας από αυτούς τον ξεκάθαρο και αποκλειστικό του ρόλο, οι απαιτήσεις που τέθηκαν από τον ιδιοκτήτη ήταν υψηλότατες: Ο κορυφαίας ποιότητας Οικιακός Κινηματογράφος δεν θα ακούγεται στο ελάχιστο στους γύρω χώρους, όσο δυναμική και αν είναι η ταινία. Έχουμε πει όμως, η Projecting & Sounding ART  ειδικεύεται στις να επιτυγχάνει το μέγιστο (έως το αδύνατο), υπό οιεσδήποτε συνθήκες.

Το όνομα του έργου Transition 35 είναι εμπνευσμένο από την ικανότητα προβολής,  ταινιών με κάθε λόγο πλευρών. Είτε παρακολουθείτε το Casablanca σε 4:3, είτε αναμορφικό 21:9 σε 3D, η ποιότητα είναι κορυφαία. Υπεύθυνος για την εικόνα είναι δύο Runco D-73d Autoscope σε διάταξη stacked, ικανοί για προβολή ταινιών 3D με χρήση παθητικών γυαλιών, πιστοποιημένων από τη RealD. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένοι με αναμορφικούς φακούς για προβολή ταινιών Cinemascope στην micro-perforated οθόνη της Stewart με masking, φυσικά. To ηχητικό σύστημα είναι κορυφαίας ποιότητας με ηχεία Βηρυλλίου από τη James, τα οποία οδηγούνται με ηλεκτρονικά της Sherbourn και της Oppo. O Κινηματογράφος εμβαδού 55τ.μ. απομονώνεται ηχητικά με τρόπο ολοκληρωτικό από τους άλλους χώρους της κατοικίας με χρήση Acoustiblok και GreenGlue.

H ακρίβεια του σχεδιασμού και η ποιότητα της υλοποίησης του Transition 35 αναγνωρίζεται όχι μόνο από τον ιδιοκτήτη και τους θεατές του σπάνιου Κινηματογράφου Transition 35, αλλά και διεθνώς. Ο οργανισμός CEDIA βράβευσε το Transition 35 στην κατηγορία Best Home Cinema με κόστος άνω των £120.000 στην απονομή του 2013.

Athenian Fidelity

Μια πανέμορφη οικία στα βόρεια προάστεια της Αθήνας, όπου η Projecting & Sounding ART κλήθηκε να υλοποιήσει συστήματα διαμοιρασμού δορυφορικής τηλεόρασης και μουσικής σε πολλαπλούς χώρους, σε συνάρτηση με σύστημα βιντεοπροβολής αλλά και μέγιστη προσοχή στην άρτια αισθητική κάθε χώρου.

Η άριστη συνεργασία μας με τον αρχιτέκτονα της οικίας αλλά και η εμπεριστατωμένη κατανόηση κάθε ανάγκης του ιδιοκτήτη, οδήγησε σε μια βραβευμένη υλοποίηση, η οποία εμπεριείχε πολύ ενδιαφέρουσες προκλήσεις!

Ο ιδιοκτήτης της πανέμορφης αυτής κατοικίας στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ασχολείται εντατικά με την οδήγηση γρήγορων αυτοκινήτων και τη συμμετοχή σε σχετικά αγωνιστικά γεγονότα. Η πρωταρχική του απαίτηση από την Projecting & Sounding ART ήταν η δυνατότητα λήψης δορυφορικών εκπομπών από κανάλια αγωνιστικού και αθλητικού περιεχομένου, καθώς στην Ελλάδα καλύπτεται τηλεοπτικά μόνο το αγώνισμα της Formula 1.

Το δεύτερο αίτημά του ήταν η δυνατότητα ακρόασης μουσικής με απλό τρόπο, χωρίς ενδιάμεσες πολυπλοκότητες. Ο ιδιοκτήτης διαθέτει εξαιρετικές στερεοφωνικές συσκευές από το παρελθόν, αλλά επίσης, γνωρίζει καλά πως οι εν λόγω συσκευές και ευαίσθητες είναι, αλλά και σχετικά σύνθετες ως προς την ευκολία χρήσης. Το παράδειγμα μάλιστα που ο ίδιος μας ανέφερε αστειευόμενος, ήταν ο… εφιάλτης του να κυνηγά στο σπίτι μικρά παιδιά με βρώμικα δάχτυλα, τα οποία έβαζαν και έβγαζαν CD στο πανάκριβο transport του!

