Σκάφη Αναψυχής

Το σκάφος αναψυχής αποτελεί για την Projecting & Sounding ART ένα σύνολο χώρων ψυχαγωγίας και ποιότητας ζωής, που μπορεί να προσφέρει υπό κλίμακα, τις ίδιες ανέσεις που βιώνετε και στην κατοικία σας. Πανέξυπνοι αυτοματισμοί, κατανοητός και απλός έλεγχος, ασφάλεια, αξιόπιστη σύνδεση με τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και δυνατότητα εργασίας όταν αυτό χρειαστεί, σα να μην απουσιάζετε ποτέ από το γραφείο.


Τα σκάφη αναψυχής αποτελούν για τους ιδιοκτήτες τους πολύτιμη επένδυση, η οποία καλείται να προσφέρει ψυχαγωγία και άνεση σε όλους τους επιβάτες. Από την άλλη όμως, ως πλωτή κατοικία που άλλοτε ταξιδεύει και άλλοτε σταθμεύει σε ελεύθερα ύδατα ή μακρινούς λιμένες, κάθε σκάφος αναψυχής βρίσκεται εκτεθειμένο σε κινδύνους, όπως για παράδειγμα, κακόβουλους λαθρεπιβάτες…

 Η Projecting & Sounding ART γνωρίζει καλά πως το κάθε τετραγωνικό εκατοστό χώρου οπουδήποτε σκάφους αναψυχής, είναι πολύτιμο. Η άνεση των χώρων αποτελεί απαράβατο παρονομαστή για κάθε εγκατάσταση συστήματος ψυχαγωγίας. Η τέχνη που γνωρίζουμε καλά και ο απόλυτος εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να μελετούμε και να εγκαθιστούμε συστήματα ψυχαγωγίας με δυνατότητες απόκρυψης και αποκάλυψης, ώστε αυτά να εμφανίζονται μόνο όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.

 Τα συστήματα αυτοματισμού σκαφών αναψυχής της Projecting & Sounding ART ενσωματώνουν τις πλέον πρόσφατες και διαρκώς αναβαθμίσιμες προδιαγραφές, ώστε να μπορούν να αποτελέσουν τον κεντρικό «εγκέφαλο» του σκάφους, εξασφαλίζοντας πλήρη ενσωμάτωση κάθε λειτουργίας σε κονσόλες ελέγχου εύκολες στο χειρισμό από οποιονδήποτε επιβάτη.

 Τα συστήματα ασφαλείας που εγκαθιστούμε, εξασφαλίζουν απαραβίαστη σιγουριά για τους επιβάτες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, καθώς και έγκαιρη και έγκυρη προειδοποίηση κακόβουλων ενεργειών για τις περιόδους όπου το σκάφος δεν χρησιμοποιείται. Ως προς τις τηλεπικοινωνίες και τη λήψη τηλεοπτικών σημάτων, εξασφαλίζουμε αδιάκοπη πρόσβαση με προσαρμόσιμες τεχνολογίες λήψης, οι οποίες εγγυόνται πλήρη συμβατότητα με κάθε σημείο του πλανήτη στο οποίο πρόκειται ή ονειρεύεστε να βρεθείτε με το προσωπικό σας σκάφος.