Gefen

Ο ηγέτης στη διαχείριση σημάτων

H Gefen είναι ο παγκόσμιος πρωτοπόρος της διαχείρισης σημάτων, αναλογικών όσο και ψηφιακών. Η γκάμα της περιλαμβάνει μία σειρά από αποκλειστικά προϊόντα, που πλέον περιλαμβάνουν και 4Κ Ultra HD Splitter, Switcher, Extender και Matrix

EXT-UHDA-HBT2

Στην τεράστια λίστα με τα προϊόντα της Gefen ο επαγγελματίας θα συναντήσει μία σειρά από λύσεις που υπογραμμίζουν την ποιότητα και το κύρος σε κάθε του εργασία. Για τον ιδιοκτήτη μίας οικίας, οι λύσεις διαχείρισης σημάτων της Gefen έχουν την ίδια αξία, καθώς εγγυώνται άριστη εικόνα και ήχο σε κάθε χώρο, πέρα από τους περιορισμούς που θέτουν οι προδιαγραφές των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.

Βασικό χαρακτηριστικό των προϊόντων της Gefen, το οποίο χαρακτηρίζει το σύνολο της γκάμας της και των λύσεων που προσφέρει, είναι η διατήρηση της ποιότητας του αρχικού σήματος


Ανάμεσα στα προϊόντα της Gefen βρίσκονται συσκευές Μatrix, οι οποίες συνδέουν ενσύρματα κάθε display με κάθε πηγή, για σήματα HD και 4Κ Ultra HD, όπως είναι τα Gefen ToolBox. Επίσης, η Gefen διαθέτει προϊόντα για την ασύρματη μετάδοση σήματος HD με πολυκαναλικό ήχο, χωρίς συμπίεση!

ext-cu-lan-application-separate

Απολαύστε απόλυτη ελευθερία στη διανομή σημάτων

Είτε πρόκειται για ένα απλό Home Theater, είτε για μια απεριόριστα μεγάλη εγκατάσταση διανομής σημάτων, τα προϊόντα της Gefen επιτρέπουν τη διαχείρισή τους, με απλό… plug-and-play! Παράλληλα, παρέχουν επαγγελματικές ευκολίες που απλά, δεν θα βρείτε σε κανένα προϊόν του ανταγωνισμού.

Χάρη στη νέα γενιά συσκευών 4Κ της Gefen, η αναβάθμιση ήδη εγκατεστημένων συστημάτων στην εποχή του UltraHD εξασφαλίζει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, χωρίς προηγούμενο, ειδικά για τους πελάτες του Custom Integration.

Επιμήκυνση σημάτων εικόνας, ήχου και δεδομένων

Είτε πρόκειται για συνδέσεις HDMI, είτε για αναλογικό ήχο ή ακόμα και USB – και όλα τα υπόλοιπα σήματα που δεν αναφέρονται εδώ – η Gefen διαθέτει το κατάλληλο προϊον που θα αναλάβει τη δρομολόγησή τους όπως ακριβώς επιθυμεί ο εγκαταστάτης. Οι κορυφαίες λύσεις της Gefen αξιοποιούν τις τεχνολογίες CAT και HDBaseT για την επιμήκυνση των σημάτων, σε αποστάσεις εκατοντάδων μέτρων.

Προηγμένη διαχείρηση EDID

Λύστε εύκολα τα κοινά προβλήματα μεταξύ πηγών και μέσων απεικόνισης, σχεδιάζοντας το δικό σας προφίλ EDID.

Fast Switching

Η τεχνολογία Fast Switching εξασφαλίζει άμεσες ταχύτητες εναλλαγής στα σήματα εικόνας & ήχου, ειδικά αν στο σύστημα βρίσκονται συνδεδεμένες πάνω από δυο οθόνες Ultra HD.

Έξοδος ήχου Toslink

Οι συσκευές της Gefen με έξοδο Toslink, διαχωρίζουν το σήμα από το δίαυλο του HDMI και εξυπηρετούν στην ξεχωριστή δρομολόγηση του ήχου προς ενισχυτές και άλλες σχετικές συσκευές.

‘Ελεγχος μέσω Server Interface, Telnet, UDP και RS-232

Η ευελιξία ελέγχου με περισσότερους από έναν τρόπους, αποτελεί θεμέλιο λίθο από την πλευρά της Gefen, απέναντι σε κάθε εγκαταστάτη.

Λογισμικό Syner-G

Ανιχνεύστε. Διαμορφώστε. Διαχειριστείτε. Παρακολουθήστε. Αναβαθμίστε. Αυτές είναι οι πέντε βασικές “κολόνες” του αποκλειστικού λογισμικού της Gefen, το οποίο εξασφαλίζει πως κάθε εγκατάσταση θα ολοκληρωθεί εύκολα, γρήγορα και άψογα, από ένα απλό τερματικό.

“Προτιμώ πάντα τη Gefen”

“Κάθε φορά που αναζητώ μια δημιουργική λύση για HDMI, προτιμώ πάντα τα προϊόντα της Gefen, τα οποία γνωρίζω καλά πως θα λειτουργήσουν – και θα συνεχίσουν να λειτουργούν για πάρα πολύ καιρό, μετά το πέρας της εγκατάστασης”.

Scott Craig, Εγκαταστάτης


Logo-Gefen-Prod-Avacab