Zappiti

4K HDR Media Player, χωρίς ανταγωνισμό!

Με έδρα το Παρίσι, η Zappiti αποτελεί κατασκευαστή παγκόσμιας εμβέλειας και ηγετικής θέσης στις μιντιακές πλατφόρμες & στους 4Κ server.

Zappiti_Greece

Από το 2010, η Zappiti σχεδιάζει 4K media players, set-top-boxes και video servers. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στο Παρίσι, ενώ το κέντρο έρευνας & ανάπτυξης βρίσκεται στο Montpellier (Νότια Γαλλία).

Zappiti_all

Player νέας γενιάς

Τα Zappiti 4Κ HDR αποτελούν την τρίτη γενιά των media player της εταιρίας. Υποστηρίζουν σχεδόν όλα τα format εικόνας και ήχου, καθώς και τα codecs και τους διάφορους τύπους αρχείων, διαθέτοντας παράλληλα και όλες τις στάνταρτ προδιαγραφές όπως HDMI 2.0, Ultra HD 4K, HDR, υπότιτλους 3D και HEVC video codec με 1 δισ. χρώματα (10-Bit color encoding). Το σύνολο των χαρακτηριστικών τους θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία.

zappiti-duo-4k-hdr-front-1300x219

Duo 4K HDR

Το πρώτο media player με HDMI 2.0 και δυο υποδοχές HDD

Το κορυφαίο μοντέλο, Duo 4K HDR, είναι εξοπλισμένο με εσωτερικό SATA HDD bay 3.5″ με δυνατότητα hot swap, για την επίτευξη τεράστιας χωρητικότητας (έως και 32ΤΒ), ενώ προσφέρει επίσης ισχυρό Wi-Fi 5G καθώς και Gigabit Ethernet. Τα Zappiti 4K HDR player είναι συμβατά με τα περισσότερα φορμάτ εικόνας και ήχου, όπως ISO Blu-ray, M2TS, MKV 4K, MVC 3D με υπότιτλους 3D, κινηματογραφικό ήχο τελευταίας γενιάς (βλ. Dolby Atmos και DTS:X) καθώς και Hi-Res lossless έως 32bit / 192KHz. Η νέα αυτή γκάμα των players συνεργάζεται με το λογισμικό Zappiti Media Center v4 για την καλύτερη δυνατή εμπειρία Home Theater.

Zappiti MagicPixel v2

Ξεχάστε τους ακριβούς, εξωτερικούς επεξεργαστές εικόνας… Με τα Zappiti player, μπορείτε να ζήσετε το ψηφιακό όνειρο! Το Zappiti Duo 4K HDR ενσωματώνει την τεχνολογία Zappiti MagicPixel v2, η οποία προσφέρει εξαιρετική εικόνα – πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες γενιές – με βελτιωμένο δυναμικό εύρος, υψηλή χρωματική ακρίβεια, αυξημένη αντίθεση, εξαιρετική απόπλεξη και ποιοτικότερο upscaling (έως και σε 4K). Ακόμα και με τηλεοράσεις & βιντεοπροβολείς Full HD 1080p, το αποτέλεσμα είναι καθηλωτικό! Σε υλικό 3D, η αίσθηση της τρισδιάστατης εικόνας, αυξάνεται δραματικά.

zappiti-magic-pixel-v2-49

Zappiti Media Center V4

Τα Zappiti 4K HDR είναι συμβατά με την εφαρμογή Zappiti Media Center V4 η οποία προσφέρει πλοήγηση μέσω cover art σε συνδυασμό με λεπτομερείς πληροφορίες (ηθοποιοί, σκηνοθέτες, ημερομηνία κυκλοφορίας, υπότιτλοι, ήχος κ.α.), για τα αρχεία σας αλλά και τις σειρές.

Όλα αυτά, μέσω αυτόματης αναζήτησης και αρχικοποίησης. Έπειτα, ο χρήστης μπορεί να μεταβάλει τις πληροφορίες των αρχείων και να αλλάξει τα εξώφυλλα, απευθείας από το player μέσω του τηλεχειριστηρίου ή ακόμα και από Mac OS / Windows PC.

zappiti-media-center-v4-windows-10

Zappiti Server

Zappiti_ServerTo Zappiti Media Center 4 διαθέτει μια νέα, ισχυρή μηχανή αναζήτησης, για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Μέρα με τη μέρα, η βάση δεδομένων της Zappiti μεγαλώνει χάρη στην κοινότητα των χρηστών και έτσι, οι αναζητήσεις γίνονται όλο και πιο αποτελεσματικές και αξιόπιστες. Για παράδειγμα, η ταινία Metropolis.mkv μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ως αυτή του 2001 (Japanese animated movie) αντί για αυτή του 1927 του Fritz Lang. Αν όμως ένας και μόνος χρήστης του Zappiti συσχετίσει τη σωστή έκδοση της ταινίας, θα επωφεληθούν όλοι οι χρήστες!

Το ίδιο σύστημα χρησιμοποιείται για τις προδιαγραφές κάθε ταινίας. Για παράδειγμα, αν η πληροφορία του λόγου πλευρών της κάθε ταινίας μεταβληθεί από ένα χρήστη, θα επωφεληθούν όλοι οι υπόλοιποι από το νέο τεχνικό δεδομένο. Για τις πλέον δημοφιλείς ταινίες, η ομάδα της Zappiti σχεδιάζει premium εξώφυλλα, που ταιριάζουν απόλυτα με το θέμα τους.

Γονικός έλεγχος

Χάρη στις νέες ευκολίες Γονικού Ελέγχου, μπορείτε να Zappiti_parentalεπιλέξετε ποιες από τις ταινίες μπορούν να δουν τα παιδιά και να αποτρέψετε την πρόσβαση στις υπόλοιπες, με τη χρήση κωδικού PIN.

Συνεπώς, τα παιδιά μπορούν να δουν μόνο τις εγκεκριμένες από τους γονείς ταινίες, ενώ επίσης, έχουν άμεση πρόσβαση στην αναπαραγωγή της ταινίας χωρίς να μεσολαβεί το μενού με τα χαρακτηριστικά και τη σύνοψη, για υψηλή ευκολία πρόσβασης.

Zappiti NAS Rip

Ισχυρό NAS 8 θέσεων με λειτουργία RIP, για την αντιγραφή δίσκων Blu-ray και DVD. Ιδανικό για οικιακούς και άλλους χρήστες, με έμφαση στο multiroom.

zappiti-nas-rip-lifestyle-1346x615

Με επεξεργαστές εικόνας υψηλής απόδοσης και πλούσια εφαρμογή media center, το Zappiti NAS RIP Audio Video Edition αποτελεί ιδανική επιλογή για τους καταναλωτές που θέλουν να έχουν πλούσια ταινιοθήκη, ενταγμένη σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον χρήσης.

Multiroom

Μοιράστε ταινίες σε όλα τα δωμάτια της κατοικίας με πολλαπλά Zappiti players και απολαύστε ταινίες ποιότητας Blu-ray έως και σε 8 ζώνες παράλληλα (έως και 16 ζώνες σε ποιότητα DVD). Κάθε player λειτουργεί αυτόνομα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε διαφορετική ταινία σε κάθε δωμάτιο.

zapitti_multi

…και πολυβραβευμένα!

Τα media player της Zappiti έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία, όπως Best of Show Winner στη CEDIA 2016 and και Best Buys Audio & AV 2017.

zappiti_awards

logo-zappiti-1200x465_1