Smart Business.

Η καθημερινή διαχείριση των εγκαταστάσεων μιας επιχείρησης ως προς το θέμα του ελέγχου και της εξοικονόμησης, αποτελεί μεγάλο… πονοκέφαλο για κάθε ιδιοκτήτη. Ξεχασμένα ανοιχτά φώτα σε χώρους που δεν χρειάζονται, κακή εκμετάλλευση του φυσικού φωτισμού στα γραφεία και παράλληλα, άγχος σχετικά με την ασφάλεια. Όσο μεγαλύτερη η επιχείρηση, τόσο περισσότερες και οι πιθανές εστίες κακόβουλων ενεργειών, ειδικά στις σημερινές, δύσκολες εποχές που βιώνουμε.

Η ανάγκη μιας ολιστικής λύσης ελέγχου όλων των παραπάνω και ακόμη περισσότερων καθημερινών παραγόντων ενός επιχειρησιακού περιβάλλοντος, είναι δεδομένη. Η Projecting & Sounding ART πιστοποιείται και ειδικεύεται διαρκώς ώστε να βρίσκεται στην απόλυτη αιχμή της υλοποίησης επιχειρησιακών χώρων υψηλής ασφάλειας και αυτοματισμού, με βάση τις καθημερινές συνήθειες των εργαζομένων.

Παράλληλα, θεωρούμε εξίσου δεδομένη την ανάγκη της απλότητας. Οποιοδήποτε σύστημα που καλείται να βελτιστοποιήσει ένα χώρο εργασίας και να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την εξοικονόμηση πόρων, θα πρέπει να είναι απλό και κατανοητό ακόμη και από εργαζόμενους χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις. Δώστε μας την ευκαιρία να σας καταπλήξουμε με τις πρωτοποριακές ικανότητες των συστημάτων μας, σε συνάρτηση με τον κορυφαίο δείκτη ευκολίας χρήσης τους!

AUTOMATED
BUSINESS

Απόλυτα συστήματα ελέγχου

Ο έλεγχος του κεντρικού συστήματος ασφαλείας, της δραστηριότητας σε επιλεγμένους χώρους της επιχείρησης, των συστημάτων παρουσίασης στις αίθουσες συνεδριάσεων αλλά και των μεταβλητών εξοικονόμησης ενέργειας σε καθημερινή βάση, θα μπορούσε να αποτελεί εγχείρημα υψηλής δυσκολίας.

Η Projecting & Sounding ART αξιοποιεί τα κορυφαία συστήματα αναφοράς στο χώρο του αυτοματισμού και του ελέγχου, με την υπογραφή της Crestron. Με τη χρήση απλών χειριστηρίων με γραφικό περιβάλλον χρήσης και ελάχιστη καμπύλη εκμάθησης, θα μπορείτε να ελέγξετε ανά πάσα στιγμή όλους τους παράγοντες τις επιχείρησής σας που μέχρι και σήμερα, σας φορτίζουν με άγχος.

Ως πιστοποιημένος και βραβευμένος εγκαταστάτης, η Projecting & Sounding ART σας επιτρέπει να υλοποιήσετε για την επιχείρησή σας, οτιδήποτε έχετε φανταστεί σε επίπεδο ελέγχου, ενώ θα είναι παραπάνω από ευχάριστο για εμάς, να μας αναθέσετε την υλοποίηση ενός δύσκολου έργου. Η εμπειρία μας, έχει αποδείξει πως η λύση που θα σας προτείνουμε, θα σας καταπλήξει. Απλά ζητήστε το και τα υπόλοιπα, είναι δική μας υπόθεση!

Smart Business
Smart Business

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Ξεχασμένες συσκευές και φώτα που λειτουργούν ενώ δεν χρειάζονται τη δεδομένη στιγμή, αποτελούν σημαντικό παράγοντα σπατάλης ενέργειας σε κάθε σύγχρονη κατοικία. Πόσο μάλλον σε μια επιχείρηση! Πολλοί χώροι, πολλοί άνθρωποι και πολλά καθήκοντα. Δεν είναι δύσκολο να καταλήξετε με ξεχασμένες συσκευές ή φωτισμό που παραμένουν ενεργά και σπαταλούν ενέργεια, ακόμα και μετά το τέλος της ημέρας.

Σας προσκαλούμε να αφήσετε για πάντα πίσω σας το άγχος της καθημερινής επίβλεψης των χώρων της επιχείρησης για πιθανές πηγές κατανάλωσης περιττής ενέργειας. Ξεχάστε τα σημειώματα στα γραφεία των εργαζόμενών σας που εφιστούν την προσοχή στις καθημερινές σπατάλες.

Τα κορυφαία συστήματα αυτοματισμού της Projecting & Sounding ART αναλαμβάνουν εντελώς αυτόματα να απενεργοποιούν των περιβάλλοντα φωτισμό σε χώρους όπου δεν υπάρχει ανθρώπινη παρουσία, ρυθμίζουν αυτόματα τα συστήματα σκίασης – εφόσον υπάρχουν – ώστε να εκμεταλλεύονται το φυσικό φωτισμό της ημέρας και σας ειδοποιούν άμεσα για κάθε άλλη πηγή ηλεκτρικής κατανάλωσης που σας αφορά.

Αφού η μέρα τελειώσει, το κεντρικό σύστημα ελέγχου θα έχει απενεργοποιήσει αυτόματα κάθε πηγή ανεπιθύμητης σπατάλης ενέργειας καθώς οι εργαζόμενοι αποχωρούν. Δεν θα χρειαστεί καν να ελέγξετε τους χώρους σας πριν αποχωρήσετε κι εσείς. Απλά κλειδώστε και απολαύστε μια ήρεμη, ξέγνοιαστη επιστροφή στο σπίτι!