Το προσωπικό σας Fort Knox!

Μια καλοσχεδιασμένη μελέτη, βασισμένη σε σύγχρονα και ποιοτικά προϊόντα, εγκατεστημένα με επιμέλεια από ανθρώπους με τεχνογνωσία, θα σας προστατεύσει και θα αποθαρρύνει τους επίδοξους εισβολείς.

71Lp55W2PaL

Το σύστημα ασφαλείας που καλείστε να επιλέξετε για την οικία σας είναι αναμφίβολα από τα μείζονος σημασίας που θα εξετάσετε κατά το σχεδιασμό της. Μια καλοσχεδιασμένη μελέτη, βασισμένη σε σύγχρονα και ποιοτικά προϊόντα, εγκατεστημένα με επιμέλεια από ανθρώπους με τεχνογνωσία θα σας προστατεύσει αποθαρρύνοντας τους επίδοξους εισβολείς. Η επιτυχία όμως των οικιακών συστημάτων ασφαλείας ποτέ δεν ήταν μόνο αυτή. Ένα από τα κυριότερα θέματα συζήτησης, στα οποία δεχόμαστε καταιγισμό ερωτήσεων από ιδιοκτήτες που ζητούν απροσπέλαστα συστήματα ασφαλείας, είναι εάν κατά την παράδοση του έργου η κατοικία τους θα συνεχίζει να θυμίζει οικία… ή φρούριο!

Είμαστε σίγουροι ότι θα έχετε παρατηρήσει την αλλοίωση της εξωτερικής εμφάνισης πανέμορφων κτιρίων, αλλά και εσωτερικών χώρων από κάμερες, monitor και σειρήνες – που φτάνουν να θυμίζουν περισσότερο… τις φυλακές Alcatraz, παρά πανάκριβες οικίες. Αυτό συμβαίνει διότι οι συνήθεις προτάσεις εταιρειών ασφαλείας έχουν ως γνώμονα την εμφανέστατη τοποθέτηση των προϊόντων τους επί της οικίας σας. Πολύ πιθανό να πρόκειται για άριστες εφαρμογές για την προστασία ενός επαγγελματικού χώρου, ενός καταστήματος, μιας τράπεζας ή ενός υπουργείου, αλλά σε καμία περίπτωση λύσεις που θα ταίριαζαν σε μια πανέμορφη κατοικία.

secure_cam

Στο όνομα της αύξησης μέτρων προστασίας, τα οποία αναμφίβολα θα πρέπει να είναι υψηλά αυτές τις μέρες, δεν θα συναινούσαμε στην καταστροφή της αισθητικής του χώρου και στην αύξηση του στρες των ιδιοκτητών και των καλεσμένων τους, οι οποίοι θα βλέπουν παντού γύρω τους κάμερες, σειρήνες και ραντάρ. Για της εταιρεία μας τα προηγούμενα δεν αποτελούν επιλογή, διότι στα έργα μας επιθυμούμε να παρέχουμε μέγιστη ασφάλεια, επιτυγχάνοντας παράλληλα άριστη διακριτικότητα!

Τα συστήματα ασφαλείας που προτείνει η μοναδική σειρά Modus Vivendi της Projecting & Sounding ART όχι μόνο προστατεύουν την κατοικία σας με ύψιστη ασφάλεια, αλλά ταυτόχρονα μειώνουν το στρες αστυνόμευσης και παρακολούθησης, το οποίο πιθανότατα έχετε βιώσει σε οικίες συγγενικών και φιλικών προσώπων.


2-140113164R3542

Πώς τα καταφέρνουμε; Η μελέτη μας δεν αφορά μόνο τις ιδιαιτερότητες κάλυψης του χώρου. Αλλά επιπλέον τις ανάγκες ενσωμάτωσης των υλικών, σε συνάρτηση με την αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση της κατοικίας! Έτσι, σχεδιάζουμε, σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα του έργου, τις αποκρύψεις των καμερών, των ανιχνευτών, των πληκτρολογίων, καθώς και τη διακριτική ενσωμάτωση των σειρήνων. Διαθέτουμε πλειάδα λύσεων αυτοματισμών και συστημάτων μετακίνησης και απόκρυψης, ώστε, για παράδειγμα, μια θερμική κάμερα να «παρουσιάζεται» μόνο τις ώρες που τη χρησιμοποιείτε!

Στην Projecting & Sounding ART ως σύστημα ασφάλειας εννοούμε ό,τι πιο προηγμένο, απαραβίαστο και φιλικό στη χρήση μπορεί να προστατεύσει εσάς και τους αγαπημένους σας. Αν πιστεύετε ότι η ασφάλεια και η αισθητική είναι δύο έννοιες με πολύτιμο περιεχόμενο, τότε είμαστε σίγουροι ότι τo Modus Vivendi που προτείνει η Projecting & Sounding ART είναι ο «Τρόπος Ζωής» που αναζητούσατε!

Η εταιρεία μας διαθέτει τα πιο καινοτόμα επώνυμα προϊόντα και σχεδιάζει πλειάδες προηγμένων λύσεων εφαρμογής και απόκρυψης για να απολαμβάνετε ύψιστη ασφάλεια με μηδενική αισθητική παρέμβαση στους χώρους σας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στα έργα μας εφαρμόζουμε λύσεις με κάμερες υψηλής ανάλυσης, οπτικής ή θερμικής απεικόνισης, μικροκυματικούς και υπέρυθρους ανιχνευτές ανθρώπινης παρουσίας, αισθητήρες καπνού ακριβείας, πυρκαγιάς, χημικών και εύφλεκτων αερίων, βιομετρικά συστήματα για την πρόσβαση και τον έλεγχο, δωμάτια προστασίας και άμυνας, γνωστά και ως panic rooms, αποκρυπτόμενα και «εξαφανιζόμενα» δωμάτια, θυρίδες και χρηματοκιβώτια.