Elite HTS

Τα πιο αναπαυτικά και ποιοτικά καθίσματα Home Cinema

Για την Elite HTS ένα κάθισμα οικιακού κινηματογράφου, δεν είναι απλά μια πολυθρόνα γεμάτη με αφρό και στηρίγματα για ποτήρια αναψυκτικών…

why-choose

Η Elite Home Theater Seating με έδρα το Surrey του Καναδά, κατασκευάζει τη τελευταία δεκαετία τα ποιοτικότερα και αναπαυτικότερα καθίσματα οικιακού κινηματογράφου. Μοναδικές χειροποίητες υλοποιήσεις απίστευτης ποιότητας, με δεκάδες διαθέσιμες επιλογές και κατασκευαστική λεπτομέρεια σε βάθος, δημιουργούν μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε κάθισμα που θα σας αφήσει πραγματικά άφωνους. Η καλύτερη επιλογή πολυθρόνας οικιακού κινηματογράφου για μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία! Όλοι έχουμε βρεθεί στα άβολα καθίσματα των κινηματογράφων όπου χρειαζόταν να μετακινούμαστε συνεχώς για να καθίσουμε αναπαυτικά. Αυτή η δυσάρεστη εμπειρία, εμποδίζει την απόδραση μέσα στο φανταστικό κόσμο του σινεμά. Η Καναδέζικη Elite HTS είναι μοναδική γιατί καταλαβαίνει «τι είναι» ένα κάθισμα κινηματογράφου και με τι προδιαγραφές θα πρέπει να κατασκευαστεί.

Το προσκέφαλο του καθίσματος είναι στρατηγικά τοποθετημένο ώστε να παρέχει ιδανική υποστήριξη στο κεφάλι και το σβέρκο, ενώ επιτρέπει τη διατήρηση του κεφαλιού σε ιδανική γωνία θέασης.

Ανεξάρτητα αν πρόκειται για ένα κάθισμα επενδεδυμένο με δέρμα Valentino, δέρμα Silk ή CineSuede, στην Elite HTS χρησιμοποιούνται μόνο κορυφαία υλικά. Το Ιταλικό δέρμα Valentino για παράδειγμα είναι το πιο δημοφιλές υλικό της. Πρόκειται για κορυφαίας ποιότητας δέρμα αγελάδας, επεξεργασμένο με ανιλίνη, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους. Το βυρσοδεψείο χρησιμοποιεί επιλεγμένες πρώτες ύλες για να εξασφαλιστεί η καλύτερη αίσθηση στην αφή. Ετσι μετά την τοποθέτηση της ταπετσαρίας, η υφή του δέρματος δίνει μια μοναδική και πολυτελή όψη. Το προστατευτικό φινίρισμα σε συνδυασμό με τα ειδικά κεριά προσφέρει ανθεκτικότητα και εξαιρετικό χρώμα.

1_model_c1

Όλα τα καθίσματα της Elite HTS είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρική ανάκλιση. Η ηλεκτρική ανάκλιση πλεονεκτεί σημαντικά από τη χειροκίνητη, καθώς το κάθισμα μπορεί να πάρει οποιαδήποτε γωνία θέλουμε. Με τον τρόπο αυτό ο καθήμενος μπορεί να βρει ακριβώς τη θέση που τον βολεύει προσφέροντας του τη καλύτερη γωνία θέασης. Τα μοτέρ των καθισμάτων κατασκευάζονται από τη Γερμανική OKIN και είναι απολύτως αθόρυβα. Καλύπτονται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής και αν χρειαστεί, αντικαθίσταται πολύ εύκολα.


 

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του καθίσματος είναι ο μηχανισμός ανάκλισης. Όλα τα μέρη του καθίσματος όπως τα μπράτσα, η πλάτη και το μαξιλάρι, είναι προσαρτημένα πάνω στο μηχανισμό. Αφού λοιπόν λειτουργεί σαν βάση και θεμέλιο για το κάθισμα, πρέπει να σχεδιάζεται και να κατασκευάζεται για να αντέχει σκληρή χρήση, για μια ολόκληρη ζωή. Ζυγίζοντας σχεδόν 30 κιλά, αφού είναι κατασκευασμένος από βιομηχανικό ατσάλι, θα ήταν άδικο να το χαρακτηρίσουμε απλά «μεγάλης αντοχής». Ο υψηλής ποιότητας μηχανισμός ανάκλισης κατασκευάζεται στις Η.Π.Α. και διαθέτει χοντρά ατσάλινα στηρίγματα, ενισχυμένα ατσάλινα δεσίματα και απαλή, σχεδόν μεταξένια κίνηση.

Φτιάξτε το δικό σας κάθισμα

στο πλήρως εξελληνισμένο site της Elite HTS

Μείζονος σημασίας είναι επίσης ο αφρός των καθισμάτων. Ο αφρός χαμηλής ποιότητας, μπορεί να χάσει το σχήμα και την υποστήριξη που πρέπει να παρέχει μέσα σε διάστημα 6 μηνών! Είναι πολύ σημαντικό για οποιονδήποτε τύπο επίπλου να διαθέτει αφρό «χαμηλής μνήμης», που δε χάνει το σχήμα του εύκολα, γιατί έχει υψηλή πυκνότητα. Ο καλύτερος συνδυασμός αφρού που χρησιμοποιεί η Elite HTS είναι αφρός υψηλής πυκνότητας που όμως είναι αρκετά μαλακός και άνετος. Για τον λόγο αυτό ο οίκος διαθέτει δείγματα του αφρού που χρησιμοποιούν ώστε η ποιότητα να μπορεί να ελεγχθεί από τον πελάτη πριν της παραγγελίας του.

