Home Automation.

Αν η έννοια του Smart Home σας φέρνει στο μυαλό ελεγχόμενα ρολά παραθύρων και κουρτίνες που ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα, έχει έρθει η ώρα να επαναπροσδιορίστε όλα όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Για την Projecting & Sounding ART, η έννοια του Home Automation ξεπερνά κάθε συμβατική αντίληψη του όρου και πηγαίνει πολλά βήματα μπροστά, στη δημιουργία αληθινά έξυπνων κατοικιών, με βάση την προσεκτική μελέτη και την υιοθέτηση των τελευταίων προδιαγραφών.

Ιδιοφυή συστήματα αυτοματοποιημένου ελέγχου και παράλληλης εξοικονόμησης ενέργειας, ενοποιούνται στον προσωπικό, αόρατο «butler» που πάντα ονειρευόσασταν!

Όσο σύνθετο και αν είναι αυτό το όνειρο από πλευράς δόμησης της καλωδίωσης, εγκατάστασης των αισθητήρων και τελικής λειτουργίας, το τελικό προϊόν που εσείς απολαμβάνετε, θα είναι ένα σύστημα που θα σκέφτεται για εσάς πριν από εσάς και θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν παιδία και ηλικιωμένοι με την ίδια ευκολία.

Κι αυτό γιατί στην Projecting & Sounding ART είμαστε πιστοποιημένοι για την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, ώστε να προγραμματίσουμε το σύστημα με βάση τις καθημερινές σας συνήθειες και τελικά να σας παραδώσουμε το σύστημα αυτοματισμού που ίσως θα μας φέρει ένα ακόμη βραβείο κορυφαίας υλοποίησης.

 Έξυπνο Οικονομικό Ασφαλές

Το Σπίτι της Crestron

Η Crestron, εκτός του ότι αποτελεί την πρώτη παγκοσμίως εταιρεία που εφηύρε τα συστήματα αυτοματισμού όπως τα γνωρίζουμε σήμερα, είναι και μια εταιρία που παραμένει σταθερά το σημείο αναφοράς στη διάθεση «κάθετου» υλικού εγκατάστασης. Από τα θεμέλια της καλωδίωσης μέχρι και την κονσόλα ελέγχου με το εύχρηστο για όλους λογισμικό, η Crestron όχι μόνο διαθέτει όλο το απαραίτητο υλικό, αλλά είναι και η μόνη εταιρία που επιτρέπει στον εγκαταστάτη να υλοποιήσει οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει ο πελάτης για το Smart Home του.

Τα συστήματα αυτοματισμού της Crestron βρίσκονται σταθερά στην απόλυτη κορυφή της κατηγορίας τους, καθώς εμπλουτίζονται διαρκώς με βάση τις εξελισσόμενες ανάγκες του πελάτη, ενώ επίσης, μπορούν να συνδεθούν με και να ελέγξουν συσκευές τρίτων κατασκευαστών.

Με άλλα λόγια, οτιδήποτε φανταστήκατε ποτέ ότι θα θέλατε να κάνει το Smart Home σας για εσάς, γίνεται πραγματικότητα μέσα από τις τεχνολογίες αιχμής της Crestron. Από το διαμοιρασμό υλικού multimedia σε όλο το σπίτι, τις έξυπνες ενέργειες του σπιτιού με βάση τις δικές σας ανάγκες και τον έλεγχο της προσωπικής σας ασφάλειας, η Crestron είναι η μοναδική εταιρία που διαθέτει πλατφόρμα πλήρους αυτοματισμού.

Για τις κορυφαίες λύσεις αυτοματισμού, η Projecting & Sounding ART αξιοποιεί την Crestron ως πιστοποιημένος αλλά και βραβευμένος εγκαταστάτης των προϊόντων της.

Crestron SmartHome

Home Automation
Home Automation

Η Λύση της KNX

Η πλατφόρμα KNX αποτελεί ένα ανοιχτό πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ συστημάτων αυτοματισμού, το οποίο αριθμεί ήδη περισσότερες από 370 εταιρίες –μέλη. Χάρη στην εξελισσόμενη και διαρκώς προσαρμόσιμη φύση της χάρη στη διαρκή συμβολή των προγραμματιστών, η πλατφόρμα KNX επιτρέπει τη συνέργεια συσκευών αυτοματισμού από μια ευρύτατη γκάμα επιλογών.

Η λύσεις της KNX απευθύνονται σε πελάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν συστήματα αυτοματισμού με δυνατότητες και ευελιξία μεσαίας κατηγορίας.

Κατά συνέπεια, η συνεργασία εξοπλισμού προερχόμενου από τις ΑΒΒ, Busch – Jaeger και Schneider Electric είναι ένα εφικτό παράδειγμα, αν και η απαιτούμενη τεχνογνωσία είναι υψηλή. Συνεπώς, οι εγκαταστάτες που ειδικεύονται στην πλατφόρμα της KNX είναι μέχρι στιγμής λίγοι. Μέσα σε αυτούς, βρίσκεται και η Projecting & Sounding ART.

Η Πρόταση της F.YES

Η F.YES είναι η πρώτη ελληνική εταιρία με ολοκληρωμένη εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων αυτοματισμού. Το υλικό που διαθέτει επιτρέπει την κάθετη υλοποίηση κάθε εγκατάστασης, από τα βασικά της θεμέλια έως και τις κονσόλες λειτουργίας.

Τα συστήματα αυτοματισμού της F.YES αποτελούν την οικονομική εναλλακτική επιλογή της κατηγορίας, ειδικά αν επιθυμείτε την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση σε ήδη ολοκληρωμένες κατοικίες.

Στα πλεονεκτήματα των συστημάτων της F.YES περιλαμβάνεται και ενσωμάτωση συστήματος ασφαλείας, πέρα από την ευφυή διαχείριση των συσκευών που τα χαρακτηρίζει. Η Projecting & Sounding ART είναι υπερήφανος συνεργάτης της F.YES και κατέχει σε βάθος την απαιτούμενη τεχνογνωσία για να εγκαταστήσει τα συστήματα της ελληνικής εταιρίας για την υλοποίηση ενός υπέροχου Smart Home.

Home Automation