Έξυπνα & Οικονομικά

y_smrt


 Μπορεί να μην είναι κατοικία, αλλά το σκάφος αναψυχής σας μπορεί να διαθέτει και αυτό τη δική του «μερίδα» νοημοσύνης ως προς τις καθημερινές δραστηριότητες μέσα σε αυτό, αλλά και τις συνθήκες που το επηρεάζουν κατά τη διάρκεια ενός 24ώρου.

 Για την Projecting & Sounding ART, η έννοια του έξυπνου σκάφους αναψυχής θεμελιώνεται επάνω στη προσεκτική μελέτη του συστήματος αυτοματισμού και την υιοθέτηση των τελευταίων προδιαγραφών, στοιχεία που έρχονται να προσαρμοστούν στις δικές σας συνήθειες, από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

 Ιδιοφυή συστήματα αυτοματοποιημένου ελέγχου και παράλληλης εξοικονόμησης ενέργειας, ενοποιούνται στον προσωπικό, αόρατο «butler» που αναλαμβάνει, για παράδειγμα, να ισορροπήσει τα ποσοστά φυσικού και τεχνητού φωτός στα σαλόνια και τους υπόλοιπους χώρους. Ή να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει αυτόματα το φωτισμό κάποιου χώρου, ανάλογα με την παρουσία ή την απουσία ατόμων σε αυτόν.

 Όσο σύνθετο και αν είναι αυτό το όνειρο από πλευράς δόμησης της καλωδίωσης, εγκατάστασης των αισθητήρων και τελικής λειτουργίας, το τελικό προϊόν που εσείς απολαμβάνετε, θα είναι ένα σύστημα που θα σκέφτεται για εσάς πριν από εσάς και θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν παιδία και ηλικιωμένοι με την ίδια ευκολία.

 Στην Projecting & Sounding ART είμαστε πιστοποιημένοι για την τεχνογνωσία που διαθέτουμε στην εγκατάσταση συστημάτων που θα σκέφτονται για εσάς πριν από εσάς και θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν παιδία και ηλικιωμένοι με την ίδια ευκολία!