Δικτυωμένο σπίτι. Απλά και κατανοητά.

Η μουσική και η εικόνα «ταξιδεύουν» σε όλο το σπίτι, με εξαιρετική απόδοση αλλά και πρωτόγνωρη φιλικότητα στο χειρισμό.

networked

Θα έχετε παρατηρήσει ότι ο τρόπος που ακούμε πλέον την αγαπημένη μας μουσική έχει αλλάξει ριζικά. Πριν από μερικά χρόνια η ακρόαση μουσικής γινόταν μόνο σε έναν ή δύο χώρους σε μία κατοικία. Στο κύριο καθιστικό ή το σαλόνι ήταν τοποθετημένο το καλό ηχοσύστημα, υψηλού κόστους, το οποίο όμως δεν μπορούσαν να χειριστούν όλα τα μέλη της οικογένειας. Για την καλή στερεοφωνία του συστήματος αυτού συνήθως φρόντιζαν και φροντίζουν μεγάλα σε μέγεθος ηχεία, τα οποία συνοδεύονταν από επίσης μεγάλες σε μέγεθος, βαριές και αρκετά υψηλού κόστους συσκευές.

Σε κάποιες περιπτώσεις για την ακρόαση μουσικής στους υπόλοιπους χώρους της κατοικίας, πλην του καθιστικού, επιστρατευόταν κάποιο ολοκληρωμένο mini ηχητικό σύστημα, το οποίο ήταν πιθανόν απλούστερο στη χρήση, καταλάμβανε μικρότερο χώρο στο δωμάτιο, αλλά πρόσφερε επιεικώς μέτρια ακουστική απόδοση.13Τα προβλήματα όμως του «χθες» δεν τελειώνουν εκεί: Το… safari εύρεσης μέσα στην κατοικία των CD –παλαιότερα των κασετών– ήταν πάντα ένα «στοίχημα» που έπρεπε υποχρεωτικά να κερδηθεί, χωρίς όμως σίγουρα αποτελέσματα.

Η μουσική «ταξιδεύει» σε όλο το σπίτι!

Αυτά όμως ανήκουν στο «χθες». Σήμερα η οικιακή οπτικοακουστική απόλαυση δεν γνωρίζει τέτοιους περιορισμούς. Η μουσική «ταξιδεύει» σε όλο το σπίτι με εξαιρετική ακουστική απόδοση, αλλά και πρωτόγνωρη φιλικότητα στο χειρισμό. Σήμερα, μπορούμε πλέον σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού να αναπαράγουμε μουσική με ακρίβεια και απόδοση όπως στο σαλόνι. Χωρίς ογκώδη ηχεία και στερεοφωνικά συστήματα, τα οποία κυριαρχούν στους χώρους. Από τα υπνοδωμάτια μέχρι την κουζίνα και από την τραπεζαρία μέχρι τον κήπο σας, η φιλική στη χρήση τεχνολογία που διαθέτουμε και προσφέρουμε θα σας καταπλήξει κυριολεκτικά.

Τα συστήματα που εγκαθιστούμε αποτελούνται συνήθως από μια κεντρική μονάδα, η οποία συνοδεύεται από μονάδες επέκτασης για τις κατοικίες πολλών τετραγωνικών. Στα συστήματά μας δε θα συναντήσετε ίχνος καλωδίου!

Το κυριότερο, με απλό χειρισμό επιλέγετε άμεσα και εύκολα τη μουσική που αγαπάτε από δεκάδες πηγές που βρίσκονται στη διάθεσή σας: επίγειους, δορυφορικούς και internetικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, CD Player, Mp3 Player, Audio Server, Walkman, iPod, iPhone, iPad, Tablets, Smartphones, PC και ό,τι άλλο επιθυμήσετε ή μπορείτε να φανταστείτε! Σε κάθε χώρο μπορείτε να επιλέξετε μέσω οθόνης αφής με μοντέρνο γραφικό περιβάλλον, την πηγή που επιθυμείτε να ακούσετε (π.χ., το CD Player), το τραγούδι και φυσικά το δωμάτιο που θέλετε να την απολαύσετε: στον ίδιο χώρο στον οποίο βρίσκεστε, σε κάποιον άλλο, ή ακόμη και σε όλο το σπίτι!

