Συστήματα Ελέγχου Εισόδου.

Η Projecting & Sounding ART σας καλεί να μεγιστοποιήσετε την ασφάλεια κάθε εξωτερικής και εσωτερικής θύρας της εταιρίας σας, με τα πλέον προηγμένα συστήματα οπτικής και βιομετρικής αναγνώρισης, ώστε να εξασφαλίζετε ότι αυτοί που θα κινούνται στα γραφεία σας, θα είστε εσείς και όλοι όσοι εσείς έχετε εγκρίνει.

Τα συστήματα ασφαλείας που εγκαθιστούμε, σας δίνουν τη δυνατότητα άμεσης παρακολούθησης κάθε δραστηριότητας στις εισόδους των χώρων της εταιρίας, καθώς επίσης και τον προσδιορισμό δικαιωμάτων πρόσβασης που εσείς επιθυμείτε, για κάθε εργαζόμενο. Με άλλα λόγια, μπορείτε να ορίσετε και να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή, ποιος, που και πότε είχε πρόσβαση σε κάθε χώρο.

ENTRANCE
CONTROL

Συστήματα Εισόδου

Τα συστήματα εισόδου με κύκλωμα τηλεόρασης (θυροτηλέφωνα) της Projecting & Sounding ART βρίσκονται διαρκώς στην αιχμή των σύγχρονων προδιαγραφών ασφαλείας και αξιόπιστης λειτουργίας. Πρόκειται για συστήματα που έχουν δοκιμαστεί ώστε οι κάμερές τους να παρέχουν το μεγαλύτερο δυνατό πεδίο κάλυψης των εισόδων της εταιρίας και τα κυκλώματα ήχου τους να εξασφαλίζουν κρυστάλλινα καθαρές φωνές κατά την ενδοεπικοινωνία.

Επιπλέον, τα εν λόγω συστήματα μπορούν να συνδεθούν και με συστήματα αυτοματισμού όπως για παράδειγμα της Crestron, ώστε να μπορείτε να επιβλέπετε τις εισόδους σας από οποιοδήποτε σημείο της εταιρίας και αν βρίσκεστε, εντελώς ασύρματα. Παράλληλα, συνδέονται και με το σύστημα συναγερμού, ώστε σε περίπτωση απειλής, να μπορείτε με συνδυασμό πλήκτρων να σημάνετε συναγερμό ακόμα και από το εξωτερικό θυροτηλέφωνο της εισόδου.

Συστήματα Ελέγχου Εισόδου
Συστήματα Ελέγχου Εισόδου

Έλεγχος Ταυτότητας

Η γκάμα των συστημάτων ελέγχου εισόδου της Projecting & Sounding ART περιέχει μεταξύ άλλων και συστήματα με κωδικούς PIN και κάρτες μαγνητικές ή ραδιοκυμάτων. Ο συνδυασμός των παραπάνω μεθόδων μπορεί να ποικίλει ανά είσοδο, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε πλήρως ποιοι και σε ποιες εισόδους μπορούν να έχουν πρόσβαση.

Τα εν λόγω συστήματα εξασφαλίζουν ότι οι είσοδοι είναι κλειδωμένες και όχι απλά κλειστές, πριν από την ενεργοποίηση κάθε συστήματος εισόδου. Παράλληλα, ο κεντρικός διαχειριστής του συστήματος ασφαλείας θα σας ειδοποιεί άμεσα για οποιαδήποτε εισαγωγή λανθασμένου κωδικού ή προσπάθειας πρόσβασης από μη εγκεκριμένα άτομα.