Οι Πιστοποιήσεις μας.

Η Projecting & Sounding ART  πιστοποιείται από τους κορυφαίους οργανισμούς εικόνας και ήχου παγκοσμίως. Όλες οι διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις μας είναι σίγουρα ένα αντικειμενικό κριτήριο, που αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στο να είμαστε οι “Ειδικοί στα συστήματα αυτοματισμού, ήχου και εικόνας”.

certificates

H CEDIA® είναι η σημαντικότερη διεθνής ένωση, με αντικείμενο το σχεδιασμό και την εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων για το σπίτι.

H Projecting & Sounding ART αποτελεί ιδρυτικό μέλος της CEDIA στην Ελλάδα.

Τα συστήματα αυτά περιλαμβάνουν τη δικτύωση, τους αυτοματισμούς και τα συστήματα επικοινωνίας, καλύπτοντας επιπλέον πεδία χρήσης, όπως ο φωτισμός, η ασφάλεια και τα συστήματα ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού. Σε χώρες με παράδοση στο σχεδιασμό και την υλοποίηση custom installations, όπως είναι οι ΗΠΑ, η πιστοποίηση από τον οργανισμό της CEDIA® είναι εκ των ων ουκ άνευ για μία εταιρεία εγκατάστασης ηλεκτρονικών συστημάτων. Ιδιαίτερο κεφάλαιο στην υλοποίηση μιας σύγχρονης πολυτελούς κατοικίας σε Ευρώπη και Αμερική αποτελεί ο σχεδιασμός και η υλοποίηση Οικιακών Κινηματογράφων και ποικίλων χώρων Οικιακής Ψυχαγωγίας.

Η Projecting & Sounding ART είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του οργανισμού της CEDIA® στην Ελλάδα και η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, ο ιδρυτής της οποίας, κύριος Βαγγέλης Λάμπρου, διαθέτει την πιστοποίηση EST II –Electronic Systems Technician level IΙ. Ως μέλος του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού CEDIA®, το προσωπικό της Projecting & Sounding ART βρίσκεται υπό συνεχή εκπαίδευση, με τα υψηλότερα στάνταρ στον τομέα.  Η πιστοποίηση της CEDIA®, σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα και την εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση Οικιακών Εγκαταστάσεων με τις υψηλότερες των προδιαγραφών, εξασφαλίζει στους πελάτες της Projecting & Sounding ART ότι απολαμβάνουν κορυφαίες υπηρεσίες κατά την υλοποίηση του έργου και αμέριστη υποστήριξη με την ολοκλήρωσή του.

Το “La Vie en Rose” που μπορείτε να βρείτε στα βραβευμένα μας έργα, κατάφερε να φτάσει έως και τη σελίδα εγγραφής νέων μελών και τεχνικού προσωπικού της CEDIA, ως ένα από τα πλέον ενδεικτικά παραδείγματα αναφοράς του χώρου.

Η THX® είναι ευρύτατα γνωστή σε παγκόσμια κλίμακα χάρη στις τεχνολογίες με τις οποίες συνεισφέρει στους Εμπορικούς και Οικιακούς Κινηματογράφους.

 Επιστέγασμα της σειράς των πιστοποιήσεων τις οποίες διαθέτει η Projecting & Sounding ART είναι η πιστοποίηση την οποία διαθέτει ο κύριος Ευάγγελος Λάμπρου ως THX® Certified Professional. H πιστοποίηση την οποία διαθέτει η Projecting & Sounding ART είναι η υψηλότερου επιπέδου από αυτές που παρέχει ο οργανισμός THX® και αφορά το Video Calibration Level I και II σε περιβάλλον Home Theater.

To ISF® –Imaging Science Foundation– είναι ίσως ο πλέον αναγνωρίσιμος και έγκυρος διεθνής οργανισμός, ο οποίος δραστηριοποιείται στη βιομηχανία της Απεικόνισης με αποκλειστικό σκοπό τη βελτίωση της εικόνας που παρέχουν τα ηλεκτρονικά.

Το ISF® έχει συμβουλευτικό ρόλο προς τους κατασκευαστές, στο στάδιο της ανάπτυξης των προϊόντων. Δεκάδες γνωστοί κατασκευαστές περιλαμβάνονται στους πελάτες του ISF®. Ανάμεσα σε πολλούς άλλους είναι οι: Barco, BenQ, Bose, Epson, Harman, Hitachi, HP, InFocus Intel, LG, JVC, Microsoft, Minolta, Mitsubishi, Monster Cable, NEC, NVIDIA, Optoma, Panasonic, Pioneer, Pixelworks, Runco, Stewart Filmscreen, Texas Instruments, Toshiba, Yamaha.

Το ISF® παρέχει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με στόχο την κατανόηση της διαδικασίας Calibration, των αρχών της ψηφιακής απεικόνισης και των στάνταρ που τη διέπουν. Ο πιστοποιημένοι από το ISF® επαγγελματίες μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους άριστα ρυθμισμένη εικόνα, εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Η πιστοποίηση παρέχεται μετά από εξετάσεις και προϋποθέτει επένδυση σε εξοπλισμό ελέγχου της εικόνας.