Κάντε κλικ για να μάθετε πώς θα απολαύσετε εκπληκτικό ήχο σε όλο σας το σπίτι!

11

Δισκάκια CD, ραδιόφωνο, παλιές κασέτες και βινύλια… Αναμφίβολα νοσταλγικές εποχές για τους μεγαλύτερους εξ ημών, αλλά καθόλου πρακτικές για τους πολυάσχολους ανθρώπους του σήμερα. Πλέον, όπως αναφέραμε, τα δεδομένα έχουν αλλάξει ριζικά. Όλη η μουσική μπορεί να βρίσκεται μέσα στο σκληρό δίσκο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ή σε ένα μόνο iPod.

Μια μουσική βιβλιοθήκη γεμάτη CD και LP, η οποία θα καταλάμβανε τεράστιο χώρο σε ένα σπίτι μπορεί πλέον να βρεθεί αποθηκευμένη σε ένα μικρό κουτάκι, το οποίο τις περισσότερες φορές δεν ξεπερνά σε μέγεθος αυτό ενός πακέτου τσιγάρων! Μη βιαστείτε να σκεφτείτε ότι το μέγεθος του μέσου αποθήκευσης είναι ανάλογο με την ποιότητα του ήχου. Τα σύγχρονα θαύματα οφείλονται στην πρόοδο της ψηφιακής τεχνολογίας. Έτσι, τα συστήματα που εγκαθιστούμε χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς μορφή εγγραφής και αναπαραγωγής η οποία χρησιμοποιείται στο CD, με αποτέλεσμα μηδενική απώλεια πληροφορίας.

Τα τραγούδια αποθηκεύονται στην ίδια ασυμπίεστη μορφή αρχείου, όπως στον πρωτότυπο δίσκο, έτσι ώστε να λάβετε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα ηχητικά και με πολλά σημεία υπεροχής σε ό,τι αφορά τη χρήση. Tο σύστημα στο οποίο αποθηκεύουμε τη μουσική αυτοπροστατεύεται και αυτοδιορθώνεται, δεν είναι ευάλωτο σε λάθος χειρισμούς, δεν μπορεί να γρατζουνιστεί, δεν υποφέρει από γήρανση πλαστικών και άλλες φυσικές φθορές, οι οποίες γερνάνε τα CD και τα βινύλια στο πέρασμα του χρόνου. Μαζί με τη μουσική τα συστήματά μας αποθηκεύουν αυτόματα τα εξώφυλλα των δίσκων, τους συντελεστές των CD, ενώ με ενσωματωμένα web-link μπορείτε να λαμβάνετε πλούσια πληροφόρηση για τα άλμπουμ και τους καλλιτέχνες που έχετε στη συλλογή σας.

15 Όλοι οι δίσκοι ταξινομούνται αυτόματα στο σύστημα, αλφαβητικά, με βάση το όνομα του καλλιτέχνη και του άλμπουμ, με βάση το είδος της μουσικής που ανήκουν, αλλά και βάσει χρονολογίας! Με εύκολο και απλό τρόπο μπορείτε να αναζητήσετε όποιο τραγούδι, άλμπουμ, οποιουδήποτε καλλιτέχνη επιθυμείτε και να ξεκινήσετε την ακρόαση σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Με πολύ εύκολο τρόπο μπορείτε να συνδέσετε στο σύστημα, στον εκάστοτε χώρο, τις προσωπικές συσκευές Apple και να επεκτείνετε απεριόριστα τη μουσική βιβλιοθήκη σας με μουσική που είναι αποθηκευμένη σε αυτές. Για τη δική σας ευκολία και απόλαυση, με τα συστήματα Multiroom που σας προτείνουμε μπορείτε να δημιουργήσετε δεκάδες λίστες με τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Εντάξτε σε αυτές όσα και όποια τραγούδια θέλετε για να τα ακούσετε όπως και όταν επιθυμείτε. Επιλέξτε από αυτά με βάση το είδος της μουσικής ή με βάση κάποια δραστηριότητα. Για παράδειγμα, απαλή μουσική για την ώρα του φαγητού, για στιγμές χαλάρωσης, συντροφιά στο παιχνίδι και την ψυχαγωγία των παιδιών, ή ρυθμούς πάρτι όταν βρίσκεστε με φίλους σας… Αφήστε το σύστημά μας να παίζει την αγαπημένη σας μουσική ατελείωτες ώρες. Για αυτό σχεδιάστηκε άλλωστε…

