To επίκεντρο της διασκέδασης!

Το κατεξοχήν κέντρο της διασκέδασης σε μία σύγχρονη κατοικία δεν είναι τίποτε διαφορετικό από έναν καλοσχεδιασμένο τεχνικά και προσεγμένο αισθητικά οικιακό κινηματογράφο.

cserv

Ένας χώρος αφιερωμένος στην 7η τέχνη, προορισμένος να φιλοξενήσει στα φυσικά όριά του ολόκληρη την γκάμα συναισθημάτων που μπορούν να γεννούν στους θεατές τους οι καλύτερες παραγωγές που έχουν δημιουργηθεί στην ιστορία του κινηματογράφου. Από την ευγενική τρυφερότητα που εγείρει μία ρομαντική ταινία, έως την εκτίναξη της αδρεναλίνης που προκαλεί μία ταινία καταιγιστικής δράσης, κάθε συναίσθημα συνυφασμένο με την επιτυχία μιας παγκόσμιας κινηματογραφικής ιστορίας μπορεί να αναβιωθεί στο δικό σας κόσμο στον Οικιακό σας Κινηματογράφο.

Ο προσωπικός σας κινηματογράφος θα πρέπει να έχει τη δύναμη να σας μεταφέρει στον κόσμο του σκηνοθέτη και να αναβιώσει μπροστά σας το όραμα και τις ερμηνείες των συντελεστών. Έτσι όπως τα κατέγραψε η κάμερα στο πλατό.

Ο χώρος παίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα του δικού σας κινηματογραφικού ταξιδιού. Ο οικιακός κινηματογράφος σας θα πρέπει να διαθέτει την καθηλωτική αύρα και την οπτικοακουστική δύναμη για να αποπλανήσει τις αισθήσεις, να σας «διακτινίσει» στον τόπο και στο χρόνο του έργου, να σας κάνει «συμμέτοχο» σε αυτό. Πριν ακόμη ξεκινήσει η προβολή, ο κινηματογράφος αποπνέει τη δική του αίσθηση.

cserv2

Τα μεγάλα αναπαυτικά καθίσματα, τα πλευρικά σκαλάκια στις σειρές των καθισμάτων, η μαλακή μοκέτα, οι ταπετσαρίες, ο φωτισμός, το προσκήνιο, η αυλαία, η κουρτίνα που αποκαλύπτει τη μεγάλη οθόνη… όλα είναι μοναδικά κομμάτια του μοναδικού καλλιτεχνικού puzzle που λέγεται ολοκληρωμένη κινηματογραφική αίσθηση. Χωρίς όλα τα κομμάτια του puzzle παρόντα και τοποθετημένα σωστά, πολύ δύσκολα τα κρυμμένα στο σελιλόιντ συναισθήματα θα βρουν τρόπο έκφρασης, όπως ακριβώς συμβαίνει στις πλέον επιβλητικές κινηματογραφικές αίθουσες.


Δείτε το αφιέρωμα του περιοδικού Τ3 για τον Οικιακό Κινηματογράφο, κατά τα πρότυπα της Projecting & Sounding ART.


Όπως γίνεται στις εμπορικές αίθουσες, έτσι και σε ένα Home Theater αξιώσεων (dedicated Home Theater), αντιλαμβανόμαστε τη δύναμη του χώρου πριν ακόμη δρασκελήσουμε το κατώφλι του. H απόλαυση ξεκινά ακολουθώντας την ίδια αλληλουχία συναισθημάτων, με την ίδια «ιερότητα» και την ίδια ιεραρχία. Αυτό είναι αδύνατον να το δώσουν τα συστήματα Home Cinema που είναι ενσωματωμένα σε κοινόχρηστους χώρους καθιστικών, όπου οι θεατές «βλέπουν», ή έστω «παρακολουθούν», μια κινηματογραφική ταινία, αλλά δεν τη «ζούνε».

cserv3

Η Projecting & Sounding ART, έχοντας σχεδιάσει και κατασκευάσει μερικούς από τους καλύτερους οικιακούς κινηματογράφους στη χώρα μας, διαθέτει την πλέον σύγχρονη τεχνογνωσία για την υλοποίησή τους. Επιπλέον, είναι ιδρυτικό μέλος του διεθνούς οργανισμού CEDIA®, ο οποίος προδιαγράφει τα πρότυπα τεχνικής υλοποίησης των οικιακών κινηματογράφων. Έχει βραβευτεί σε παγκόσμιους διαγωνισμούς τρεις φορές για την αρτιότητα των έργων της και έχει αποσπάσει πολλές άλλες τιμητικές διακρίσεις και υποψηφιότητες. Όλες αυτές οι διακρίσεις έχουν ανεβάσει την Projecting & Sounding ART πολύ ψηλά στην κλίμακα των πιστοποιημένων σχεδιαστών και εγκαταστατών, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν καθ΄ ολοκληρία την υλοποίηση ενός οικιακού κινηματογράφου υψηλών απαιτήσεων. Περιλαμβάνουν τον τρισδιάστατο σχεδιασμό του χώρου, την ανάληψη όλων των εσωτερικών κατασκευών και της διαμόρφωσης, την εγκατάσταση αθόρυβου εξαερισμού και κλιματισμού, την ηχοακουστική απομόνωση από την υπόλοιπη κατοικία, την ηχητική διαμόρφωση του χώρου, τη σύνταξη της λίστας υλικών και οπτικοακουστικών μέσων. Στο αμέσως επόμενο στάδιο, φροντίζουμε για τις μικρομετρικές ακριβείς ρυθμίσεις όλων των συσκευών εικόνας και ήχου με βάση τις προδιαγραφές, έτσι ώστε να λαμβάνετε το 100% της απόδοσης του εξοπλισμού σας. Κατά την παράδοση του έργου θα έχετε στα χέρια σας έναν ολοκληρωμένο φάκελο με όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες, τις παραμέτρους, τις ρυθμίσεις και τις μετρήσεις του οικιακού σας κινηματογράφου. Το έργο ολοκληρώνεται με την εσωτερική διακόσμησή του, διατηρώντας πάντα τα υψηλότερα αισθητικά στάνταρτ και συμβαδίζοντας με το δικό σας γούστο.

crt_ced