Συστήματα Εισόδου.​ Απολαύστε την ηρεμία της ασφάλειας.

Όσο μεγαλύτερο είναι το σκάφος σας, τόσο περισσότερες εισόδους διαθέτει, ενώ παράλληλα, ενδέχεται να φιλοξενείτε τέτοιο αριθμό επιβατών ώστε να σας είναι αδύνατο να ελέγξετε σε ποιους χώρους εισέρχεται ο κάθε ένας. Η στάση σε ένα λιμένα από την άλλη, ενδέχεται να σας εκθέσει σε ανεπιθύμητους λαθρεπιβάτες, ειδικά αν έχετε αποβιβαστεί για αρκετές ώρες ή και ημέρες και το προσωπικό που έχει μείνει στο σκάφος δεν αρκεί για να αποτρέψει τον κίνδυνο.

Η Projecting & Sounding ART διαθέτει τα πλέον προηγμένα συστήματα οπτικής και βιομετρικής αναγνώρισης για θύρες πρόσβασης, ώστε να εξασφαλίζετε ότι αυτοί που θα εισέλθουν στο σκάφος σας από οποιαδήποτε είσοδό του, έχουν εγκριθεί προσωπικά από εσάς και μόνο!

ENTRANCE
CONTROL

Συστήματα Αναγνώρισης Ταυτότητας

Η γκάμα των συστημάτων ελέγχου εισόδου της Projecting & Sounding ART περιέχει συστήματα με κωδικούς PIN και κάρτες μαγνητικές ή ραδιοκυμάτων. Ο συνδυασμός των παραπάνω μεθόδων μπορεί να ποικίλει ανά είσοδο, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε πλήρως ποιοι επιβάτες και μέλη του προσωπικού του σκάφους μπορούν να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένους χώρους που θα ορίσετε εσείς.

Τα εν λόγω συστήματα εξασφαλίζουν ότι οι είσοδοι είναι κλειδωμένες και όχι απλά κλειστές, πριν από την ενεργοποίηση κάθε συστήματος εισόδου. Παράλληλα, ο κεντρικός διαχειριστής του συστήματος ασφαλείας θα σας ειδοποιεί άμεσα για οποιαδήποτε εισαγωγή λανθασμένου κωδικού ή προσπάθειας πρόσβασης από μη εγκεκριμένα άτομα.

Συστήματα Εισόδου
Συστήματα Εισόδου

Συστήματα Εισόδου

Τα συστήματα εισόδου με κύκλωμα τηλεόρασης (θυροτηλέφωνα) της Projecting & Sounding ART βρίσκονται διαρκώς στην αιχμή των σύγχρονων προδιαγραφών ασφαλείας και ασφαλούς λειτουργίας.

Πρόκειται για συστήματα που έχουν δοκιμαστεί ώστε οι κάμερές τους να παρέχουν το μεγαλύτερο δυνατό πεδίο κάλυψης της εισόδου στην οποία έχουν εγκατασταθεί και τα κυκλώματα ήχου τους να εξασφαλίζουν κρυστάλλινα καθαρές φωνές κατά την ενδοεπικοινωνία.

Επιπλέον, τα εν λόγω συστήματα μπορούν να συνδεθούν και με συστήματα αυτοματισμού όπως για παράδειγμα της Crestron, ώστε να μπορείτε να επιβλέπετε τις εισόδους σας από οποιοδήποτε χώρο του σκάφους, εντελώς ασύρματα.

Επίσης, συνδέονται και με το σύστημα συναγερμού, ώστε σε περίπτωση απειλής, να μπορείτε με συνδυασμό πλήκτρων να σημάνετε συναγερμό ακόμα και από το εξωτερικό θυροτηλέφωνο της εισόδου, πριν αναγκαστείτε σε επιβίβαση από τον επίδοξο κακοποιό.