Στα δάχτυλά σας θα έχετε κάτι που λίγα χρόνια πριν ήταν απίστευτο: Όλη τη μουσική σας συλλογή, χωρίς ψάξιμο! Χωρίς ντουλάπια γεμάτα δίσκους και CD, χωρίς μέτριας αισθητικής μηχανήματα στους χώρους σας και, το κυριότερο, χωρίς να χρειάζεστε…. πτυχίο ηλεκτρονικού για να τα χειριστείτε. Όλη η μουσική διαθέσιμη για όλους με το άγγιγμα ενός πλήκτρου. Η απόλαυση είναι εδώ!

Οι μοναδικές μας λύσεις συνεχίζονται πέρα από τον ήχο. Τις ίδιες ευκολίες μπορείτε να απολαμβάνετε και στην εικόνα!

Με νέα συστήματα υψηλής τεχνολογίας, εικόνα και ήχος υψηλής ανάλυσης και ποιότητας (Full HD, 3D) «διαμοιράζονται» και μεταφέρονται ασυμπίεστα από δίσκους Blu-ray, DVD και δορυφορικούς δέκτες σε κάθε χώρο της κατοικίας σας. Χωρίς καμία μετατροπή σήματος, με την ίδια ακριβώς υψηλή ποιότητα που απαντάται στο δίσκο. Οι εξορθολογισμένες λύσεις μας μειώνουν τις απαιτούμενες συσκευές σε κάθε χώρο –ταυτόχρονα και το κόστος αγοράς– και, το σημαντικότερο, σας παρέχουν τη δυνατότητα απόλαυσης προγράμματος ανεξάρτητα από το τι παρακολουθούν άλλα μέλη της οικογενείας σας, την ίδια στιγμή, σε άλλους χώρους της κατοικίας.

Κάντε κλικ εδώ για να ανακαλύψετε την πρότασή μας για την ταινιοθήκη σας!

Τι θα λέγατε να είχατε μια βιβλιοθήκη με εκατοντάδες κινηματογραφικές επιτυχίες; Ταινίες που έχουν κατακτήσει τα σημαντικότερα βραβεία Oscar; Με ερμηνείες ηθοποιών που έχουν μείνει αξέχαστες στην ιστορία; Δυστυχώς μέχρι σήμερα μόνο ένας τρόπος υπήρχε για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κινηματογραφικά έργα, ανά πάσα στιγμή.

Η δημιουργία μιας συλλογής από δίσκους ή κασέτες. Οι συλλογές όμως DVD και Blu-ray ποτέ δεν ήταν μια απλή υπόθεση. Όπως συμβαίνει με τα CD μουσικής, οι συλλογές μεγαλώνουν, απαιτούν όλο και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο δυσκολεύοντας σε μεγάλο βαθμό την καθημερινή μας ζωή, χωρίς να αφήνουν εντέλει αδιασάλευτη την απόλαυσή μας. Η σημαντικότερη δυσκολία που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι έχουν μεγάλες συλλογές δίσκων είναι αυτή της οργάνωσης.

Η οργάνωση της συλλογής μας είναι προαπαιτούμενο για να μπορούμε να βρούμε εύκολα μία ταινία. Προϋποθέσεις είναι να κρατηθεί μια σειρά και να δημιουργηθεί αναλυτικό αρχείο με όλες τις ταινίες – αρχείο το οποίο θα πρέπει να κρατείται ενήμερο συνεχώς. Η αρχειοθέτηση απαιτεί σημαντικό μερίδιο από το χρόνο μας, ενώ είναι πηγή επιπλέον στρες, καθώς στην πράξη καλούμαστε να αναλάβουμε πλήρη καθήκοντα υπαλλήλου Video Club. Επιπλέον, αυτό που θα ονομάζαμε «στοιχειώδης αρχειοθέτηση» δεν είναι ικανοποιητικό στον τομέα της πρακτικότητας.

