Triad Speakers

Κρυστάλλινος ήχος, ανεξαρτήτως χώρου

Όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι το Home Theater που ονειρεύεστε, η Triad διαθέτει όλες τις πιθανές λύσεις για ήχο κινηματογραφικό και απίστευτα δυναμικό, όπως αυτός που απολαμβάνετε στις εμπορικές κινηματογραφικές αίθουσες.

triad_atmos

Η Triad Speakers κατασκευάζει ηχεία για τρεις δεκαετίες –από το 1982– προσφέροντας όχι απλά κινηματογραφικό ήχο αλλά και ειδικές λύσεις που δεν θα συναντήσετε σε καμία άλλη εταιρεία. Δεν θα βρείτε έτοιμο ηχείο της Triad να «περιμένει» σε ράφι καταστήματος. Αυτό γιατί κατασκευάζει κάθε ηχείο της με βάση τις ακριβείς απαιτήσεις του πελάτη, προσφέροντας πρωτοποριακές επιλογές βαφής και ενσωμάτωσης που ταιριάζουν σε όλους τους χώρους!

Ο κρυστάλλινος ήχος που προσφέρουν τα ηχεία της Triad Speakers είναι γνωστός και δημοφιλής στις ΗΠΑ – στην παγκόσμια καρδιά του Home Theater. Ο ρεαλιστικός κινηματογραφικός ήχος, της έχει αποφέρει δεκάδες βραβεύσεις σε εκθέσεις, μοναδικούς σχολιασμούς, εξαιρετικές βαθμολογίες από έγκριτους Reviewer και την πίστη των πιο διάσημων εγκαταστατών σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο τα ηχεία της εγκαθίστανται στα πλέον εντυπωσιακά Home Theater και πολυζωνικά συστήματα, αποσπώντας τις μεγαλύτερες βραβεύσεις από το διεθνή οργανισμό πιστοποίησης και αξιολόγησης CEDIA.

Βασισμένη στον κόσμο του πραγματικού κινηματογραφικού ήχου, η Triad Speakers είναι η πρώτη εταιρεία που εξέλιξε την «καθαρή τριάδα Left-Center-Right», όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.

tr_sbr

Η φιλοσοφία της Triad Speakers στα ηχεία Home Theater είναι σαφής: κανένα ηχείο full range δεν διαθέτει την καθαρότητα, το συχνοτικό έλεγχο και την έκταση χαμηλά για να γεμίσει η αίθουσα με καθαρό ήχο και δυνατά μπάσα. Στους εμπορικούς, όπως και στους οικιακούς κινηματογράφους τα subwoofer είναι απολύτως απαραίτητα και δεν μπορούν να αντικατασταθούν ή να συνυπάρξουν με full range ηχεία.

Κατεβάστε το Προϊοντικό Φυλλάδιο της TRIAD

triad__brochure

Προς τιμήν των προσπαθειών της, η σειρά που έχει εγγράψει χιλιάδες πωλήσεις στην ιστορία του οίκου –και συνεχίζει να αναβαθμίζεται κάθε χρόνο– ονομάστηκε εύστοχα… «LCR». Αυτή η σειρά, μαζί με τη Monitor, έχουν σχεδιαστεί και ρυθμιστεί στους ανηχοϊκούς θαλάμους του οίκου, αυστηρά και μόνο με παράλληλη χρήση subwoofer. Το προβάδισμα που δίνει αυτή η λεπτομέρεια στο σχεδιασμό είναι σημαντικό. Η ευαισθησία των ηχείων της Triad είναι διπλάσια των συμβατικών, με καλύτερη απόκριση από τα 80 Hz και άνω, προσφέροντας ανάλυση και δύναμη σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων.

triad_2

Σχεδιασμένα για να «δένουν» ηχητικά με τις κύριες γραμμές ηχείων LCR & Monitor, τα subwoofer της Triad Speakers είναι πασίγνωστα για το… «χαμηλό» τους ταπεραμέντο. Ο οίκος διαθέτει ίσως την πληρέστερη σειρά υπογούφερ με 20 διαφορετικά μοντέλα! Η σειρά ξεκινά από τo entry-level 8″ έως το κορυφαίο Platinum 18″ με βάρος 75 κιλά, ισχύ 1.000Watt και απόκριση έως τα 20Hz. Ενδιάμεσα υπάρχουν ακόμη δεκαοκτώ subwoofer σε όλες τις εκδόσεις, InRoom, Wall, InWall και InCeiling, για κάθε ιδιαίτερη ανάγκη εγκατάστασης και την ίδια στιγμή με ομοιογενή ηχητική συμπεριφορά για όλους τους τύπους. Επιπλέον, η νέα σειρά Omni παραδίδει μαθήματα ισχυρού μπάσου αλλά σε πολύ χαμηλό κόστος απόκτησης.