Το ISF® παρέχει δύο ειδών αδειοδοτήσεις – licensing. H μία είναι βασισμένη στη συμμόρφωση με τα στάνταρ της λειτουργικότητας στην αναπαραγωγή της εικόνας – video. Η δεύτερη είναι η ISFccc, η οποία αφορά στα προϊόντα HDTV και σηματοδοτεί ότι οι συσκευές αυτές είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να δέχονται ISF calibrations και να αποθηκεύουν τις αντίστοιχες σε presets.

 

 

H ΗΑΑ® είναι ένας διεθνής οργανισμός για την εκπαίδευση επαγγελματιών, με αποκλειστικό αντικείμενο την ακουστική οικιακών χώρων.

Στόχος της HAA είναι η προώθηση και η διάδοση της πλέον σωστής και αποδοτικής ακουστικής σχεδίασης για έναν οικιακό χώρο, όπως και η χρήση για το σκοπό αυτό ειδικών τεχνικών ακουστικής διακρίβωσης –calibration. Μέλη του οργανισμού HAA® είναι κατασκευαστές, επαγγελματίες του Audio/Video, αλλά και καταναλωτές που στόχο έχουν την ηχητική υπεροχή.

Παράλληλα, η ΗΑΑ® προάγει και ενθαρρύνει τη συνεργασία των μελών της και το συγκερασμό ιδεών με τεχνικές, με απώτερο στόχο την άριστη ηχητική απόδοση. Η Projecting & Sounding ART ανήκει στη ΗΑΑ® και ο ιδρυτής της κύριος Βαγγέλης Λάμπρου διαθέτει HAA Level I Certification.

  1. Να σχεδιάσει ένα ηχητικό σύστημα και να κάνει προτάσεις επί αυτού.
  2. Να αναγνωρίσει και να κοστολογήσει περισσότερο πολύπλοκες αλλαγές οι οποίες απαιτούνται για τη βελτίωση της ηχητικής απόδοσης, όπως, λόγου χάρη, η επανεγκατάσταση των ηχείων ή η προσθήκη περαιτέρω εξοπλισμού (π.χ., ενός υπογούφερ).
  3. Να εκτιμήσει ακουστικά, να μετρήσει και να καταγράψει όλες τις ηχητικές παραμέτρους που είναι σχετικές με τις δυνατότητες για ηχητική βελτίωση. Τέτοιες παράμετροι είναι η Βελτιστοποίηση της Απόκρισης, η Βελτιστοποίηση του Ηχητικού Πεδίου και η παροχή μετρήσεων που καταδεικνύουν την ηχητική βελτίωση η οποία επιτεύχθηκε.

 

Η παρουσία του ονόματος της Crestron σε μία κατοικία, είναι ισοδύναμο με έναν νέο, διαφορετικό, ξέγνοιαστο τρόπο ζωής. Το όνομα της Crestron, πολύ απλά, εξαφανίζει κάθε τηλεκοντρόλ που μπορεί να υπάρχει στη θέα σας. Εκμηδενίζει τις αποστάσεις από τον αναπαυτικό σας καναπέ δίπλα στο τζάκι έως το dimmer για τα φώτα του δωματίου. Κάθε δωματίου στην κατοικία.

Οι αποστάσεις σε μία μεγάλη οικία είναι μεγάλες και ο χρόνος πολύτιμος. Ελέγξτε την ασφάλεια του σπιτιού, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, τον καιρό, ανοίξτε την γκαραζόπορτα, κάντε τα πάντα από το σημείο που αναπαύεστε ή εργάζεστε. Δεν θα το πιστέψετε εύκολα, αλλά το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε όλα αυτά, το μόνο που είναι ορατό σε εσάς και έρχεται σε επαφή μαζί σας είναι η οθόνη αφής του χειριστηρίου της Crestron.

Σε αυτό το πάνελ, που είναι τόσο διακριτικό που μπορεί να κοσμεί ένα πολυτελές coffee table, βρίσκεται όλο το σπίτι σας. Από το feed των καμερών ασφαλείας, έως την ταινιοθήκη σας. Και αν ακόμη ζητάτε κάτι απλούστερο, ναι και αυτό είναι εφικτό από την Crestron: Μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα από το Smartphone σας iOS, ή Android! Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να πείτε στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας τι θέλετε. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά της Crestron!

Η Projecting & Sounding ART είναι αντιπρόσωπος της κορυφαίας σειράς βιντεοπροβολέων Reference Series της JVC για την Ελλάδα και παράλληλα, πλήρως εξουσιοδοτημένο και πιστοποιημένο σημείο service με 3ετή παροχή εγγύησης, σε αποκλειστική συνεργασία με την ιαπωνική εταιρία.