Μιλήστε με αυτούς που θέλετε. Από όπου κι αν βρίσκεστε!

Μελετούμε, σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε το τηλεπικοινωνιακό σύστημα που θα υπηρετήσει τις άμεσες, αλλά και μελλοντικές σας ανάγκες.

Phone-Systems_XL

Είναι γνωστό ότι η ταχύτητα και η ασφάλεια της πληροφορίας είναι μείζονος σημασίας τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά δεδομένα. Η τεχνολογία και η μορφή επικοινωνίας αλλάζουν καθημερινά δοκιμάζοντας όχι μόνο τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις αλλά και τις γνώσεις των τεχνικών. Για παράδειγμα, μια εγκατάσταση του 2007, η οποία κάλυπτε τις βασικές απαιτήσεις, σήμερα είναι ξεπερασμένη και δεν αξιοποιεί τις υψηλές ταχύτητες πρόσβασης στο internet, τις οποίες προσφέρουν πλέον οι πάροχοι τηλεπικοινωνίας, όπως επίσης δεν ικανοποιεί σε ό,τι αφορά το εσωτερικό δίκτυο.

Φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται για την ασφάλεια μεταφοράς φωνής και πληροφοριών όταν δεν έχει «προστατευτεί» η πρόσβαση των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων και δεδομένων. Εκτός όμως της ταχύτητας και της ασφάλειας, τα τελευταία χρόνια οι νέες τεχνολογίες συγκλίνουν και ο διαδικτυακός κόσμος (internet), ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια ήταν αποκλειστικά αφιερωμένος στη μεταφορά δεδομένων, είναι πλέον υπεύθυνος για τη μετάδοση ήχου και εικόνας υψηλής ευκρίνειας.

Στο μέλλον η ανάγκη πρόσβασης στην πληροφορία θα αυξάνει συνεχώς, όπως επίσης ο όγκος και η συχνότητα μετάδοσης οπτικοακουστικών δεδομένων μέσω δικτύων. Τα προγράμματα διαδικτυακής τηλεόρασης, ραδιοφώνου και περιεχομένου On Demand από όλο τον κόσμο θα αυξάνονται συνεχώς.

Οι μελέτες και τα σχέδια των κατοικιών που επιμελούμαστε, σε ό,τι αφορά τα τηλεπικοινωνιακά συστήματα, περιλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες, ενώ είναι πλήρως αναβαθμιζόμενα, έτσι ώστε να καλύπτουν από κάθε άποψη τις μελλοντικές τάσεις. Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και της ενημέρωσης που λαμβάνουμε από το διεθνή οργανισμό πιστοποίησης CEDIA, του οποίου είμαστε ιδρυτικό μέλος για τη χώρα μας και πιστοποιημένοι με EST level II. Στις προτάσεις μας περιλαμβάνονται όλοι οι κατάλληλοι τύποι καλωδίων χαλκού, οπτικών ινών και ασύρματων ζεύξεων για τη σωστή δικτύωση της οικίας σας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε ότι η κατοικία σας θα διατηρήσει επίκαιρο τεχνολογικό αποτύπωμα για πολλά χρόνια.

Το Modus Vivendi της Projecting & Sounding ART προσφέρει έναν εξαιρετικά ευέλικτο και αναβαθμίσιμο συνδυασμό συστημάτων τόσο για την εσωτερική δομημένη καλωδίωση της κατοικίας σας, όσο και για την επιλογή ηλεκτρονικών μέσων.

Αποτέλεσμα της ευελιξίας των συνδυασμών μας είναι η απόλυτη προσαρμογή στις δικές σας πραγματικές ανάγκες. Πάντοτε πιστοί στη φιλοσοφίας μας για απουσία ηλεκτρονικών σε εμφανή θέση από τους χώρους, διατηρούμε την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση της κατοικίας ανέπαφη, χωρίς κανένα ίχνος τεχνολογικής παρέμβασης στην αισθητική της. Η εταιρεία μας σχεδιάζει, εγκαθιστά και προγραμματίζει ολοκληρωμένα συστήματα δεδομένων πληροφορίας και φωνής, ψηφιακά τηλεφωνικά κέντρα, οικιακούς αναμεταδότες κινητής τηλεφωνίας GSM, προηγμένα δικτυακά συστήματα και συστήματα πρόσβασης στο internet.

