SONY

Native 4K, στην αιχμή του laser

Οι πλέον τεχνολογικά προηγμένοι βιντεοπροβολείς του αύριο, σήμερα!

vpl-5000

Εικόνα πραγματικής ανάλυσης 4K. Κορυφαίες προδιαγραφές εικόνας, βασισμένες στην πολυετή κινηματογραφική εμπειρία της Sony. Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε εγκατάσταση & εντυπωσιακή σχεδίαση, συνθέτουν το… στόλο του ιαπωνικού κολοσσού.

range

H Sony είναι η μοναδική εταιρία παγκοσμίως που διαθέτει την πλήρη αλυσίδα συσκευών κινηματογραφικής λήψης και αναπαραγωγής 4Κ, από τις βιντεοκάμερες, τις πηγές έως και τις συσκευές προβολής, εξασφαλίζοντας έτσι πως αυτό που θα απολαύσει ο τελικός θεατής, θα είναι απόλυτα πιστό στο πρωτότυπο.

Πάνελ SXRD με ανάλυση 4K

Απολαύστε εικόνες συγκλονιστικής ευκρίνειας, με ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τη συμβατική Full HD. Ξεχάστε τα ορατά pixel και τα «άγρια» περιγράμματα. Βιώστε εικόνες απίστευτης ζωντάνιας, με κινηματογραφικές προδιαγραφές DCI (Digital Cinema Initiative).

SXRDContrast

Βαθύτερες, πλουσιότερες διαβαθμίσεις του μαύρου

Τα βελτιωμένα πάνελ τελευταίας γενιάς, εξασφαλίζουν καλύτερο έλεγχο του φωτός, για την επίτευξη σκιάσεων και διαβαθμίσεων υψηλής ακρίβειας.

Δυναμική αντίθεση ∞:1

Οι βιντεοπροβολείς της Sony με πηγή φωτός τεχνολογίας laser, μεταβάλλουν δυναμικά την έξοδο του φωτός, για την επίτευξη ολοζώντανων χρωμάτων και εκπληκτικών αντιθέσεων, ταυτόχρονα.

Πηγή φωτός Z-Phosphor laser. Μεγάλη διάρκεια ζωής & εικόνα αναφοράς *

Αμείωτη φωτεινότητα, για πολλά χρόνια! Με τουλάχιστον 20.000 ώρες αδιάκοπτης λειτουργίας και πρακτικά μηδενική συντήρηση.

*Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα

HDR: Ολοζώντανες εικόνες, πέρα από κάθε προηγούμενο

Εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τα δισκάκια UHD Blu-ray και τις υπηρεσίες streaming με υλικό τελευταίας γενιάς. Η συμβατότητα HDR σας επιτρέπει να απολαύσετε ευρύτερη γκάμα χρωμάτων και κατακόρυφη αύξηση της πληροφορίας στις φωτεινές και σκοτεινές περιοχές της εικόνας. Οι βιντεοπροβολείς της Sony είναι συμβατοί με τις προδιαγραφές HDR10 και HLG (Hybrid Log-Gamma), για την πιστή απόδοση των εικόνων, όπως αυτές «γεννήθηκαν» στα στούντιο παραγωγής.

HDR

Super-resolution Reality Creation

Η αποκλειστική τεχνολογία Reality Creation, αναλύει κάθε εικόνα με ακρίβεια… pixel! Πανίσχυροι αλγόρυθμοι που ενσωματώνουν την εμπειρία της Sony από τις κινηματογραφικές της παραγωγές, βελτιστοποιούν δυναμικά την εικόνα με βάση το εικονιζόμενο υλικό, χωρίς να προσθέτουν ψηφιακό θόρυβο.

TRILUMINOS για απόλυτα ζωντανά χρώματα

Ανακαλύψτε την πραγματική χροιά κάθε χρώματος. Η τεχνολογία TRILUMINOS επιτρέπει στους βιντεοπροβολείς της Sony να αναπαραγάγουν περισσότερα χρώματα και πλουσιότερες υφές από τους βιντεοπροβολείς του ανταγωνισμού. Το πορφυρό κόκκινο, το υδάτινο μπλε, το σμαραγδένιο πράσινο και οι τόνοι του δέρματος, απεικονίζονται με μαγευτική ακρίβεια.

