Το Προφίλ μας

 

 Στην Projecting & Sounding ART θέσαμε εξ’ αρχής ένα σκοπό. Να κάνουμε τη διαφορά. Να ξεπεράσουμε τα συνήθη ελληνικά δεδομένα του χώρου και να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο. Το επίπεδο που μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες εταιρίες του εξωτερικού.


Τα πολυβραβευμένα έργα μας χαρακτηρίζονται ως τα πλέον μοντέρνα σε τεχνολογικό και τεχνικό επίπεδο, καθότι αξιοποιούν την απόλυτη αιχμή της εκάστοτε κατηγορίας εξοπλισμού και υλικών.

Έχουμε την ικανότητα να κάνουμε την τεχνολογία τόσο εμφανή στο χώρο σας όσο εσείς επιθυμείτε. Είτε πρόκειται για έναν dedicated χώρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, ο οποίος τονίζει το τεχνολογικό του προφίλ, είτε για μία σύγχρονη κατοικία, εξοπλισμένη διακριτικά με κάθε αυτοματισμό, είμαστε σε θέση να σας διαβεβαιώσουμε ότι αυτό που εν τέλει θα κυριαρχεί στο δικό σας χώρο θα είναι η δική σας αισθητική.

Κατεβάστε το εταιρικό μας προφίλ σε μορφή PDF

pdf-icon

Κάθε μας έργο, ανεξαρτήτως μεγέθους, αρχίζει και ολοκληρώνεται με έμφαση στην τήρηση των μέγιστων προδιαγραφών που έχουν θεσπιστεί μέχρι και τη στιγμή της υλοποίησής του.

Όλες οι προσφορές μας βασίζονται σε κατανοητά από τον ιδιοκτήτη σχέδια σύνθεσης και σύνδεσης προϊόντων. Σε σύγκριση με αντίστοιχα άλλων λύσεων η διαπίστωση είναι η ίδια για κάθε περίπτωση: O εξορθολογισμός στη σχεδίαση και τη σύνθεση, τον οποίο εφαρμόζουμε σε κάθε στάδιο και συνολικά οδηγεί σε μικρότερο μέγεθος απαιτούμενης καλωδίωσης, ενώ, με τη ματιά στο μέλλον, υποστηρίζονται όλες οι αναβαθμίσεις.

Το σημαντικότερο και –κατά τη γνώμη μας– πλέον ευχάριστο μήνυμα προς εσάς το αφήσαμε για το τέλος: Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας! Η Projecting & Sounding ART μπορεί και συνδυάζει το δικό σας τρόπο ζωής με την πλέον καινοτόμο τεχνολογία, την οποία θέτει στην απόλυτη υπηρεσία σας.