Φυσικά, το Modus Vivendi της Projecting & Sounding ART σας προσφέρει πλειάδα πρωτοποριακών λύσεων με εντυπωσιακή φιλικότητα στη χρήση. Ό,τι και αν ζητήσετε μπορεί πραγματοποιηθεί απλά και μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου.


Παιδιά & Προστασία

c_inter

Πολλοί γονείς, με δικαιολογημένη ανησυχία για το χρόνο που δαπανούν τα παιδιά τους στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, σε video games αλλά και σε τηλεφωνικές συνομιλίες, επιθυμούν να ελέγχουν την πρόσβαση που θα έχουν από τα δωμάτιά τους ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες μεταξύ 21:00 και 8:00 το πρωί. Η εταιρεία μας, εκτός από τη ρύθμιση για τον αποκλεισμό ακατάλληλων σελίδων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προσφέρει μια διακριτική και φιλική λύση ώστε να περιορίζεται η πρόσβαση τις ημέρες και τις ώρες που εσείς θέλετε, χωρίς τα παιδιά σας να γνωρίζουν ότι είστε υπεύθυνοι για τον περιορισμό αυτό.


Υγεία & Ασφάλεια

Custom-Crestron-Interface-Programming-Services-Intational

Πολλοί ιδιοκτήτες επιθυμούν να τους παρέχεται η δυνατότητα εύκολης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των οικιακών αναμεταδοτών κινητής τηλεφωνίας GSM, όπως και του ασύρματου δικτύου Wi-Fi τις ώρες που το επιθυμούν τόσο για λόγους ασφάλειας όσο και ακτινοβολίας. Με τα συστήματά μας, με το πάτημα ενός πλήκτρου σε μια οθόνη αφής, σας δίνεται η δυνατότητα όχι απλά να «ανοιγοκλείνετε» τα ασύρματα δίκτυα στην κατοικία, αλλά να επιλέγετε ποιο δίκτυο χρειάζεστε ενεργοποιημένο και σε ποιους επιμέρους χώρους!


Πάντα Μαζί στις Ανάγκες του Γραφείου

t_o

Όσοι εργάζεστε από την οικία σας, ή περνάτε ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά σας, πολλές φορές δεν επιθυμείτε να καλούν στην εταιρεία σας πληροφορούμενοι ότι απουσιάζετε «εκτός γραφείου» ή ότι είστε «απασχολημένοι». Στην Projecting & Sounding ART μέσω των σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών λύσεων που προτείνουμε κάνουμε δυνατό το τηλέφωνο της οικίας σας να δέχεται κλήσεις και ως ένα εσωτερικό του γραφείου σας.

Έτσι, η τηλεφωνήτρια, ή ο αυτόματος τηλεφωνητής του γραφείου σας, σας συνδέει με «εσωτερικό νούμερο» στην οικία σας χωρίς να το αντιληφθεί ο καλών, αντίθετα με ό,τι συμβαίνει με τις απλές προωθήσεις κλήσεων. Με αυτή την έξυπνη λύση μπορείτε φυσικά να κάνετε και το ακριβώς αντίθετο: να καλείτε από την οικία σας όποιον επιθυμείτε, αλλά να εμφανίζεται ως εισερχόμενος αριθμός στο τηλέφωνο του καλούμενου ο τηλεφωνικός αριθμός του γραφείου, μιας και η κλήση σας θα διέρχεται από την εταιρεία σας!

Όσοι ταξιδεύετε συχνά μπορείτε να απολαμβάνετε την ευκολία που προσφέρει η λύση της Projecting & Sounding ART σε οποιοδήποτε σημείο στον πλανήτη, σε κάθε χώρα. Σε κάθε σημείο στον κόσμο μπορείτε να έχετε μαζί σας το τηλέφωνο του γραφείου στην εταιρεία σας!


Το Modus Vivendi της Projecting & Sounding ART σας καλύπτει απόλυτα σε όλες τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες επικοινωνίας, παραδίδοντάς σας μια λύση χρηστικά φιλική και εναρμονισμένη με το τεχνολογικό και αισθητικό ύφος της κατοικίας σας.