Τα υλικά κατασκευής επιλέγονται με εξαιρετική προσοχή. Η μεθοδολογία κατασκευής της καμπίνας είναι επίσης δαπανηρή. Αντί για τις ξυλόβιδες και τις μοριοσανίδες που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές της, η Triad Speakers αξιοποιεί μπρούντζινους συνδέσμους και MDF,  για αποτελεσματική ακαμψία και ακουστική αδράνεια. Ακόμη και τα χρώματα βαφής είναι οικολογικά.

Η Triad Speakers – σε αντίθεση με την πεπατημένη – σχεδιάζει και κατασκευάζει όλες τις Custom σειρές στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στο Portland του Oregon. Σε μόλις πέντε εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία, ολοκληρώνεται πλήρως η κατασκευή των ηχείων, γίνεται εξονυχιστικός ποιοτικός έλεγχος, καθώς και η συσκευασία και η αποστολή στους πελάτες σε όλο τον κόσμο! Έτοιμο ηχείο «στο ράφι» δεν υπάρχει. Όλοι οι πελάτες της προμηθεύονται ηχεία τελευταίου τύπου που ενσωματώνουν κάθε σύγχρονη ακουστική και κατασκευαστική αναβάθμιση που είναι τεχνολογικά διαθέσιμη.


Δείτε τη δοκιμή και διάκριση του υπογούφερ Triad Platinum σε συγκριτική δοκιμή του περιοδικού HiTECH.


Η Triad Speakers διαθέτει αυτόνομο σχεδιαστικό τμήμα και διακρίνεται για τις πρωτοποριακές λύσεις που εισάγει. Για παράδειγμα, πριν λίγα χρόνια σχεδίασε ένα νέο ηχείο οροφής που έμελλε να γίνει ηχείο αναφοράς για τις υπόλοιπες εταιρείες, οι οποίες έσπευσαν να… «εμπνευστούν» από αυτό και να εντάξουν παρόμοιες σχεδιάσεις στις δικές τους σειρές. Το ηχείο οροφής της Triad Speakers διέθετε μόνιμη κλίση 45 μοιρών στους οδηγούς του, οι οποίοι, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ηχεία της αγοράς δεν ακτινοβολούσαν κάθετα προς το πάτωμα, αλλά υπό γωνία προς τους καθήμενους θεατές. Τοποθετούμενο στην οροφή διεύρυνε την ηχητική αυλαία, αυξάνοντας δραματικά την ηχητική πληροφορία στο χώρο των θεατών. Με συνεχή εξέλιξη, η Triad Speakers διαθέτει σήμερα εννέα διαφορετικούς τύπους ηχείων οροφής, προσφέροντας τεράστια ηχητικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα συμβατικά ηχεία οροφής, που απλά στρέφουν τα tweeter υψηλών συχνοτήτων.

triad_4

Το service και η εξυπηρέτηση του αμερικανικού οίκου πριν και μετά την πώληση των προϊόντων είναι υποδειγματικά και γνωστά σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει ανοικτές γραμμές επικοινωνίας πολλές ώρες το 24ωρο. Στο website του οίκου είναι αναρτημένα τα τηλέφωνα του τμήματος service, των σχεδιαστών, του τμήματος πωλήσεων, καθώς και του προέδρου Larry Pexton, μιας ηγετικής φυσιογνωμίας στο χώρο του παγκόσμιου Audio/Video. Η εταιρεία, προσφέροντας εγγύηση καλής λειτουργίας δέκα ετών, διασφαλίζει τους πελάτες της ότι τα ηχεία που επιλέγουν θα προσφέρουν εξαιρετική απόδοση για πολλά πολλά χρόνια!

2015_triad