Όλη η οικογένεια παίζει μαζί!

Κάντε πραγματικότητα τον πολυχώρο ψυχαγωγίας που πάντα ονειρευόσασταν. Απολαύστε ατελείωτες ώρες διασκέδασης με την οικογένεια και όλους σας τους φίλους!

playroom1

Φανταστείτε έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο για να περνάτε τον ποιοτικότερο ίσως χρόνο, χρόνο ο οποίος φέρνει κοντά ολόκληρη την οικογένεια. Χώρους μοναδικά δικούς σας, όπου εσείς και οι φίλοι σας θα χαίρεστε, θα βρίσκεστε μαζί για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε παίζοντας. Για κάθε περίπτωση, η Projecting & Sounding ART έχει όλες τις προτάσεις που έχετε φανταστεί ποτέ.

Τα Playroom είναι συνήθως πολυδιάστατοι χώροι δραστηριοτήτων μέσα στην κατοικία, ή υπαίθριοι σε κάποιο ελεύθερο κομμάτι του κήπου, αφιερωμένοι στη Διασκέδαση και Ψυχαγωγία. Δεν είναι απλά ένα υπόγειο καθιστικό με μια μεγάλη τηλεόραση, όπως συνηθίζεται. Το πραγματικό Playroom είναι ένας “Ναός” της Διασκέδασης για όλους στο σπίτι. Χωρίς καμία εξαίρεση. Το κυριότερο;

Δεν είναι μόνο για παιδιά!

Οι λύσεις μας είναι πρότυπες και μοναδικές γιατί συνδυάζουν κάθε πιθανή ψυχαγωγική κατεύθυνση. Είναι φυσικό, άλλωστε, να μην διασκεδάζουν όλοι με όλα τα «παιχνίδια». Σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα του έργου, ή αποκλειστικά με τους εκπαιδευμένους σχεδιαστές μας, φέρνουμε ατόφια κάθε επιλογή διασκέδασης σπίτι σας: Bowling, χώρους μπιλιάρδου, mini-κινηματογράφους, διαδραστικές παιχνιδομηχανές και φυσικά Gentlemen Sports Corners με τα κλασσικά American Bar!

Πίσω από κάθε Playroom βρίσκεται η άριστη τεχνολογική υποδομή την οποία φροντίζουν να ενσωματώσουν οι τεχνικοί μας. Η υποδομή αυτή είναι κατάλληλη για να υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά format, ενώ εξασφαλίζει τη διάρκεια στο χρόνο του έργου με τη μέριμνα για την υποστήριξη των διαθέσιμων μελλοντικά αναβαθμίσεων. Στους χώρους διασκέδασης συγκεντρώνουμε όλες τις εκφάνσεις Audio/Video της οικίας σας, οι οποίες ενσωματώνονται με τρόπο ιδανικό. Με χρήση απλή, φιλική μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική, κινηματογραφικές ταινίες και παιχνίδι για όλους!

Οι λύσεις Fun-4-All για τα Playrooms της Projecting & Sounding ART φέρνουν την πραγματική διάσταση της ψυχαγωγίας στο σπίτι σας.