Datasat

Απολαύστε κάθε ταινία, όπως ακριβώς ηχογραφήθηκε

Η Datasat προσφέρει στους παθιασμένους σινεφίλ τον κορυφαίο επεξεργαστή ήχου, τον ίδιο που χρησιμοποιείται στις εμπορικές αίθουσες κινηματογράφου με την πιστοποίηση DTS

datasat

logos_dat

Η συμβολή της Datasat σε αυτό που ονομάζουμε “Κινηματογραφικό ήχο” ξεκινά από την παραγωγή των ταινιών, σχετίζεται με την αναπαραγωγή του στους εμπορικούς Κινηματογράφους, όπως και με τον ήχο που απολαμβάνουμε στα καλύτερα, σε παγκόσμιο επίπεδο, Home Theater. Η Datasat  έχει γίνει γνωστή σχετικά πρόσφατα στον χώρο του κινηματογράφου, παρότι η συμμετοχή της στις τεχνολογικές εξελίξεις είναι μακρόχρονη και καθοριστική.

Η Datasat Digital Entertainment προκάλεσε αίσθηση με την εξαγορά της πασίγνωστης DTS, για την οποία, έως εκείνη τη στιγμή, διενεργούσε τον δορυφορικό διαμοιρασμό των ταινιών της στις ΗΠΑ και σε όλο τον πλανήτη. Η τεχνολογία της Datasat βρισκόταν πίσω από κάθε παγκόσμια “ταυτόχρονη” πρεμιέρα. Η εξαγορά της DTS φέρνει το λογότυπο της Datasat στον τομέα της επεξεργασίας του ηχητικού soundtrack των ταινιών, αλλά και της αναπαραγωγής τους, έτσι όπως την γνωρίζουμε από τους καλύτερους εμπορικούς κινηματογράφους με το logo  DTS – και τώρα της Datasat.


 H τεχνολογία της Datasat χρησιμοποιείται κατά το Mastering των κινηματογραφικών ταινιών στα διάσημα studio Chatsworth στην Καλιφόρνια και Twyford στο Λονδίνο

Σε κάθε εμπορικό κινηματογράφο υπάρχει ένα  προϊόν-κλειδί, το οποίο αποκωδικοποιεί τον ήχο και τον μετατρέπει σε Κινηματογραφική εμπειρία, έτσι όπως τα λεγόμενα “Χρυσά Αυτιά” τον έχουν διαμορφώσει στα Mastering Studio. Αυτό το προϊόν είναι ο επεξεργαστής AP20. Αυτό που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον για τους φανατικούς φίλους του Κινηματογράφου είναι ότι ο επεξεργαστής AP20 είναι διαθέσιμος, με την ίδια τεχνολογία και κατασκευασμένος με την ίδια άριστη ποιότητα, για τον Οικιακό Κινηματογράφο. Ο λόγος για τον Datasat RS20i.

dirac

Με το κορυφαίο σύστημα ηχητικής βελτιστοποίησης παγκοσμίως

Καθώς ποτέ δύο χώροι δεν είναι ίδιοι σε ό,τι αφορά την ηχητική τους επίδραση, ο RS20i ενσωματώνει το σύστημα room optimization Live της Dirac. Η επεξεργασία Live της Dirac προσφέρει ανεπανάληπτη εμπειρία, καθώς επεξεργάζεται τα 16 ανεξάρτητα κανάλια ήχου του RS20i με ακρίβεια και πιστότητα, μεταφέροντας στο μέγιστο τον δυναμισμό και την καθαρότητα του αυθεντικού Κινηματογραφικού soundtrack.

Datasat LS10 | Επιδόσεις αναφοράς, σε προσιτή τιμή

l10

O LS10 αποτελεί τον μικρό αδερφό του RS20i. Απευθύνεται σε συστήματα χαμηλότερων απαιτήσεων και προσφέρει τη δυνατότητα αναβαθμίσεων σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Μπορεί έτσι και αυτός να αποκτήσει το κορυφαίο σύστημα βελτιστοποίησης Dirac Live, όπως επίσης και πρόσθετα συστήματα ήχου, όπως το Auro 3D.


Το σύστημα Home Theater των Datasat RS20i και RA7300 απέσπασε τη διάκριση “Excellence Award 2014” από το περιοδικό Tech Matrix και αποτέλεσε τον πυρήνα του συστήματος Dream Theater των 85.000€ που στήθηκε στο στούντιο δοκιμών του περιοδικού από την Projecting & Sounding ART.


Dream Theater 85.000€ by Projecting & Sounding ART, στο στούντιο δοκιμών του περιοδικού Tech Matrix.


rr7324

Τελικοί ενισχυτές αναφοράς

Ιδανικό συμπλήρωμα για τον επαγγελματικού επιπέδου ήχο του RS20i είναι οι ενισχυτές RA2400 και RA7300. Οι δύο ενισχυτές δίνουν νέα διάσταση σε αυτό που ονομάζουμε “ήχο” στον Οικιακό Κινηματογράφο.  Η κυκλωματική τους σχεδίαση είναι πλήρως ισορροπημένη, προσφέροντας ταχύτητα απόκρισης στα δυναμικά περάσματα και μείωση του θορύβου κατά 50% σε σχέση με τις συμβατικές υλοποιήσεις. Oι δύο ενισχυτές προσφέρουν ακριβώς αυτό που ζητά ο παθιασμένος πελάτης του Οικιακού Κινηματογράφου αξιώσεων: Ωμή δύναμη, ταχύτητα και ήσυχη λειτουργία, χαρακτηριστικά που εκτοξεύουν την Κινηματογραφική εμπειρία στην… πραγματικότητα!

auro3d


Η ηχητική διαφορά που προσφέρει η Datasat στον Οικιακό Κινηματογράφο δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Οι εναλλακτικές προτάσεις, που ίσως υπάρχουν, δεν είναι καν ανταγωνιστικές της Datasat. Η υπόσχεση τους στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να είναι “ήχος σαν στο σινεμά”. Η Datasat, στον αντίποδα, φέρνει τον Κινηματογραφικό ήχο από τα studio παραγωγής της, στο δικό σας dedicated Home Theater!

datasat