Έξυπνο, οικονομικό και ασφαλές

smart_home

Αν η έννοια του Οικιακού Αυτοματισμού σας φέρνει στο μυαλό ελεγχόμενα ρολά παραθύρων και κουρτίνες που ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα, έχει έρθει η ώρα να επαναπροσδιορίστε όλα όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Για την Projecting & Sounding ART, η έννοια του Οικιακού Αυτοματισμού ξεπερνά κάθε συμβατική αντίληψη του όρου και πηγαίνει πολλά βήματα μπροστά, στη δημιουργία αληθινά έξυπνων κατοικιών, με βάση την προσεκτική μελέτη και την υιοθέτηση των τελευταίων προδιαγραφών.

Ιδιοφυή συστήματα αυτοματοποιημένου ελέγχου και παράλληλης εξοικονόμησης ενέργειας, ενοποιούνται στον προσωπικό, αόρατο «butler» που πάντα ονειρευόσασταν!

Όσο σύνθετο και αν είναι αυτό το όνειρο από πλευράς δόμησης της καλωδίωσης, εγκατάστασης των αισθητήρων και τελικής λειτουργίας, το τελικό προϊόν που εσείς απολαμβάνετε, θα είναι ένα σύστημα που θα σκέφτεται για εσάς πριν από εσάς και θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν παιδία και ηλικιωμένοι με την ίδια ευκολία.

Κι αυτό γιατί στην Projecting & Sounding ART είμαστε πιστοποιημένοι για την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, ώστε να προγραμματίσουμε το σύστημα με βάση τις καθημερινές σας συνήθεις και τελικά να σας παραδώσουμε το σύστημα αυτοματισμού που ίσως θα μας φέρει ένα ακόμη βραβείο κορυφαίας υλοποίησης.