Τηλεπικοινωνία.

Η ανάγκη για ποιοτική, ασφαλή και αξιόπιστη τηλεπικοινωνία σε καθημερινή βάση, είναι κάτι που αποζητούν συχνά οι πελάτες της Projecting & Sounding ART.

Το πολυετές τεχνικό μας υπόβαθρο μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε για εσάς απρόσκοπτη σύνδεση με τον έξω κόσμο, σε όποιο προσωπικό σας χώρο και αν βρίσκεστε, είτε αυτός είναι η οικία σας, είτε το γραφείο εργασίας σας.

Οι πελάτες της Projecting & Sounding ART απολαμβάνουν εύκολη και αξιόπιστη επικοινωνία για τον επαγγελματικό τους χώρο (σα να βρίσκονται πάντα εκεί), όσο και από οπουδήποτε βρίσκονται ανά πάσα στιγμή, μέσω τηλεφώνου, βίντεο και κλήσεων συνδιάσκεψης.

telecommunication

Τηλεφωνικά Κέντρα

Τα τηλεφωνικά κέντρα στα οποία εξειδικεύεται η Projecting & Sounding ART διαθέτουν όλη την απαιτούμενη τεχνολογία για εύκολη και αξιόπιστη τηλεπικοινωνία εντός και εκτός της κατοικίας. Στις ειδικές τους δυνατότητες περιλαμβάνεται η σύνδεση και ο αυτόματος συγχρονισμός με τον ψηφιακό τηλεφωνικό σας κατάλογο, η πλήρης αφομοίωση των μέσων επικοινωνίας του χώρου εργασίας σας, καθώς επίσης και οι δωρεάν κλήσεις μέσω VoIP.

Παρά τη φαινομενική πολυπλοκότητά τους, τα τηλεφωνικά κέντρα μας έχουν επιλεγεί ειδικά για τη μέγιστη δυνατή ευκολία χρήσης και τη φιλικότατη λειτουργικότητα, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις εκμάθησης χρήσης.

Παράλληλα, τα εν λόγω κέντρα παρέχουν και τη δυνατότητα σύνδεσης της γραμμής της οικίας με το smartphone σας, ώστε να πραγματοποιείτε κλήσεις από το τελευταίο σαν να ήταν το σταθερό σας τηλέφωνο, χωρίς προώθηση μέσω του παρόχου. Το αυτό σας επιτρέπει να απαντάτε κλήσεις στο smartphone σας από κάθε άλλο χώρο σα να βρίσκεστε στο σπίτι, αρκεί να βρίσκεστε σε σύνδεση WiFi.

Τηλεπικοινωνία
Τηλεπικοινωνία

Συστήματα Ενδοεπικοινωνίας

Η Projecting & Sounding ART αναζητά διαρκώς και διαθέτει τις πλέον εξελιγμένες συσκευές ενδοεπικοινωνίας , οι οποίες προσδίδουν πραγματικά νέες διαστάσεις στην κατηγορία τους. Οι άμεσες ευκολίες που παρέχουν για κατοικίες ανεξαρτήτως μεγέθους, είναι αυτές της άμεσης αναγγελίας και αναζήτησης με τη χρήση της φωνής.

Αντί λοιπόν να πρέπει να… βάλετε τις φωνές ή να ψάχνετε στα εσωτερικά τηλέφωνα ή στα κινητά τους το βοηθητικό προσωπικό ή τα παιδιά σας επειδή ήρθε η ώρα του φαγητού, μπορείτε με μια απλή αναγγελία να είστε σίγουροι ότι σας έχουν ακούσει.