Η Projecting & Sounding ART έχει μια σειρά μοναδικών προτάσεων για να κρατήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτές. Οι ταινίες σας ψηφιοποιούνται και αποθηκεύονται με ηλεκτρονικό τρόπο, χωρίς καμία τροποποίηση στο περιεχόμενο, στα χαρακτηριστικά που τις συνοδεύουν ή στην ποιότητά τους.

12

Η ευκολία της χρήσης είναι δεδομένη, καθώς η κάθε ταινία αποκτά μία μοναδική, άμεσα αναγνωρίσιμη «ταυτότητα» για την αναζήτηση και την αναπαραγωγή της. Ξεχάστε την αναζήτηση στα ράφια και στα ντουλάπια. Ολόκληρη η ταινιοθήκη σας παρουσιάζεται αυτούσια, με κάθε εξώφυλλο, στην οθόνη της τηλεόρασης ή στην οθόνη του βιντεοπροβολέα σας! Αφήστε πίσω την εκνευριστική αναζήτηση για «να βρείτε το δισκάκι» με τα κινούμενα σχέδια για τα παιδιά, το οποίο, όπως πάντα, λόγω του μικρού ηλικιακά κοινού του, κάπου θα έχει παραπέσει…

Απαλλαγείτε οριστικά από γνωστά προβλήματα με λερωμένα, γρατζουνισμένα ή κατεστραμμένα δισκάκια. Οι ταινίες σας είναι πλέον σε μορφή ψηφιακών αρχείων, ενώ τα πρωτότυπα στους δίσκους DVD και Blu-ray δεν χρησιμοποιούνται, και έτσι δεν καταστρέφονται από τη χρήση. Όλα τα κινηματογραφικά έργα τα οποία αποθηκεύονται στο σύστημά σας ταξινομούνται είτε αλφαβητικά είτε κατά είδος είτε με το έτος παραγωγής.

17 Με την κατηγοριοποίηση ταινιών κατά είδος, μπορείτε να ταξινομήσετε αυτόματα όλη την ταινιοθήκη σας σε κατηγορίες, π.χ., δράσης ή κοινωνικές. Παράλληλα, σας παρέχεται το κινηματογραφικό τρέιλερ για να δείτε λίγες στιγμές από το έργο και να σιγουρευτείτε εσείς και οι συνθεατές σας για την επιλογή. Ακόμη, σας δίνεται η δυνατότητα αναζήτησης των ταινιών στη συλλογή σας με κριτήρια τη συμμετοχή των αγαπημένων σας ηθοποιών, σκηνοθετών ή και άλλων συντελεστών.

Εννοείται ότι, οποιαδήποτε στιγμή, άμεσα μπορείτε να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή της ταινίας που επιλέγετε! Κάθε ταινία παρουσιάζεται με ολοκληρωμένο τρόπο στην τηλεόραση ή τον προβολέα, ή ακόμη σε tablets και smartphones. Διαθέσιμα είναι το ειδικό artwork που συνοδεύει την ταινία, περίληψη της υπόθεσης, τα format της ηχητικής μπάντας, οι υπότιτλοι, η χρονική διάρκεια, όπως επίσης οι τιμητικές διακρίσεις που έχει αποσπάσει και η βαθμολογία από το κοινό μέσω του γνωστού IMDb – www.imdb.com. Για το τέλος αφήσαμε το κερασάκι στο υπέροχο αυτό κινηματογραφικό γλύκισμα: Kατά την έναρξη αναπαραγωγής της ταινίας, αφαιρούνται τα ενοχλητικά «Warnings» και οι όποιες διαφημίσεις για να την απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό!

16

Τα συστήματα ταινιοθήκης που διαθέτει η εταιρεία μας περιλαμβάνουν λύσεις χαμηλού κόστους έως και πλήρως αυτοματοποιημένες εφαρμογές. Όποια και αν επιλέξετε με τη βοήθειά μας θα είναι μοναδική και σίγουρα η πληρέστερη της αγοράς. Καθώς εμείς οι ίδιοι στην Projecting & Sounding ART συνθέτουμε και παραμετροποιούμε κάθε μας σύστημα, μπορούμε να σας προτείνουμε αυτό που προσαρμόζεται ακριβώς στις δικές σας ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας.

