Yacht Automation.

 Η εγκατάσταση ενός πλήρους συστήματος αυτοματισμού και ασφάλειας σε χώρους που απαιτούν μέγιστη οικονομία κυβικών εκατοστών, αποτελεί πρόκληση σχεδιαστική όσο και τεχνολογική, πολύ περισσότερο από όσο σε μια ευρύχωρη κατοικία.

Ο αυστηρά δομημένος και περιορισμένος χώρος ενός σκάφους αναψυχής δεν επιτρέπει «ανοίγματα» για την εγκατάσταση συσκευών ελέγχου μεγάλων διαστάσεων, ενώ από την άλλη, ο διαμοιρασμός των συσκευών σε διαφορετικούς χώρους, δεν αποτελεί ενδεδειγμένη λύση. Το σύνολο των μονάδων ελέγχου, θα πρέπει να βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο, εύκολα προσβάσιμο σωστά δομημένο και τεχνικά αναβαθμίσιμο.

 Η τεχνογνωσία αλλά και τα προϊόντα που διαθέτει η Projecting & Sounding ART καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και είναι εξίσου πιστοποιημένα με τους Τεχνικούς της εταιρίας μας, ως προς τα πλέον απόλυτα στάνταρτ του σήμερα και του αύριο.

YACHT automation

Απόλυτος Έλεγχος

 Όσο μεγαλύτερο ένα σκάφος, τόσο περισσότερες οι καμπίνες, με ανάλογες απαιτήσεις σε επιμέρους συσκευές ελέγχου για κάθε χώρο. Διακόπτες και άλλες ηλεκτρονικές μέθοδοι ελέγχου δημιουργούν ένα – συνήθως – δύσχρηστο setup, που απαιτεί φυσική παρουσία επιτόπου, όπως για παράδειγμα η απενεργοποίηση της τηλεόρασης που ξεχάστηκε αναμμένη στην καμπίνα των παιδιών.

 Το σύνολο των συστημάτων ψυχαγωγίας, οι αισθητήρες του συστήματος ασφαλείας για όλο το σκάφος, ο έλεγχος σκίασης και φωτισμού και οι κάμερες παρακολούθησης περιοχών εσωτερικών και εξωτερικών σημείων, αποτελούν ένα διόλου απλό σύνολο από παραμέτρους, που όμως επιθυμείτε να μπορείτε να ελέγξετε άμεσα, αξιόπιστα και με ευκολία.

Η λύση της Projecting & Sounding ART έρχεται υπό τη μορφή ολοκληρωμένων κονσολών και χειριστηρίων ελέγχου με προηγμένο γραφικό περιβάλλον χρήσης, επάνω στα οποία απεικονίζονται με απόλυτα κατανοητό τρόπο, όλες οι πληροφορίες που παρέχει δυναμικά ο «εγκέφαλος» του κεντρικού συστήματος αυτοματισμού.

 Με απλά λόγια, από όποιο χώρο του σκάφους και αν βρίσκεστε, μπορείτε να δείτε ότι βλέπουν οι κάμερες, σε ποιες καμπίνες υπάρχουν επιβάτες, να ελέγξετε το σύστημα σκίασης και φωτισμού, να βάλετε μπροστά το σύστημα κινηματογράφου για να προετοιμάσετε τη βραδινή προβολή… Και τόσα άλλα!

Yacht Automation
Yacht Automation

Έξυπνα & Οικονομικά

 Μπορεί να μην είναι κατοικία, αλλά το σκάφος αναψυχής σας μπορεί να διαθέτει και αυτό τη δική του «μερίδα» νοημοσύνης ως προς τις καθημερινές δραστηριότητες μέσα σε αυτό, αλλά και τις συνθήκες που το επηρεάζουν κατά τη διάρκεια ενός 24ώρου.

 Για την Projecting & Sounding ART, η έννοια του έξυπνου σκάφους αναψυχής θεμελιώνεται επάνω στη προσεκτική μελέτη του συστήματος αυτοματισμού και την υιοθέτηση των τελευταίων προδιαγραφών, στοιχεία που έρχονται να προσαρμοστούν στις δικές σας συνήθειες, από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

 Ιδιοφυή συστήματα αυτοματοποιημένου ελέγχου και παράλληλης εξοικονόμησης ενέργειας, ενοποιούνται στον προσωπικό, αόρατο «butler» που αναλαμβάνει, για παράδειγμα, να ισορροπήσει τα ποσοστά φυσικού και τεχνητού φωτός στα σαλόνια και τους υπόλοιπους χώρους. Ή να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει αυτόματα το φωτισμό κάποιου χώρου, ανάλογα με την παρουσία ή την απουσία ατόμων σε αυτόν.

 Όσο σύνθετο και αν είναι αυτό το όνειρο από πλευράς δόμησης της καλωδίωσης, εγκατάστασης των αισθητήρων και τελικής λειτουργίας, το τελικό προϊόν που εσείς απολαμβάνετε, θα είναι ένα σύστημα που θα σκέφτεται για εσάς πριν από εσάς και θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν παιδία και ηλικιωμένοι με την ίδια ευκολία.

 Στην Projecting & Sounding ART είμαστε πιστοποιημένοι για την τεχνογνωσία που διαθέτουμε στην εγκατάσταση συστημάτων που θα σκέφτονται για εσάς πριν από εσάς και θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν παιδία και ηλικιωμένοι με την ίδια ευκολία!