Τηλεπικοινωνία.

Αν το ταξίδι με το σκάφος σας εμπεριέχει και ώρες που πρέπει να εργαστείτε ακριβώς όπως και όταν βρίσκεστε στο γραφείο σας, τότε έχετε κάθε λογική απαίτηση για ποιοτικές ,ασφαλείς και αξιόπιστες τηλεπικοινωνίες σε καθημερινή βάση.

Το πολυετές τεχνικό μας υπόβαθρο μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε για εσάς απρόσκοπτη σύνδεση με τον έξω κόσμο, σε όποιο σημείο του πελάγους κι αν βρεθείτε. Οι πελάτες της Projecting & Sounding ART απολαμβάνουν εύκολη και αξιόπιστη επικοινωνία με τον επαγγελματικό τους χώρο (σα να βρίσκονται πάντα εκεί), μέσω τηλεφώνου, βίντεο και κλήσεων συνδιάσκεψης.

telecommunication

Τηλεφωνικά Κέντρα

Τα τηλεφωνικά κέντρα στα οποία εξειδικεύεται η Projecting & Sounding ART διαθέτουν όλη την απαιτούμενη τεχνολογία για εύκολη και αξιόπιστη επικοινωνία με τα σημεία του πλανήτη που εσείς επιθυμείτε, καθώς ταξιδεύετε με το σκάφος σας. Στις ειδικές τους δυνατότητες περιλαμβάνεται η σύνδεση και ο αυτόματος συγχρονισμός με τον ψηφιακό τηλεφωνικό σας κατάλογο, η πλήρης αφομοίωση των μέσων επικοινωνίας του χώρου εργασίας σας, καθώς επίσης και οι δωρεάν κλήσεις μέσω VoIP.

Παρά τη φαινομενική πολυπλοκότητά τους, τα τηλεφωνικά κέντρα μας έχουν επιλεγεί ειδικά για τη μέγιστη δυνατή ευκολία χρήσης και τη φιλικότατη λειτουργικότητα, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις εκμάθησης χρήσης. Παράλληλα, τα εν λόγω κέντρα παρέχουν και τη δυνατότητα σύνδεσης της γραμμής της οικίας με το το σκάφος σας, ώστε να πραγματοποιείτε κλήσεις από το τελευταίο σαν να ήσασταν στο σπίτι σας, χωρίς προώθηση μέσω του παρόχου.

Τηλεπικοινωνία
Τηλεπικοινωνία

Συστήματα Ενδοεπικοινωνίας

Το πολυτελές σας σκάφος διαθέτει πολλούς διαφορετικούς χώρους και – κατά περίπτωση – σε διαφορετικά επίπεδα, με αποτέλεσμα να χρειάζεστε ένα αποτελεσματικό σύστημα φωνητικών αναγγελιών, όταν θέλετε να ειδοποιήσετε για κάτι το σύνολο των επιβατών ή κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Για παράδειγμα, όταν το βοηθητικό πλήρωμα επιθυμεί να ενημερώσει πως ήρθε η ώρα του φαγητού ή πόσο μάλλον στην περίπτωση κάποιου άμεσου κινδύνου.

Η Projecting & Sounding ART αναζητά διαρκώς και διαθέτει τις πλέον εξελιγμένες συσκευές ενδοεπικοινωνίας, οι οποίες προσδίδουν πραγματικά νέες διαστάσεις στην κατηγορία τους. Τα συστήματά μας καθιστούν εύκολη την επικοινωνία, διασφαλίζοντας κρυστάλλινα καθαρή ποιότητα ήχου, για να μην χαθεί ούτε λέξη από κάθε σας αναγγελία.