Όχι κάποια «έτοιμη» λύση που απλά δεν θα σας εξυπηρετεί. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βρείτε πουθενά αλλού πιο σύγχρονες αλλά και πιο ώριμες προτάσεις ψηφιακής βιντεοθήκης από τις δικές μας. Μια επίσκεψη και μόνο στα demo rooms της Projecting & Sounding ART θα σας πείσει.

Απολαύστε δορυφορικό και επίγειο ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

Οι σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στην εικόνα και τον ήχο δεν είναι αποκλειστικά «κινηματογραφικό προνόμιο». Η ποιότητα των τηλεοπτικών προγραμμάτων, εξάλλου, έχει αναβαθμιστεί σημαντικά από τα νέα format καταγραφής και μετάδοσης. Η εταιρεία μας, εδώ και πολλά χρόνια, διανέμει δορυφορικό και επίγειο ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σε κάθε χώρο μιας κατοικίας, οποιουδήποτε μεγέθους.

Κάντε κλικ και ανακαλύψτε τις σύγχρονες λύσεις για τα επίγεια και τα δορυφορικά προγράμματα

Σίγουρα θα θυμάστε τα πάλαι ποτέ κεντρικά συστήματα που μοίραζαν «με επιστροφή σήματος» από το δορυφορικό δέκτη στην καλωδίωση της κεραίας ένα και μόνο κανάλι, για να το λάβουν και οι υπόλοιπες τηλεοράσεις της κατοικίας. Όπως θα είχατε παρατηρήσει, αυτός ο τρόπος μετάδοσης υποβάθμιζε αφόρητα τον ήχο και την εικόνα σε σχέση με την άμεση σύνδεση του δέκτη σε μια τηλεόραση. Φυσικά ούτε λόγος για κανάλια υψηλής ευκρίνειας.

18

Ένα σήμα κακής ή έστω χαμηλής ποιότητας δεν μπορεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των σύγχρονων τηλεοράσεων Full HD, οι οποίες πλέον βρίσκονται σε κάθε κατοικία. Αυτό σημαίνει ότι, πρακτικά, με την κακή λήψη και διανομή η ποιότητα απεικόνισης θα είναι η ίδια ή ακόμη και χειρότερη από αυτή των παλαιών ογκωδέστατων τηλεοράσεων, τύπου CRT.

Η εταιρεία μας διαθέτει τις πλέον σύγχρονες λύσεις για να διανείμει το σήμα εικόνας και ήχου υψηλής ευκρίνειας (Full HD και 3D) βρετανικών, ελληνικών, ρωσικών και πολλών άλλων μπουκέτων, από κάθε δορυφόρο, σε κάθε δωμάτιο της κατοικίας σας, χωρίς συμπίεση, χωρίς μετατροπή και υποβάθμιση σε ήχο και εικόνα. Ξεχάστε την απαίτηση να τοποθετείται ένας δορυφορικός δέκτης για κάθε τηλεόραση.

Με μία και μόνη συνδρομή στο πακέτο που επιλέγετε μπορείτε να δείτε πλούσιο θέαμα, ανεξάρτητα σε κάθε χώρο, με εικόνα και ήχο υψηλής ανάλυσης. Χωρίς την παραμικρή συμπίεση σήματος, με άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου, όλα τα κανάλια, ακόμη και τα νεότερα 3D και HD μεταδίδονται απρόσκοπτα σε όλους τους χώρους της κατοικίας.

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι με την Projecting & Sounding ART η απόλαυσή σας δεν γνωρίζει όρια, ούτε έχει ημερομηνία λήξης: Οι λύσεις μας είναι εξαιρετικά απλές στη χρήση και παρέχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα ωραιότερα κινηματογραφικά έργα που διαθέτει η ταινιοθήκη σας με τρόπο που θα ζήλευε ακόμη και ο πλέον σύγχρονος εμπορικός κινηματογράφος. Όπως επίσης, να παρακολουθείτε όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα, σε όποιο δωμάτιο επιθυμείτε, με άριστη ποιότητα, σε High Definition!