fun4all

Όλη η διασκέδαση του «έξω», μέσα στο δικό σας σπίτι. Χίλιοι τρόποι για να διασκεδάσετε!

Από το άκουσμα μιας κλασικής ροκ επιτυχίας που σας γυρίζει χρόνια πίσω στις φάρσες της φοιτητοπαρέας, τις τελευταίες trendy ειδήσεις από τον κόσμο του Hollywood που αρέσουν στη σύζυγο, μέχρι τα ξεκαρδιστικά κινούμενα σχέδια 3D του αγαπημένου σκίουρου των παιδιών Scrat, όλες οι μορφές της διασκέδασης είχαν και έχουν πάντα ένα σκοπό: να χαϊδέψουν τις πιο ευαίσθητες χορδές μας. Να μας προσφέρουν συγκίνηση, γέλιο, διασκέδαση… ψυχαγωγία!

Η πραγματική Οικιακή Ψυχαγωγία όμως δεν είναι κάτι που εύκολα επιτυγχάνεται, ειδικά στις μέρες μας, που οι δυνατότητες και οι επιλογές είναι πολλές. Συχνά η διασκέδαση και η ψυχαγωγία στο σπίτι είναι έννοιες που παρεξηγούνται στο περιεχόμενο και ταυτίζονται απλοϊκά με την ακρόαση μουσικής από iPod, ή ένα στερεοφωνικό σύστημα, ή την παρακολούθηση ταινιών σε μεγάλη τηλεόραση ή βιντεοπροβολέα.

scrat

Πράγματι, με αυτές τις συνθήκες κοινά γούστα είναι δύσκολο να υπάρχουν σε ό,τι αφορά τη διασκέδαση, για να δημιουργηθούν δε, χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο. Άλλες φορές, ακόμη και όταν οι επιθυμίες ταυτίζονται, η προχειρότητα εφαρμογής διαφόρων λύσεων, ή ακόμη η κακή τους σχεδίαση, στερεί από τον εμπλεκόμενο το δυνατό συναίσθημα, αυτό το «κάτι» που θα ανάψει το φιτίλι της διασκέδασης και θα κάνει μία βραδιά αξέχαστή για εσάς και τους φίλους σας. Στην περίπτωση αυτή ο δρόμος οδηγεί υποχρεωτικά στην εμπορική διασκέδαση. Θα οδηγηθείτε σε multiplex, σε εμπορικά πάρκα, σε κάποιο μπαρ ενδεχομένως.

Ναι, η «έξοδος» εμπεριέχει την έννοια της κοινωνικής συνεύρεσης, αλλά πολλές φορές είναι το αποτέλεσμα της αδυναμίας να διασκεδάσουμε, να ψυχαγωγηθούμε, να συναντήσουμε τους φίλους μας και να περάσουμε όμορφα στο δικό μας χώρο. «Βγαίνουμε» γιατί η κατοικία μας δεν διαθέτει εκείνους τους πόρους που θα μας διασκεδάσουν και θα μας ψυχαγωγήσουν ικανοποιητικά.

H Projecting & Sounding ART αλλάζει ολοκληρωτικά τη διασκέδαση έτσι όπως τη γνωρίζατε έως σήμερα και την επιστρέφει στο χώρο όπου ανήκει. Back to Home!

Επιστρέφει και μεταμορφώνει την κατοικία σας για να παρέχει ατελείωτη και πέρα από συμβατικά όρια διασκέδασης. Είτε με την οικογένειά σας είτε με την παρέα και τους φίλους σας. Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν περισσότερο από όλους: Θα βλέπουν το σπίτι διαφορετικά, θα χαίρονται να μένουν και να διασκεδάζουν σε αυτό, θα καλούν τους φίλους τους και θα περνούν υπέροχες στιγμές μαζί σας!

couple

Άλλωστε, το μεγαλύτερο όνειρο όλων μας, όταν χτίζουμε ένα σπίτι, δεν είναι άλλο από το να απολαμβάνουμε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μας. Επιθυμούμε η κατοικία μας να μοιάζει με ένα «ζωντανό» κύτταρο που θα μας συγκεντρώνει τις ώρες του ύπνου και του φαγητού και θα μας κρατάει κοντά τις υπόλοιπες, παρέχοντάς μας απλόχερα ψυχαγωγία και διασκέδαση. Η εταιρεία μας δεν διαθέτει μαγικό ραβδί. Όμως, η τεχνογνωσία μας γύρω από τις σύγχρονες μορφές οικιακής διασκέδασης και ψυχαγωγίας, κατά κανόνα, ξεπερνά τις υψηλότερες απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Η πείρα που έχουμε αποκτήσει μέσα στα χρόνια μας επιτρέπει να μεταμορφώνουμε κάθε δωμάτιο και χώρο σε ένα ιδιαίτερο σημείο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Δεν παρέχουμε μία ή δύο, αλλά πραγματικά δεκάδες tailor-made λύσεις διασκέδασης. Τι να πρωτοαναφέρουμε: Tη δημιουργία μοντέρνων κινηματογράφων σε κάποιον ξεχασμένο χώρο του υπογείου; Τη δυνατότητα παρακολούθησης σε High Definition αθλητικών γεγονότων και νέων τηλεοπτικών σειρών από όλο τον κόσμο; 3D Video Games και Cinema στον κήπο σε υπαίθρια Video Walls;

Οι επιλογές είναι ατελείωτες, όσες και οι προτάσεις μας. Να είστε σίγουροι ότι κάθε μέλος της οικογένειάς σας θα βρει απίστευτους τρόπους διασκέδασης με τις καινοτόμες λύσεις και ιδέες μας! Στην Projecting & Sounding ART, όταν λέμε Fun-4-All εννοούμε πραγματική Οικιακή Διασκέδαση για όλα τα παιδιά: από 3 έως 103 ετών! Κάντε «κλικ» στις λύσεις που προτείνουμε και, αν δεν βρείτε αυτό που ονειρεύεστε, τότε… απλά καλέστε μας!