Κατά συνέπεια, μας ζήτησε την εγκατάσταση ενός συστήματος διαμοιρασμού μουσικής σε όλα τα δωμάτια της οικίας, με έμφαση στη χρηστική ευκολία. Επισκεπτόμενος το χώρο επίδειξης της εταιρίας μας και διαπιστώνοντας ότι μπορεί να έχει όλες του τις συσκευές ήχου και εικόνας τακτοποιημένες σε ένα και μόνο rack μακριά από την κοινή θέα, μας ζήτησε το αυτό να εφαρμοστεί και στην οικία του.

 Συνεπώς, η «καρδιά» του συστήματος δημιουργήθηκε μέσα σε μια μικρή ντουλάπα για παλτό σε κεντρικό σημείο της οικίας, όπως αυτή είχε προνοηθεί από τον αρχιτέκτονα. Η Projecting & Sounding ART αξιοποίησε ένα rack 43 ιντσών, με μηχανισμό εξαγωγής για εύκολη πρόσβαση στο πίσω μέρος του, όποτε αυτή είναι αναγκαία. Ένα αθόρυβο σύστημα ψύξης οδηγεί τη θερμότητα των συσκευών εκτός του rack, μέσω ειδικού αγωγού που περνά από την οροφή της οικίας. Όλα τα συστήματα εγκαταστάθηκαν με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή ως προς το rack, ενώ από την άλλη, το στερεοφωνικό σύστημα στο σαλόνι αναλαμβάνεται από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος τη στιγμή της φωτογράφισης ανέμενε τα νέα του ηχεία “Sophia” της Wilson Audio.

Στο σαλόνι, μέσα σε ειδική κατασκευή από γυψοσανίδα και σε άμεση συνεργασία με τον αρχιτέκτονα της οικίας, τοποθετήσαμε τον βιντεοπροβολέα με χρήση ειδικού lift, δυο κρυφά υπογούφερ και δυο περιφερειακά ηχεία, ενώ η όλη κατασκευή πλαισιώνεται από κομψότατο σύστημα φωτισμού. Η βασική πρόκληση για εμάς ήταν η επιλογή οθόνης προβολής και συστήματος κύριων ηχείων, σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις του πελάτη. Αφού του δείξαμε αρκετά μοντέλα οθονών, καταλήξαμε σε πανί της Stewart με «κέρδος» 1,25, το οποίο και επιτρέπει στην οικογένεια να απολαμβάνει προβολές τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και της νύχτας, με θεμιτά υψηλή ποιότητα απεικόνισης.

Το κεντρικό ηχείο, γνωστό και ως ηχείο διαλόγων, ήταν ίσως η πλέον ενδιαφέρουσα πρόκληση της εγκατάστασης. Ο διαθέσιμος χώρος επάνω και κάτω από την οθόνη δεν επαρκούσε, ενώ παράλληλα, δεν υπήρχε αρκετός χώρος πίσω από το πανί προβολής, ώστε να φιλοξενήσει κεντρικό ηχείο με χρήση ηχοδιαπερατού υλικού. Τη λύση ήρθαν να δώσουν τα ηχεία της σειράς “Centergy” = της James Loudspeaker, τα οποία ενσωματώνουν ξεχωριστές μονάδες κεντρικού, στο αριστερό και δεξί ηχείο. Με τον τρόπο αυτό, το σύστημα απέκτησε πραγματικό κεντρικό ηχείο και έτσι αποφύγαμε τη χρήση ηχείου “phantom” στις ρυθμίσεις του επεξεργαστή ήχου.

