CRESTRON

Απόλυτος αυτοματισμός

Η Crestron είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στη διάθεση συστημάτων ελέγχου και αυτοματισμού. Δεν υπάρχει λειτουργία, την οποία τα συστήματα της Crestron δεν μπορούν να ελέγξουν, είτε πρόκειται για μία πολυτελή κατοικία, είτε για γραφείο, σχολείο ή ξενοδοχείο.


Η παρουσία το ονόματος της Crestron σε μία κατοικία, είναι ισοδύναμο με έναν νέο, διαφορετικό, ξέγνοιαστο τρόπο ζωής. Το όνομα της Crestron, πολύ απλά, εξαφανίζει κάθε τηλεκοντρόλ που μπορεί να υπάρχει στη θέα σας. Εκμηδενίζει τις αποστάσεις από τον αναπαυτικό σας καναπέ δίπλα στο τζάκι έως το dimmer για τα φώτα του δωματίου. Κάθε δωματίου στην κατοικία.

Οι αποστάσεις σε μία μεγάλη οικία είναι μεγάλες και ο χρόνος πολύτιμος. Ελέγξτε την ασφάλεια του σπιτιού, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, τον καιρό, ανοίξτε την γκαραζόπορτα, κάντε τα πάντα από το σημείο που αναπαύεστε ή εργάζεστε. Δεν θα το πιστέψετε εύκολα, αλλά το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε όλα αυτά, το μόνο που είναι ορατό σε εσάς και έρχεται σε επαφή μαζί σας είναι η οθόνη αφής του χειριστηρίου της Crestron.

Σε αυτό το πάνελ, που είναι τόσο διακριτικό που μπορεί να κοσμεί ένα πολυτελές coffee table, βρίσκεται όλο το σπίτι σας. Από το feed των καμερών ασφαλείας, έως την ταινιοθήκη σας. Και αν ακόμη ζητάτε κάτι απλούστερο, ναι και αυτό είναι εφικτό από την Crestron: Μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα από το έξυπνο κινητό σας τηλέφωνο iOS, ή Android! Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να πείτε στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας τι θέλετε. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά της Crestron!

Αναβαθμίστε το lifestyle σας

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να απολαύσετε μία ταινία με την οικογένεια σας στο κεντρικό καθιστικό. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα πριν. Να χαμηλώστε τα φώτα, τα φροντίσετε για τη σκίαση του χώρου, να ρυθμίσετε το κλιματιστικό για τη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος. Να ρίξετε μία ματιά, ίσως, στην περίμετρο της οικίας ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλα βαίνουν καλώς. Να σβήσετε κάθε συσκευή που μπορεί να λειτουργεί σε άλλους χώρους, για παράδειγμα στην κουζίνα.

Τέλος, θα πρέπει να διαλέξετε μία ταινία, να ενεργοποιήσετε το σύστημα Home Theater και, επιτέλους, εσείς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας να πάρετε θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη. Η διαφορά που εισάγει η Crestron στη ζωή σας είναι ότι μπορείτε πρώτα να καθίσετε στον αναπαυτικό σας καναπέ και στη συνέχεια να κάνετε όλα τα υπόλοιπα! Ναι, η Crestron μπορεί να αλλάξει ριζικά το lifestyle σας. Αυτό το επιλέγετε εσείς!


Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο Τεχνικό της Projecting & Sounding ART

Περιγράψτε μας το Έξυπνο Σπίτι που έχετε ονειρευτεί και εμείς θα σας προτείνουμε πως θα το κάνετε πραγματικότητα. Δεν χρειάζετε να γνωρίζετε τεχνικούς όρους… Αυτοί, είναι δική μας ειδικότητα!

 Για τις κορυφαίες λύσεις αυτοματισμού, η Projecting & Sounding ART αξιοποιεί την Crestron ως πιστοποιημένος αλλά και βραβευμένος εγκαταστάτης των προϊόντων της.

cert-integrated-partner-logo-hires[1]


cr_cert2


Το ξύπνημα σας το πρωί, ο απομακρυσμένος έλεγχος της οικίας όταν απουσιάζετε, η ακρόαση μουσικής, η θέαση ταινιών, η ασφάλεια και η προετοιμασία για τον βραδινό ύπνο, όλα αποκτούν μία νέα, περισσότερο γοητευτική διάσταση με την ενσωμάτωση της Crestron στην οικία σας. Επιπλέον, οι λύσεις της αμερικανικής εταιρείας είναι “Integrated by Design”. Αυτό σημαίνει ότι τα συστήματα της είναι ενσωματωμένα στην κατοικία, ανοικτά σε αναβαθμίσεις χωρίς φασαρία και θόρυβο, με μέγιστο βαθμό ολοκλήρωσης και ελέγχου.

tsd-2020

Το απόλυτο σημείο αναφοράς στην κεντρική διαχείριση σημάτων

Η κεντρική διαχείριση DigitalMedia αποτελεί συστατικό μέρος του κεντρικού αυτοματοποιημένου ελέγχου με την ασύγκριτη αποτελεσματικότητα, τον οποίο κάνει πράξη η Creston για μία κατοικία, ή έναν επαγγελματικό χώρο. H επιτυχία του συστήματος διαχείρισης DigitalMedia της Creston βασίζεται στο “Χρυσό Κανόνα” που βρίσκεται πίσω από κάθε επιτυχημένη εφαρμογή της εταιρείας. Ο κανόνας αυτός είναι η απλοποίηση της διαχείρισης των σημάτων.

Η φιλοσοφία απλοποίησης της Crestron έρχεται σε αντίθεση με το χτίσιμο δαιδαλωδών συστημάτων, τα οποία είναι αποτέλεσμα πρόχειρων και με ελλιπή τεχνογνωσία προσεγγίσεων. Στην καρδιά του συστήματος DigitalMedia βρίσκεται η αποστολή όλων των σημάτων Audio/ Video στην κεντρική μονάδα και o έλεγχος αυτών με ένα σύστημα matrix. Από την κεντρική μονάδα γίνεται ο διαμοιρασμός τους σε κάθε χώρο της κατοικίας.

qp-200

Ως τρόπος αποστολής του σήματος –οπτική ίνα, UTP, native μορφή– μπορεί να επιλεχθεί ο ενδεδειγμένος ανάλογα με το μέγεθος των αποστάσεων που πρέπει να καλυφθούν, αλλά και της δομής του δικτύου, με βάση τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη. Tα συστήματα του αμερικανικού οίκου διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, την απλότητα της λειτουργίας, τη δυνατότητα προσωποποίησης του τρόπου λειτουργίας, αλλά και του interface με το οποίο έρχεστε σε επαφή.

Για όλους αυτούς του λόγους, τα συστήματα της είναι το σημείο αναφοράς, η αυτονόητη επιλογή σε κάθε χώρο όπου ο κεντρικός έλεγχος είναι ζητούμενο, από τις κατοικίες, έως τους πλέον πολυσύνθετους επαγγελματικούς και χώρους δημόσιας πρόσβασης. Να πούμε κάτι περισσότερο ίσως περιττεύει. Μόνο ότι πρέπει να ζήσετε με την Crestron– και, πιστέψτε μας, ξέρουμε πολύ καλά τι λέμε και τι εννοούμε.

crestron_logo