TRILUMINOS

4K Motionflow

Η τεχνολογία Motionflow εξασφαλίζει ομαλή και ευκρινή εικόνα στις σκηνές με έντονη κίνηση, ακόμα και σε υλικό 4Κ, χάρη στην προσθήκη ενδιάμεσων καρέ. Οι λάτρεις της αυθεντικής κινηματογραφικής εικόνας μπορούν να επιλέξουν τη λειτουργία True Cinema, για τη θέαση αυθεντικού υλικού στα 24 καρέ.

Αυτόματη βαθμονόμηση

Μετά από αρκετούς μήνες προβολής, η απόδοση των χρωμάτων μπορεί να βαθμονομηθεί και πάλι σύμφωνα με την αρχική απόδοση του βιντεοπροβολέα, χωρίς την ανάγκη νέων ρυθμίσεων και μετρητικών οργάνων. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας χρωμάτων, αποθηκεύει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

SONY PrimeSupport. Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο…

Η εξαιρετική υπηρεσία υποστήριξης after sales της Sony, παρέχει 3 έτη εγγύησης με δυνατότητα επέκτασης, για όλους τους βιντεοπροβολείς της εταιρίας. Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, η Sony αναλαμβάνει ολοκληρωτικά τη διαδικασία παραλαβής του προϊόντος από το χώρο του πελάτη, την επισκευή και την επιστροφή του σε αυτόν, χωρίς επιβάρυνση (Prime Support Pro). Το Prime Support Elite, παρέχει και δανεικό βιντεοπροβολέα, για τη διάρκεια της διαδικασίας του service.


UBP-X1000ES

Universal 4K UHD player

ubp

Premium εικόνα και ήχος. Βελτιστοποιημένο για εγκαταστάσεις.

Βιώστε τη μαγεία του 4K HDR χωρίς συμβιβασμούς, με τρισδιάστατο ήχο και κομψή σχεδίαση, βελτιστοποιημένη για εγκαταστάτες, χάρη στην ποικιλία των τρόπων ελέγχου.

Το UBP-X1000ES σχεδιάστηκε για να αποδίδει τα μέγιστα με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, ενώ μπορεί να βελτιώσει δραματικά την εικόνα και για παλιότερα μέσα απεικόνισης, καθώς μπορεί να μετατρέψει την εικόνα HDR σε SDR. Επίσης, παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες 4K streaming και αναπαραγάγει σχεδόν κάθε διαθέσιμο φορμάτ της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων και των αρχείων .mkv και Hi-Res audio.


Συστήματα βιντεοπροβολής ultra-short throw

Με γνώμονα την ευελιξία της εγκατάστασης σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά των κορυφαίων βιντεοπροβολέων της, η Sony θέτει νέα δεδομένα και στην κατηγορία ultra-short throw. Η λιτή και παράλληλα εντυπωσιακή τους σχεδίαση, επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και προβολή εικόνας έως και 120 ιντσών, με πηγή φωτός laser, φωτεινότητα έως και 2.500 lumen και απαράμμιλη ποιότητα εικόνας σε εγγενή ανάλυση 4Κ, με HDR.

lspx-w1s

Ο βιντεοπροβολέας LSPX-W1S ενσωματώνεται σε  πολυτελές λευκό έπιπλο με μεταλλικές λεπτομέρειες και συνοδεύεται από παθητικά στερεοφωνικά ηχεία και αποθηκευτικούς χώρους, όλα – σε – ένα. Το κάλυμα του φακού ανασηκώνεται ελαφρά πριν από την προβολή, ενώ στο τέλος της κλείνει, επαναφέροντας την απέριττη αισθητική του επίπλου.

2000px-Sony_logo.svg