Η επιπλέον οσφυϊκή υποστήριξη παρέχει άριστη στήριξη στην πλάτη. Η θερμοκρασία του σώματος ζεσταίνει το κάθισμα και ο ειδικά σχεδιασμένος αφρός μαλακώνει και παίρνει το σχήμα του σώματος.

Ένα από τα συχνότερα λάθη στην κατασκευή ενός καθίσματος είναι η κακή σχεδίαση του σκελετού. Αυτή είναι η κυριότερη διαφορά ανάμεσα σε κάποιο κάθισμα που θ’ αντέξει 2 έτη και σε κάποιο που θα προσφέρει άνεση για 50 χρόνια. Τα κυριότερα προβλήματα που δημιουργεί ένας κακοσχεδιασμένος σκελετός είναι τα ασταθή μπράτσα, τριξίματα και κουνήματα κατά τη κίνηση του σώματος σας που όπως αντιλαμβάνεστε πρακτικά αχρηστεύει το κάθισμα. Αλλά και μετά από χρόνια χρήσης οι σύνδεσμοι μπορεί να χαλαρώσουν με αποτέλεσμα τα μπράτσα να κουνιούνται και το κάθισμα να τρίζει. Για ν’ αποφευχθεί αυτό, η βάση των καθισμάτων της Elite HTS είναι φτιαγμένη από μασίφ κομμάτι ξυλείας που λαξεύεται σε μηχάνημα CNC. Δεν υπάρχουν σύνδεσμοι, καρφιά ή κόλλα. Είναι ένα ενιαίο κομμάτι που διαρκεί για μια ζωή. Το συνολικό βάρος ενός καθίσματος, δίνει επίσης στοιχεία για την ποιότητα κατασκευής του. Όλα τα καθίσματα της Elite HTS είναι μέσου βάρους 68 κιλών, ίσως τα βαρύτερα στην αγορά, ενώ ένα μέσο κάθισμα ανταγωνιστικών εταιριών ζυγίζει από 35 ως 45 κιλά.

82

Από την έναρξη της λειτουργίας του οίκου τίποτα δεν έμεινε στη τύχη. Για την άνεση και τη σωστή στήριξη του σώματος η Elite HTS παρέδωσε τη εργονομική σχεδίαση των καθισμάτων της στον γνωστό Ιατρό Χειροπρακτικής Dr. Grant O’ Neill D.C. Οι βασικές διαφορές που προσφέρει η μελέτη του Ιατρού στη κατασκευή των καθισμάτων οικιακού κινηματογράφους από τις τυποποιημένες πολυθρόνες ανταγωνιστικών εταιριών είναι τόσο σημαντικές που διαπιστώνονται με τη πρώτη φορά που κάθεστε σε ένα κάθισμα Elite HTS.

Οποιαδήποτε ιδιαίτερη απαίτηση σας στην Elite HTS είναι καλοδεχούμενη. Από τη κατασκευή ευθέων ή καμπύλων ενιαίων σειρών, τη κατασκευή διπλάσιου φάρδους ενδιάμεσων μπράτσων, προσαρμογή αποσπώμενων snack-tables μέχρι και Tailor-Made κατασκευές για μεγαλόσωμους πελάτες και αθλητές που επιθυμούν «περισσότερο χώρο». Ο Καναδέζικος οίκος έχει την απαιτούμενη σχεδιαστική και δημιουργική εμπειρία για να κατασκευάσει αυτό που ονειρεύεστε.

Το μοναδικό «διπλό μαξιλάρι» της Elite HTS που χρησιμοποιείται σε ευρωπαϊκά supercars, παρέχει την τέλεια στήριξη, κυρίως επειδή το βάρος του σώματος είναι ισόποσα κατανεμημένο στα δύο ανεξάρτητα μαξιλάρια. Το εσωτερικό μαξιλάρι υποστηρίζει τους γλουτούς, ενώ το εξωτερικό υποστηρίζει τα πόδια, αφαιρώντας πίεση από τη μέση.

Μήπως όμως θα θέλατε κάτι ακόμη πιο μοναδικό; Κάτι δικό σας; Κάτι που θα σχεδιάσετε οι ίδιοι για να υπάρχει αποκλειστικά στον δικό σας κινηματογράφο; Κανένα Πρόβλημα. Συνδυάστε μόνοι σας δύο διαφορετικά υλικά και χρώματα, ζητήστε διαφορετικό χρώμα στις ραφές για αντίθεση ή ζητήστε να τυπωθούν τα αρχικά σας ή το λογότυπο της εταιρίας ή της ομάδας σας πάνω στη ταπετσαρία!

112

Τα καθίσματα οικιακού κινηματογράφου της Elite Home Theater Seating προσφέρουν την αξεπέραστη πολυτέλεια, τη κορυφαία ποιότητα και τη μοναδική εργονομία που μπορείτε να βρείτε για τον κινηματογράφο σας. Θα τα συναντήσετε στα καλύτερα Home Theater σε όλο τον κόσμο και θα σας το επιβεβαιώσουν οι εκατοντάδες «φανατικοί» πελάτες της. Ελάτε να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι. Στην εταιρία μας θα βρείτε πλήρεις σειρές διαφορετικών μοντέλων για να απολαύσετε τη αξεπέραστη εμπειρία που προσφέρει ο Καναδέζικος οίκος.

elitehts