Με την επιμονή του αρχιτέκτονα για την κατά το δυνατό μέγιστη «εξαφάνιση» της τεχνολογίας από όλους τους χώρους, συνεχίσαμε με την εγκατάσταση αόρατων ηχείων στην οροφή των υπόλοιπων χώρων που διαθέτουν σύστημα διαμοιρασμού της μουσικής ανά την οικία. Παράλληλα, ως προς την εγκατάσταση των συσκευών τηλεόρασης, ο αρχιτέκτονας ζήτησε την τοποθέτηση αυτών σε τοίχους, χωρίς καμία ορατή συσκευή ή καλωδίωση κοντά σε αυτές, ενώ από τη μεριά του ιδιοκτήτη, ζητήθηκε η δυνατότητα να μπορεί να απολαύσει όλες τις ψηφιακές του πηγές σε κάθε τηλεόραση, αλλά και στο σύστημα Home Theater. Αυτές περιλαμβάνουν ένα Blu-ray player, δέκτη HD DVB-T, δέκτη SkyHD+ και δορυφορικό δέκτη HD. Η λύση δόθηκε από ένα διαχωριστή σημάτων διάταξης 4×4 με συμβατότητα 3D και διαμοιρασμό σήματος HDMI μέσω καλωδίωσης Cat6a.

Για το διαμοιρασμό ήχου στα επιθυμητά δωμάτια της οικίας, αξιοποιήθηκε ένας διαχωριστής 8×8 ο οποίος αναλαμβάνει να μοιράσει εκπομπές και μουσική μέσω δυο ραδιοφωνικών δεκτών, ενός CD player, ενός iPod και δυο δορυφορικών δεκτών. Για τη λειτουργία του συνόλου, αξιοποιήθηκε χειριστήριο τελευταίας γενιάς καθώς και πάνελ αφής 6 ιντσών με RF για το κυρίως σύστημα του σαλονιού. Σε αυτά προστέθηκαν δυο ασύρματα χειριστήρια με οθόνες 2,8 ιντσών για τις τηλεοράσεις σε κουζίνα, τραπεζαρία και κρεβατοκάμαρα. Πέρα από αυτά, ο ιδιοκτήτης ζήτησε και την προσθήκη επιπλέον επίτοιχων πάνελ ελέγχου σε κάθε χώρο, για πρόσθετη ευκολία χρήσης και άνεση.

Hidden Treasures

Η συγκεκριμένη υλοποίηση βασίστηκε στην απαίτηση των ιδιοκτητών, η τεχνολογία να είναι αόρατη σε κάθε χώρο. Η Projecting & Sounding ART αξιοποίησε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και των υλικών, οδηγώντας σε μία οικία μοναδικής αισθητικής!

Από την είσοδο ως και το εσωτερικό, το μόνο που κινεί την ελάχιστη υποψία ότι η συγκεκριμένη οικία έχει κάποια σχέση με την τεχνολογία είναι το βιδωμένο στην πέτρα «θυροτηλέφωνο»,  το οποίο αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη του από τα αποτυπώματά του. Η μονοκατοικία παραπέμπει σε μία σύγχρονη έκδοση των αριστοκρατικών κατοικιών, τις οποίες ακόμη θαυμάζουμε στις ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες των δεκαετιών ’50 και ’60. Εκ πρώτης όψεως, αυτό που παρατηρεί κανείς είναι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο στο portfolio της Projecting & Sounding ART. Όμως, δεν είναι έτσι. Στην πραγματικότητα η συγκεκριμένη είναι ακραία σύγχρονη, ηλεκτρονικά και κεντρικά ελεγχόμενη, τόσο σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, όσο και την ψυχαγωγία των κατοίκων της.

Στη σχεδίαση αυτή οδήγησε η απαίτηση των ιδιοκτητών η τεχνολογία να είναι αόρατη σε κάθε χώρο. Οι επιλογές σε μία τέτοια περίπτωση είναι δύο. Εκείνη που θέλει το σπίτι να μη διαθέτει ούτε μία συσκευή σχετική με την ψυχαγωγία, απορρίπτεται εξ ορισμού. Η άλλη επιλογή είναι να διατηρηθούν τα στάνταρτ ποιοτικής ψυχαγωγίας, αλλά οι συσκευές που την εξυπηρετούν να καμουφλαριστούν.

