Unitech Systems

Η κορυφαία λύση στα συστήματα απόκρυψης συσκευών

Οι πολύτιμες συσκευές σας εμφανίζονται εντυπωσιακά, μόνο όταν τις χρειάζεστε!


unui2

Ποια είναι η χρησιμότητα μίας ηλεκτρονικής συσκευής όταν δεν βρίσκεται σε λειτουργία; Ποιος θα μπορούσε να είναι άραγε ο διακοσμητικός ρόλος της νέας σας HDTV, όταν αυτή βρίσκεται εκτός λειτουργίας; Αν αποζητάτε ένα λιγότερο φορτισμένο αισθητικά και ταυτόχρονα αναβαθμισμένο λειτουργικά περιβάλλον ζωής, καλωσορίσατε στην Unitech Systems.

Έχετε κάθε λόγο να νιώσετε έκπληξη και ίσως υπερηφάνεια όταν μάθετε ότι η Unitech Systems είναι μία ελληνική εταιρεία! Η ελληνική αυτή εταιρεία-πρότυπο κατασκευάζει εξαιρετικής ποιότητας συστήματα υποστήριξης και προστασίας για την ενσωμάτωση συσκευών και συνόλων μηχανημάτων Audio/ Video. Τα προϊόντας της χρησιμοποιούνται σε σύγχρονες, τεχνολογικά προηγμένες κατοικίες, για χρήση εμπορική, επαγγελματική-Digital Signage. Φυσικά, η ενσωμάτωση που προσφέρουν τα συστήματα της Unitech Systems δίνουν ιδανικές λύσεις σε σκάφη, όπου το μέγεθος και η διακριτικότητα είναι καίριας σημασίας για την αισθητική και λειτουργική ικανοποίηση του ιδιοκτήτη. Βασικό χαρακτηριστικό των συστημάτων στήριξης και ενσωμάτωσης της Unitech Systems είναι η σχεδίαση τους με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία των μηχανημάτων που ενσωματώνονται σε αυτά.

uni2

Ας δούμε όμως ένα παράδειγμα για το τι σημαίνουν όλα αυτά όμως για τη σύγχρονη κατοικία; Ας πάρουμε για παράδειγμα το αγαπημένο σας σύστημα ήχου High End. Αποτελείται από πολύ υψηλού κόστους μονάδες, οι οποίες βρίσκονται ακουμπισμένες στα ράφια ενός επίπλου –φτιαγμένο από έναν ικανότατο επιπλοποιό, καμία αμφιβολία επ’ αυτού. Από τα κενά που έχει το έπιπλο –για να αερίζονται κατά το δυνατό οι συσκευές– φαίνεται μέρος της ταπετσαρίας και φυσικά πίσω του κρέμονται τα καλώδια σύνδεσης. Κατά τη λειτουργία των συσκευών, η θερμοκρασία τους ανεβαίνει σημαντικά, κάτι που είναι φυσικό, καθώς η ψύξη τους επαφίεται, με παθητικό τρόπο, στην άνοδο του ζεστού αέρα από το πάνω μέρος τους. Στο εσωτερικό τους από καιρό εις καιρό συσσωρεύεται σκόνη, η οποία αφαιρείται με παρέμβαση ειδικού. Τα παραπάνω αποτελούν μη επιθυμητό μέρος της ιεροτελεστίας του High End και παρατηρούνται εκεί που τα προϊόντα της Unitech Systems δεν είναι παρόντα. Δεν θα επεκταθούμε, αλλά σε ένα σκάφος η παραπάνω περιγραφή θα ήταν ακόμη πιο δραματική.

uni1

Σε ένα σύστημα της Unitech Systems η παραπάνω εικόνα μετατρέπεται σε ένα πανέμορφο έπιπλο, το οποίο κρύβει μέσα του τα πολύτιμα μηχανήματα σας. Εκεί βρίσκονται προστατευμένα από τη σκόνη και τη φθορά. Στο ειδικό rack της Unitech Systems υπάρχει ειδική πρόβλεψη για την τακτοποίηση της καλωδίωσης, η οποία είναι αόρατη στην κοινή θέα. Κατά τη λειτουργία, το ειδικά μελετημένο σύστημα απαγωγής της θερμότητας φροντίζει για την σωστή απόδοση και την μακροβιότητα των αγαπημένων σας audiophile συσκευών. Το κυριότερο; Το σύστημα ενσωμάτωσης της Unitech Systems κλείνει και προστατεύει, ενώ όταν το επιθυμήσετε ανοίγει και αποκαλύπτει στις συσκευές σας, φυσικά με τρόπο αυτόματο.

Με όμοιο τρόπο, όσο όμορφη είναι σε λειτουργία η νέα σας HDTV, τόσο επιβαρύνει τον χώρο με τη μαύρη επιφάνεια της οθόνης της όταν δεν προβάλλει εικόνες. Το “κυρίαρχο μαύρο” της TV σας στο χώρο, όταν αυτή δε λειτουργεί, μπορεί με πολύ εύκολο και αυτόματο τρόπο να εξαφανιστεί από μπρος σας. Για κάθε ανάγκη, η Unitech Systems προσφέρει την κατάλληλη λύση ενσωμάτωσης και απόκρυψης, φροντίζοντας για την αισθητική και της λειτουργικότητα των μηχανημάτων υψηλής απόδοσης.


 

Ζητήστε μας αυτό που επιθυμείτε και η Unitech Systems, να είστε σίγουροι, διαθέτει την κατάλληλη αισθητικά και λειτουργικά πρόταση για κάθε απαίτηση.

Η γκάμα της Unitech Systems περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από τα παραπάνω, όπως ειδικά projector lifts, plasma και flat panel lifts, plasma και projector mounts, συστήματα για χρήση σε εφαρμογές οπίσθιας προβολής, ικριώματα ανάρτησης video wall και πολλά άλλα. Η ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της είναι κορυφαία, αψεγάδιαστη. Η μελέτη και οι προδιαγραφές τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια και σε κάθε του επιλογή ο πελάτης της Unitech Systems είναι πλήρως ικανοποιημένος. Τα φινιρίσματα προς επιλογή είναι ποικίλα και ποιοτικά, ενώ κάθε πρόσοψη των συστημάτων ενσωμάτωσης και εντοιχισμού αντικαθίσταται εύκολα.

Unitech Systems (Logo)