Συστήματα Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης

b_ctv


Τα συστήματα CCTV (κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης) της Projecting & Sounding ART χαρακτηρίζονται για τη διακριτική τους εγκατάσταση αλλά και τα κορυφαία ηλεκτρονικά μέρη.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας αλλά και το προφίλ προστασίας κάθε χώρου, οι κάμερες που θα εγκαταστήσουμε μπορούν να είναι εντελώς κρυφές ή δύσκολα εντοπίσημες, ώστε να αποφεύγεται η πρόκληση του «άγχους παρακολούθησης» σε εσάς, τους εργαζόμενους και φυσικά, τους πελάτες.

Τα πλεονεκτήματα των καλά κρυμμένων συστημάτων παρακολούθησης επεκτείνονται φυσικά και στην ασφάλεια, καθώς οι ανυποψίαστοι κακοθελητές – ίσως – να καταλάβουν ότι παρακολουθούνται, αφού πρώτα θα έχετε καταγράψει τα χαρακτηριστικά τους.

Τα έξυπνα συστήματα εκτείνουν τη νοημοσύνη τους έως και στην αναγνώριση κατεύθυνσης, έτσι ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε όταν ένα ή περισσότερα άτομα κατευθύνονται προς κάποιο χώρο, ενώ αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Όλα αυτά θα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσω κρυπτογραφημένων ιστοσελίδων στις οποίες θα έχετε ειδική πρόσβαση, καθώς επίσης και μέσα από το tablet και το smartphone σας.