Crestron

Η Projecting & Sounding ART συνεργάζεται μαζί σας για την ομαλή ενσωμάτωση αυτών των νέων αναβαθμίσεων. Σας ενημερώνουμε για τυχόν νέες αναβαθμίσεις ή τεχνολογίες που μπορεί να ταιριάζουν στις ανάγκες σας και συντονίζουμε μαζί σας για γρήγορη εγκατάσταση.

Τέλος, η Crestron γνωρίζει ότι κάθε οικογένεια έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις όταν πρόκειται να αλληλεπιδράσει με το σπίτι της. Γι’ αυτό και δεσμεύεται να παρέχει πολλαπλές επιλογές ελέγχου για τους πελάτες, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει συνεχώς τα συστήματά της για μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Η Crestron ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που δημιούργησε ένα περιβάλλον χρήσης για tablet και είναι γνωστή για το περιβάλλον χρήσης Smart Graphics.

Και η ομάδα της Projecting & Sounding ART, από μεριάς μας, σας δίνουμε την δυνατότητα και σας παρέχουμε  γραφικά προσωποποιημένα τα οποία προσαρμόζονται στην αισθητική του χώρου σας και στις δικές σας ανάγκες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας, του Yacht σας ή της επιχείρησής σας.

CRESTRON

Γιατί επιλέξαμε την Crestron;

Η Crestron συμμετέχει στο κίνημα του έξυπνου οικιακού αυτοματισμού από τη δεκαετία του 1970. Τις τελευταίες πέντε δεκαετίες, η εταιρεία έχει ξεχωρίσει για την εμβέλεια και την αξιοπιστία των λύσεων της. Όσο περισσότερα συστήματα ενσωματώνονται στον έξυπνο αυτοματισμό σας, τόσο πιο αποτελεσματικός γίνεται. Μέσω μιας έξυπνης λύσης Crestron μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των φώτων, του θερμοστάτη, της ασφάλειας, της ψυχαγωγίας, της πρόσβασης και πολλά άλλα.

Στην συνέχεια, μέσω εκτεταμένου back-programming, κάθε σύστημα στο σπίτι σας προσωποποιείτε και γίνεται ο δικός του κόμβος προγραμματισμού. Αυτό καθιστά εύκολη την επέκταση της εμβέλειας του έξυπνου οικιακού σας αυτοματισμού. Αν θέλετε να προσθέσετε ένα νέο υποσύστημα ή μια νέα τεχνολογία, απλά γίνεται άλλος ένας κόμβος. Στο πλαίσιο της δέσμευσής της στην εξυπηρέτηση των πελατών, η Crestron εργάζεται πάντα για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που διευκολύνουν και βελτιώνουν το σύστημά σας.

CRESTRON

Crestron For Smart Home

Η παρουσία το ονόματος της Crestron σε μία κατοικία, είναι ισοδύναμο με έναν νέο, διαφορετικό, ξέγνοιαστο τρόπο ζωής. Το όνομα της Crestron, πολύ απλά, εξαφανίζει κάθε τηλεκοντρόλ που μπορεί να υπάρχει στη θέα σας. Εκμηδενίζει τις αποστάσεις από τον αναπαυτικό σας καναπέ δίπλα στο τζάκι έως το dimmer για τα φώτα του δωματίου. Κάθε δωματίου στην κατοικία.

Οι αποστάσεις σε μία μεγάλη οικία είναι μεγάλες και ο χρόνος πολύτιμος. Ελέγξτε την ασφάλεια του σπιτιού, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, τον καιρό, ανοίξτε την γκαραζόπορτα, κάντε τα πάντα από το σημείο που αναπαύεστε ή εργάζεστε. Δεν θα το πιστέψετε εύκολα, αλλά το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε όλα αυτά, το μόνο που είναι ορατό σε εσάς και έρχεται σε επαφή μαζί σας είναι η οθόνη αφής του χειριστηρίου της Crestron.

Σε αυτό το πάνελ, που είναι τόσο διακριτικό που μπορεί να κοσμεί ένα πολυτελές coffee table, βρίσκεται όλο το σπίτι σας. Από το feed των καμερών ασφαλείας, έως την ταινιοθήκη σας. Και αν ακόμη ζητάτε κάτι απλούστερο, ναι και αυτό είναι εφικτό από την Crestron: Μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα από το έξυπνο κινητό σας τηλέφωνο iOS, ή Android! Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να πείτε στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας τι θέλετε. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά της Crestron!

Crestron For Business

Εάν αναρωτιέστε « Γιατί να επιλέξω Crestron στην επιχείρησή μου; » σας έχουμε την απάντηση!

Η Crestron σας προσφέρει αρχικά τον πλήρη έλεγχο και αυτοματοποίηση της επιχείρησής σας. Μπορείτε οποιαδήποτε ώρα εσείς επιλέξετε να ελέγξετε οντάς εντός ή εκτός του χώρου της εταιρίας σας τις κάμερες ασφαλείας, τα φώτα ακόμα και τον κλιματισμό και τον εξαερισμό είτε από το κινητό σας τηλέφωνο είτε από tablet, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Crestron αναβαθμίζει την επιχείρησή σας με μια τεχνολογία η οποία μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας και είναι ενεργειακά αποδοτική. Σας προσφέρει με ένα κλικ πλήρως αυτοματοποιημένες αίθουσες συνεδριάσεων, με πλήρη έλεγχο ήχου και εικόνας 4Κ γραφικών με άμεση προσαρμογή φωτεινότητας του χώρου είτε κλείνοντάς σας τα shades είτε ρυθμίζοντάς σας τα φώτα. Δίνοντάς σας την δυνατότητα πιο ξεκούραστων και πρακτικών meeting τόσο σε εσάς με τους συνεργάτες σας όσο και στους πελάτες σας.

Τέλος, η Projecting & Sounding Art, σε συνεργασία με την Crestron ως Elite Pro Dealer της, σας προσφέρει γραφικά προσωποποιημένα με βάση την αισθητική του χώρου σας και τις δικές σας ανάγκες.

Η Projecting & Sounding ART  πιστοποιείται από τους κορυφαίους οργανισμούς εικόνας και ήχου παγκοσμίως. Όλες οι διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις μας είναι σίγουρα ένα αντικειμενικό κριτήριο, που αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στο να είμαστε οι “Ειδικοί στα συστήματα αυτοματισμού, ήχου και εικόνας”.

Για αυτόν λοιπόν τον λόγο επιλεχθήκαμε από μια εταιρία κολοσσό, την Crestron, που δημιουργεί συνεργατικές σχέσεις μόνο με εκλεκτούς συνεργάτες για να μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες στο κοινό , ως Elite Pro Partner.

Συνεπώς, η ομάδα μας εκπαιδεύεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από εξειδικευμένους συνεργάτες της Crestron και αντίστοιχες πιστοποιήσεις ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες εμπειρίες στα συστήματα αυτοματισμού, εικόνας και ήχου στον οικιακό σας χώρο, στην επιχείρησή σας ακόμα και στο  yacht  σας.