Συστήματα απόκρυψης τηλεοράσεων

t_r


Οι τηλεοράσεις του σήμερα έχουν φτάσει σε εκπληκτικά επίπεδα απόδοσης και τεχνολογικής υπεροχής, ενώ παράλληλα, η μόδα επιβάλει μεγάλες διαστάσεις για μέγιστη κινηματογραφική απόλαυση. Από την άλλη όμως, όσο κι αν οι κατασκευαστές προσπαθούν να βελτιώσουν αισθητικά της τηλεοράσεις «αδυνατίζοντας» το πλαίσιό τους, ο κοινός παρονομαστής δεν αλλάζει…

Ειδικά όταν είναι απενεργοποιημένες, οι τηλεοράσεις δεν είναι παρά μεγάλα, κατάμαυρα παραλληλόγραμμα, επάνω στους όμορφους τοίχους των χώρων σας.

Πως λοιπόν μπορείτε να εξαφανίσετε την τεχνολογία όταν δεν τη χρησιμοποιείτε και ταυτόχρονα να απολαμβάνετε όλες τις όμορφες στιγμές που έχει να σας προσφέρει; Η Projecting & sounding ART διαθέτει απίθανες λύσεις απόκρυψης και εμφάνισης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της τηλεοπτικής σας συσκευής.

Αξιοποιούμε συστήματα τελευταίας γενιάς και τεχνολογίας, που επιτρέπουν στην τηλεόρασή σας να εμφανίζεται από την οροφή, πίσω από έργα τέχνης, μέσα από έπιπλα και πολλά άλλα παραδείγματα που έχετε, αλλά και που δεν έχετε φανταστεί. Απλά ρωτήστε μας!