Το κύριο σύστημα ψυχαγωγίας βρίσκεται τοποθετημένο στο σαλόνι του ισογείου, το οποίο έχει θέα στον κήπο. Η 52” HDTV που είναι διαθέσιμη στο χώρο δεν είναι ορατή, παρά μόνο όταν λειτουργεί. Τις υπόλοιπες ώρες βρίσκεται αναδιπλωμένη και αόρατη στην οροφή του δωματίου. Η εντολή στο σύστημα ελέγχου της Creston σημαίνει αυτόματα την τοποθέτησή της στο κέντρο του σαλονιού. Το ηχητικό σύστημα είναι 5.1 και τα ηχεία του, όπως και τα ενισχυτικά είναι εντοιχισμένα και αόρατα. Έχουν χρησιμοποιηθεί ειδικά ηχεία της Amina, των οποίων τα μεγάφωνα καταλήγουν σε ειδικού τύπου πάνελ, το οποίο μπορεί να στοκαριστεί και να βαφτεί. Η αρμονία του χώρου και η ιδιαίτερη υλοποίηση οδηγούν τον θεατή να εστιάσει κατευθείαν και αποκλειστικά στο περιεχόμενο του ψυχαγωγικού προγράμματος.

Στη διάθεση των ιδιοκτητών βρίσκονται πολλές εκατοντάδες ταινίες και CD, αυτόματα ριπαρισμένα σε server Evolve LifeStore, ο οποίος είναι τοποθετημένος σε ειδικό διαμέρισμα στο υπόγειο της κατοικίας. Στους σκληρούς δίσκους του είναι διαθέσιμα 20ΤΒ μουσικής και video. Κάθε τερματικό, στα δωμάτια της οικίας δίνει πρόσβαση στο σύνολο του multimedia υλικού. Κλειδί για την υλοποίηση του συστήματος αποτελεί ο επιμηκυντής (extender) HDMI μέσω cat5e net της Gefen, ο οποίος επιτρέπει την ψηφιακή μετάδοση των σημάτων εικόνας και ήχου από τον κεντρικό server. Επίσης, η διάταξη αυτή κάνει δυνατή την πρόσβαση σε κάθε πηγή, οπουδήποτε τοποθετημένη στην κατοικία, από κάθε δωμάτιο.

Πέρα από το κεντρικό σύστημα που βρίσκεται στο living room, στη διάθεση των κατοίκων είναι ένα ακόμη ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό σύστημα αξιώσεων. Το σύστημα αυτό, που είναι δομημένο γύρω από μία HDTV 65” με δυνατότητα απεικόνισης 3D, η οποία πλαισιώνεται από Soundbar.

Στον κήπο της οικίας είναι τοποθετημένα ηχεία weatherproof της James, σε έκδοση monitor με φινίρισμα από φυσικό Teak. Για την πληρότητα της ηχητικής κάλυψης χρησιμοποιείται υπόγειο υπογούφερ, επίσης της James Loudspeakers.

Sun Deck

Το έργο μας με όνομα Sun Deck είναι η κυριότερη – και βραβευμένη – υλοποίηση πολυχώρου Οικιακής Ψυχαγωγίας της εταιρίας μας για το έτος 2009. Συνδυασμός κορυφαίων τεχνολογιών Audio/ Video και συστημάτων ενσωμάτωσης/ απόκρυψης.

Στη νεόδμητη οικία στο Παλαιό Φάληρο, με εξαιρετική θέα στον Αργοσαρωνικό, κορυφαία συστήματα ενσωμάτωσης και απόκρυψης συνδυάστηκαν για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία στον ιδιοκτήτη της. Χωρίς να επέμβουμε στη σχεδιαστική και διακοσμητική φιλοσοφία της οικίας, η τεχνική ομάδα της Projecting & Sounding ART μελέτησε τις ιδιαιτερότητες του χώρου και πρότεινε μια πλειάδα εξαιρετικών προϊόντων, τα οποία κάλυπταν στο έπακρο τις προδιαγραφές του έργου.

Συστήματα Ceiling Plasma Lift, Projector Lift, ηλεκτροκίνητη οθόνη και «αόρατα» ηχεία χρησιμοποιήθηκαν για να αφήσουν ανέπαφη την πανέμορφη θέα, αλλά και για να αποδεσμεύσουν τη δημιουργικότητα του διακοσμητή. Παράλληλα, τα συστήματα αυτά δίνουν τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να απολαμβάνει υψηλής ποιότητας εφαρμογές Audio & Video.

