SIM2

Πρωτοποριακοί βιντεοπροβολείς & ιταλικό design

Με σχεδίαση εμπνευσμένη από ονειρεμένα ιταλικά υπερ-αυτοκίνητα ή σώμα από κρύσταλλο σμιλευμένο στο χέρι, οι βιντεοπροβολείς της Sim2 διαφέρουν ριζικά από οποιοδήποτε προϊόν στον κόσμο της βιντεοπροβολής.


xtv

xTV

Η αόρατη “τηλεόραση” μεγάλης διαγωνίου!

Ο βιντεοπροβολέας που βάζει “Χ” στις TV μεγάλης διαγωνίου, τοποθετείται κοντά σε οποιοδήποτε τοίχο και… ξεδιπλώνει ένα υπερθέαμα 110 ιντσών, χωρίς το μαύρο, άκομψο κρύσταλλο και πλαίσιο κάθε τηλεόρασης με αντίστοιχη διαγώνιο.

x_pr

Ξεχάστε τα τεράστια, μαύρα “κάδρα” των τηλεοράσεων μεγάλης διαγωνίου, που δεσμεύουν τετραγωνικά από το χώρο σας και επιβαρύνουν την αισθητική του.

Ο SIM2 xTV ενσωματώνει πηγή φωτός laser με διάρκεια ζωής που ξεπερνά τις 20.000 ώρες και τεχνολογία προβολής DLP. Το φουτουριστικό σώμα του κατασκευάζεται από μαύρο ή λευκό κρύσταλλο, για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική του χώρου σας.

xinv_pr

Ο xTV με το τραπέζιο σχήμα σχεδιάζεται από τη SIM2 προς ελεύθερη τοποθέτηση (επιτραπέζια).  Για την πλήρη απόκρυψη του xTV εντός επίπλων, η SIM2 σχεδιάζει ειδικό μοντέλο, με προσεκτικά τοποθετημένο σύστημα κυκλοφορίας του αέρα, καθώς επίσης και εσωτερικά τοποθετημένη διάταξη μετακίνησης των οπτικών μερών, για την επίτευξη της σωστής διαγωνίου και εστίασης μετά την εγκατάσταση.

inv_tv


Πρωτοποριακή σχεδίαση. Εσωτερικά και εξωτερικά.

Ιδρύθηκε το 1995 κάτω από τη σκέπη της Sèleco, η οποία με τη σειρά της αποτελεί μέρος της πασίγνωστης Zanussi. Η δυναμική είσοδος της Sim2 στον κόσμο της βιντεοπροβολής χαρακτηρίζεται από μοναδικές πρωτοπορίες, καθώς κατά το έτος ίδρυσής της ήταν η πρώτη παγκοσμίως εταιρία που σχεδίασε προβολέα CRT με ενσωματωμένο διπλασιαστή γραμμών, κομμάτι της «αλυσίδας» των συσκευών του τότε καλού Home Cinema, που αποτελούσε ξεχωριστό hardware .

Το 1997 η Sim2 είχε καταφέρει να γίνει ο μεγαλύτερος προμηθευτής βιντεοπροβολέων με μεγάλη επιτυχία στον επαγγελματικό χώρο, με συνολικό μερίδιο της αγοράς ανώτερο του 60%. Το 2000 σχεδιάζει τους πρώτους προβολείς High Definition DLP για χρήση σε περιβάλλον οικιακού κινηματογράφου και συνεχίζει να πρωτοπορεί, σχεδιάζοντας καλώδιο μεταφοράς της εικόνας με τη χρήση οπτικών ινών από εξωτερική μονάδα προς τον βιντεοπροβολέα, εισάγοντας νέα δεδομένα στην ευκολία εγκατάστασης του συστήματος προβολής.

Οι πλέον πρόσφατες υλοποιήσεις της Sim2 συνεχίζουν να «σκέφτονται» διαφορετικά από τον ανταγωνισμό. Χαρακτηριστικά παραδείγματα; Ο καθηλωτικά κατακόκκινος “Fuoriserie” φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή των στούντιο του Pininfarina και διατέθηκε σε μόλις τριάντα κομμάτια. Παράγει 3.000 lumen φωτεινότητας και ο λόγος αντίθεσής του ανέρχεται στο 10.000:1. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής εικόνας εφαρμόζει συνεχή βελτιστοποίηση κατά το πρότυπο D65, κάθε 30 δευτερόλεπτα, ενώ οι δυνατότητες δικτύωσης του προβολέα επιτρέπουν τη διαρκή αναβάθμιση αλλά και την άμεση αντιμετώπιση τεχνικών θεμάτων εξ’ αποστάσεως, απευθείας από τους τεχνικούς της Sim2.

sim2_crystal_cube

Κρυστάλλινος βιντεοπροβολέας; Και όμως!

Ο κρυστάλλινος κύβος (Domino series: Crystal Cube) της Sim2 συναρμολογείται από αληθινό κρύσταλλο υψηλής ποιότητας, παράγοντας ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα που εναρμονίζεται με κάθε μοντέρνο χώρο. Στο εσωτερικό του βρίσκονται όλα τα μέρη ενός υψηλής ποιότητας προβολέα DLP με πάνελ FullHD, λυχνία 200W και δυνατότητα εξόδου φωτός έως και στα 2.500 Ansi lumen.


Ο Sim2 M150S συμμετείχε στο Dream Theater 85.000€ by Projecting & Sounding ART, στο στούντιο δοκιμών του περιοδικού Tech Matrix.


 

sim2-logo-a1