Εξοικονόμηση Ενέργειας

b_ecsimpl


Ξεχασμένες συσκευές και φώτα που λειτουργούν ενώ δεν χρειάζονται τη δεδομένη στιγμή, αποτελούν σημαντικό παράγοντα σπατάλης ενέργειας σε κάθε σύγχρονη κατοικία. Πόσο μάλλον σε μια επιχείρηση! Πολλοί χώροι, πολλοί άνθρωποι και πολλά καθήκοντα. Δεν είναι δύσκολο να καταλήξετε με ξεχασμένες συσκευές ή φωτισμό που παραμένουν ενεργά και σπαταλούν ενέργεια, ακόμα και μετά το τέλος της ημέρας.

Σας προσκαλούμε να αφήσετε για πάντα πίσω σας το άγχος της καθημερινής επίβλεψης των χώρων της επιχείρησης για πιθανές πηγές κατανάλωσης περιττής ενέργειας. Ξεχάστε τα σημειώματα στα γραφεία των εργαζόμενών σας που εφιστούν την προσοχή στις καθημερινές σπατάλες.

Τα κορυφαία συστήματα αυτοματισμού της Projecting & Sounding ART αναλαμβάνουν εντελώς αυτόματα να απενεργοποιούν των περιβάλλοντα φωτισμό σε χώρους όπου δεν υπάρχει ανθρώπινη παρουσία, ρυθμίζουν αυτόματα τα συστήματα σκίασης – εφόσον υπάρχουν – ώστε να εκμεταλλεύονται το φυσικό φωτισμό της ημέρας και σας ειδοποιούν άμεσα για κάθε άλλη πηγή ηλεκτρικής κατανάλωσης που σας αφορά.

Αφού η μέρα τελειώσει, το κεντρικό σύστημα ελέγχου θα έχει απενεργοποιήσει αυτόματα κάθε πηγή ανεπιθύμητης σπατάλης ενέργειας καθώς οι εργαζόμενοι αποχωρούν. Δεν θα χρειαστεί καν να ελέγξετε τους χώρους σας πριν αποχωρήσετε κι εσείς. Απλά κλειδώστε και απολαύστε μια ήρεμη, ξέγνοιαστη επιστροφή στο σπίτι!