Στο σαλόνι και την τραπεζαρία, με τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, τα ηλεκτρονικά παρέμειναν αόρατα. Η αισθητική του χώρου έμεινε ανέπαφη, καθώς η εταιρεία μας πρόσθεσε σε αυτόν, με εντοιχισμένες λύσεις, HDTV 42 ιντσών, σύστημα Κινηματογραφικής Προβολής 110 ιντσών και πεντακαναλικό –επίσης εντοιχισμένο– ηχητικό σύστημα με subwoofer. Πλέον του βασικού πεντακαναλικού συστήματος, ανεξάρτητες ηχητικές στερεοφωνικές ζώνες με αόρατα ηχεία τοποθετήθηκαν σε κάθε επιμέρους χώρο.

Όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα ελέγχονται και επικοινωνούν με «έξυπνο» σύστημα αυτοματισμού, στο οποίο χρησιμοποιούνται επιτοίχια και ασύρματα χειριστήρια της F.yes. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίσαμε ότι ο ιδιοκτήτης θα απολαμβάνει μοναδική ευκολία στο χειρισμό και πλήρη λειτουργικότητα.

Η μοναδικότητα του έργου της Projecting & Sounding ART «Sun Deck» – εμπνευστήκαμε την ονομασία  από το ηλιακό φως που κυριολεκτικά λούζει το χώρο– αναγνωρίστηκε στο εξωτερικό και βραβεύτηκε το 2010 στο διεθνή διαγωνισμό της CEDIA Electronic Lifestyles® Awards ως Highly Commended στην κατηγορία Best Μedia Room over €17.000.

Δείτε την παρουσίαση του Sun Deck από το περιοδικό HiTECH

La Vie en Rose

 

H Ζωή σε έντονο Κόκκινο χρώμα στη μορφή ενός βραβευμένου Οικιακού Κινηματογράφου, ο οποίος χρησιμοποιείται ως υπόδειγμα υλοποίησης σε διεθνές επίπεδο.

Υπάρχουν Home Theaters τα οποία είναι σε θέση να κάνουν τους εμπορικούς κινηματογράφους να δείχνουν “φτωχοί”. Τέτοιες υλοποιήσεις μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μόνο όταν μπορεί να αξιοποιηθεί έπακρο η σύγχρονη τεχνογνωσία και να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα υλικά, έτσι ώστε να δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες που θα κάνουν δυνατή την ένταξη ενός τόσο όμορφου, αλλά και τόσο απαιτητικού κινηματογράφου σε μία οικία.

Το “La Vie en Rose” οδηγεί στα βραβεία για ακόμη μία φορά την  Projecting & Sounding ART και είναι το σύμβολο της επιτυχίας για τον ιδιοκτήτη του. Ο βραβευμένος κινηματογράφος που βλέπετε, ο οποίος είναι υλοποιημένος σύμφωνα με την κατασκευαστική αρχή room-in-a-room, αποτελείται από κύρια αίθουσα και lobby που προηγείται αυτής, όπως ακριβώς συμβαίνει στους δημόσιους κινηματογράφους. Όμως, με σημαντική διαφορά στην ποιότητα και την πολυτέλεια, τις οποίες απολαμβάνουν οι ιδιοκτήτες.

Η αρχιτεκτονική room-in-a-room απομονώνει την αίθουσα ηχητικά από τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού, έτσι ώστε οι εντάσεις να μπορούν να ανέβουν και η δράση να εκτυλιχτεί, όταν το απαιτούν οι περιστάσεις. Για την υλοποίηση της κατασκευής room-in-a-room έχει χρησιμοποιηθεί ειδική μόνωση τύπου “σάντουιτς” με ελαστικά ρολά και φύλλα από ειδικό “μολύβι” στις πλευρές, το δάπεδο και στην οροφή. Ο σκελετός του δωματίου στηρίζεται ολοκληρωτικά σε ελαστικά φύλλα, τα οποία απορροφούν τους κραδασμούς και την περισσή ακουστική ενέργεια του χώρου. Επίσης, έχει γίνει χρήση ειδικού πετροβάμβακα. Στο ίδιο πνεύμα, οι θύρες του Οικιακού Κινηματογράφου είναι κατασκευασμένες από χαλύβδινο σκελετό με γέμιση πετροβάμβακα, ελαστικά φύλλα και ειδικό “μολύβι” ηχομόνωσης.

Δείτε την παρουσίαση του La Vie en Rose​ από το περιοδικό HiTECH