Απόλυτος Έλεγχος

y_cnt


 Όσο μεγαλύτερο ένα σκάφος, τόσο περισσότερες οι καμπίνες, με ανάλογες απαιτήσεις σε επιμέρους συσκευές ελέγχου για κάθε χώρο. Διακόπτες και άλλες ηλεκτρονικές μέθοδοι ελέγχου δημιουργούν ένα – συνήθως – δύσχρηστο setup, που απαιτεί φυσική παρουσία επιτόπου, όπως για παράδειγμα η απενεργοποίηση της τηλεόρασης που ξεχάστηκε αναμμένη στην καμπίνα των παιδιών.

 Το σύνολο των συστημάτων ψυχαγωγίας, οι αισθητήρες του συστήματος ασφαλείας για όλο το σκάφος, ο έλεγχος σκίασης και φωτισμού και οι κάμερες παρακολούθησης περιοχών εσωτερικών και εξωτερικών σημείων, αποτελούν ένα διόλου απλό σύνολο από παραμέτρους, που όμως επιθυμείτε να μπορείτε να ελέγξετε άμεσα, αξιόπιστα και με ευκολία.

 Η λύση της Projecting & Sounding ART έρχεται υπό τη μορφή ολοκληρωμένων κονσολών και χειριστηρίων ελέγχου με προηγμένο γραφικό περιβάλλον χρήσης, επάνω στα οποία απεικονίζονται με απόλυτα κατανοητό τρόπο, όλες οι πληροφορίες που παρέχει δυναμικά ο «εγκέφαλος» του κεντρικού συστήματος αυτοματισμού.

 Με απλά λόγια, από όποιο χώρο του σκάφους και αν βρίσκεστε, μπορείτε να δείτε ότι βλέπουν οι κάμερες, σε ποιες καμπίνες υπάρχουν επιβάτες, να ελέγξετε το σύστημα σκίασης και φωτισμού, να βάλετε μπροστά το σύστημα κινηματογράφου για να προετοιμάσετε τη βραδινή προβολή… Και τόσα άλλα!