Φωτισμός.

Η φιλοσοφία της Projecting & Sounding ART ως προς τα συστήματα φωτισμού και σκίασης, είναι πως ο πελάτης οφείλει να απολαμβάνει ολοκληρωμένο και απλό στη χρήση έλεγχο, χωρίς καμία παραχώρηση σε ποιότητα και λειτουργικότητα. 

Με βάση την παραπάνω αποδοχή, έγινε σκοπός και κατόρθωμά μας, να παρέχουμε απόλυτη αξιοπιστία και ευελιξία ελέγχου, ακόμη και σε περιπτώσεις δύσκολων σεναρίων, όπως για παράδειγμα σε μια πιθανή, ακούσια καταστροφή διακοπτών ελέγχου.

Όπως και με κάθε άλλο τομέα της εξειδίκευσής μας, έτσι και στα συστήματα φωτισμού και σκίασης, συμβάλλουμε δραστικά στο να απολαμβάνετε μέγιστη ευκολία χρήσης των συστημάτων, παρά το κρυμμένο από κοινή θέα, σύνθετο σύνολο συσκευών ελέγχου που κάνει για εσάς, όλη τη δουλειά!

LIGHTING

Νεόδμητες Κατοικίες

Η νεόδμητη κατοικία προσφέρει στην Projecting & sound ART και παράλληλα και σε εσάς, το εξαίρετο πλεονέκτημα της καθολικής αρχικής μελέτης του έργου. Το αποτέλεσμα; Η απόλυτη βελτιστοποίηση του συστήματος που θα εγκατασταθεί, ώστε να εξασφαλίσει τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση της κατοικίας. 

Για κάθε νέα κατοικία, η Projecting & Sounding ART εκπονεί ολοκληρωμένη ενεργειακή μελέτη, για την επίτευξη μέγιστης οικονομίας αλλά και αξιοπιστίας του συστήματος ελέγχου σκίασης και φωτισμού.

Ειδικοί ανιχνευτές παρουσίας και διέλευσης, αναλαμβάνουν να αυτοματοποιήσουν τα συστήματα ελέγχου του φωτισμού και της σκίασης ανάλογα με την ώρα της ημέρας και τον προερχόμενο φωτισμό από το εξωτερικό της κατοικίας.

Παράλληλα, τα συστήματα αποκτούν νοημοσύνη. Έτσι, αν για παράδειγμα κάποιο μέλος της οικογένειας επιστρέψει στο σπίτι αργά τη νύχτα ενώ τα άλλα μέλη κοιμούνται, το έξυπνο σύστημα θα προσδιορίσει την παρουσία των υπόλοιπων μελών στα δωμάτια και θα ενεργοποιήσει τα συστήματα φωτισμού σε χαμηλή ένταση και μόνο στα σημεία διέλευσης του πρώτου.

Συστήματα Φωτισμού

Ολοκληρωμένες Κατοικίες

Σε ήδη ολοκληρωμένες κατοικίες που απαιτούν την εγκατάσταση συστήματος ελέγχου σκίασης και φωτισμού, η Projecting & Sounding ART επιλέγει μαζί με τον πελάτη την κατάλληλη μετατροπή της κατοικίας σε «έξυπνη», χωρίς εκτενείς επεμβάσεις στους χώρους.

Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το γεγονός πως αν ο πελάτης το επιθυμεί, η Projecting & Sounding ART μπορεί να επέμβει σε ολοκληρωτικό ανακατασκευαστικό βαθμό σε κάθε χώρο.

Στην περίπτωση της ήπιας επέμβασης, η Projecting & Sounding ART αξιοποιεί ασύρματες μονάδες επικοινωνίας, τοπική τοποθέτηση dimmer και ρελέ, αποφεύγοντας έτσι τις όποιες δομικές και κατασκευαστικές επεμβάσεις στον εκάστοτε χώρο.

Ασύρματος Έλεγχος

Η Projecting & Sounding ART ειδικεύεται στην ανεύρεση και εγκατάσταση πλήρως ασύρματων λύσεων ελέγχου, με διακόπτες, dimmer και άλλες συσκευές που τοποθετούνται στις ήδη υπάρχουσες υποδοχές της οικίας, αντικαθιστώντας προηγούμενο εξοπλισμό.


Αυτός ο τρόπος αναβάθμισης, σας προσφέρει μεταξύ άλλων το πλεονέκτημα του έξυπνου ελέγχου των επιμέρους συστημάτων από ειδικές εφαρμογές για το tablet, το smartphone και το PC σας. Από την άλλη όμως, το επίπεδο ιδιοφυούς και πλήρως αυτοματοποιημένου ελέγχου και εξοικονόμησης ενέργειας αυτής της περιπτωσης, δεν φτάνει αυτό των πλέον ολοκληρωμένων λύσεων της Projecting & Sounding ART.