Φωτισμός & Σκίαση.

Όπως για τις κατοικίες, έτσι για τα σκάφη αναψυχής η φιλοσοφία της Projecting & Sounding ART θέλει τον πελάτη να απολαμβάνει ολοκληρωμένο και απλό στη χρήση έλεγχο του φωτισμού και της σκίασης, χωρίς καμία παραχώρηση σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Όπως και με κάθε άλλο τομέα της εξειδίκευσής μας, έτσι και στα συστήματα φωτισμού και σκίασης, συμβάλλουμε δραστικά στο να απολαμβάνετε μέγιστη ευκολία χρήσης των συστημάτων, παρά το κρυμμένο από κοινή θέα, σύνθετο σύνολο συσκευών ελέγχου που κάνει για εσάς, όλη τη δουλειά!

lighting

Έλεγχος Φωτισμού

Ο έλεγχος του φωτισμού σε καμπίνες, σαλόνια αλλά και εξωτερικούς χώρους του σκάφους, μπορεί να γίνεται πλήρως αυτοματοποιημένα, με δική σας επέμβαση ή και προγραμματισμένα, με βάση τις καθημερινές σας συνήθεις εν πλω.

Τα συστήματα ελέγχου της Projecting & Sounding ART ενοποιούν όλες τις παραπάνω δυνατότητες κάτω από μια κοινή πλατφόρμα, προσβάσιμη μέσα από απόλυτα κατανοητές κονσόλες αφής που μπορούν να χειριστούν όλες οι ηλικίες με την ίδια ευκολία.

Το σκάφος σας θα καταλαβαίνει αυτόματα πότε πρέπει να ενεργοποιήσει το φωτισμό κάθε καμπίνας ανάλογα με την παρουσία σας, ενώ καθώς ο ήλιος θα δύει, ο φωτισμός των εξωτερικών χώρων θα ενεργοποιείται σταδιακά, εξασφαλίζοντας μια εντελώς ομαλή μετάβαση ημερήσιας και νυχτερινής ατμόσφαιρας, χωρίς καμία δική σας ενέργεια!

Συστήματα Φωτισμού
Συστήματα Φωτισμού

Έλεγχος Σκίασης

Οι δυναμικές μεταβολές των συνθηκών φυσικού και τεχνητού φωτός στο εσωτερικό του σκάφους, μπορούν να γίνουν μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία. Αντί να πρέπει εσείς να αναλάβετε τον έλεγχο των σκιάστρων, το σκάφος σας θα σκέφτεται έξυπνα και θα πράττει αυτόνομα.

Για παράδειγμα, την επιθυμητή ώρα κάθε πρωί, το σύστημα μπορεί να αποσύρει τα σκίαστρα, ώστε το φυσικό εξωτερικό φως να σας βοηθήσει να ξυπνήσετε πιο φρέσκοι. Αντίστοιχα το μεσημέρι όπου το έντονο ηλιακό φως συνήθως ενοχλεί, το σύστημα σκίασης θα αναλάβει να το ελαττώσει στον απαραίτητο βαθμό. Αντίστοιχα, κατά τη δύση του ηλίου, το σύστημα σκίασης θα αποκαλύψει πλήρως τα παράθυρα στα σαλόνια του σκάφους για να απολαύσετε το μαγευτικό ορίζοντα!