Συστήματα Απόκρυψης και Αποκάλυψης Συσκευών

hide_1


Η φιλοσοφία της απόκρυψης της τεχνολογίας όταν αυτή δεν χρησιμοποιείται αλλά και της πλήρους εκμετάλλευσής της όταν αυτή χρειάζεται, είναι μια από τις πολλές τέχνες στις οποίες εξειδικεύεται η Projecting & Sounding ART.

Σε έναν κόσμο όπου όλοι μας ζούμε με την Τεχνολογία ανά χείρας, δύσκολα αποδεχόμαστε μια κατάμαυρη τηλεόραση μεγάλης διαγωνίου να κάνει αισθητική και πρακτική… κατάληψη στον τοίχο του πανέμορφου σαλονιού μας. Το αυτό ισχύει και για έναν μεγαλόσωμο βιντεοπροβολέα που θα μας «πλακώνει» διαρκώς δεσπόζοντας στην οροφή.

Η λύση; Η Projecting & Sounding ART διαθέτει πανέξυπνες και λειτουργικά φιλικές προτάσεις απόκρυψης για κάθε μεγάλη συσκευή και σε κάθε πιθανή εφαρμογή. Η τηλεόρασή σας θα εμφανίζεται μόνο όταν τη θέλετε, πίσω από έναν πανέμορφο πίνακα. Ή θα αναδύεται, κάτω από το κρεβάτι σας. Η μέσα από το έπιπλο της επιλογής σας! Ο βιντεοπροβολέας σας θα εμφανίζεται μαγικά μέσα από την οροφή, μόνο κατά την ώρα της… βραδιάς κινηματογράφου.

Όχι, δεν υπερβάλλουμε σε τίποτα από τα παραπάνω. Μιλήστε μαζί μας, για να ανακαλύψετε εφαρμογές απόκρυψης που ίσως δεν είχατε καν φανταστεί!