Η Ομάδα

Οι Άνθρωποί μας.

Κάθε ένας από τους εγκαταστάτες της Projecting & Sounding ART εκπαιδεύεται διαρκώς σε κάθε τι νέο σχετικά με την αποκλειστική του εξειδίκευση. Σε αντίθεση με εταιρίες του ιδίου αντικειμένου όπου θα βρείτε τεχνικούς ειδικευμένους σε… λίγο από όλα, η  ομάδα μας εξασφαλίζει απόλυτη αρτιότητα και «κάθετη» εργασία, μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Στην Projecting & Sounding ART, άλλος θα είναι ο άνθρωπος που θα σχεδιάσει το έργο σας, άλλος εκείνος που θα περάσει την καλωδίωση, άλλος εκείνος που θα εγκαταστήσει το σύστημα αυτοματισμού και άλλος εκείνος που θα συνδέσει τις συσκευές σας, που θα μελετήσει το αισθητικό μέρος, που θα τοποθετήσει δομικά υλικά κ.ο.κ.

Με τον τρόπο αυτό, ο εκάστοτε τεχνίτης εξασφαλίζει πλήρη αρτιότητα στο έργο του, η επίβλεψη των διαδικασιών βήμα προς βήμα είναι ευκολότερη, τα πιθανά τεχνικά λάθη απομονώνονται και επιλύονται άμεσα και εν τέλει, το έργο που εσείς ζητήσατε, παραδίδεται άψογο σε κάθε του λεπτομέρεια. Εξάλλου, η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι και αυτή που κάνει την ουσιαστική διαφορά, ανάμεσα από τις ποικίλες εταιρίες του χώρου.

 

our team

Η ομάδα μας

EVAGGELOS LAMPROU

Owner & CEO

Fotis Sotiriadis

Head of Technical Department Head of Business Development

LIESZA BERTRAM

Executive Assistant

PARASKEVI PETROU

Accounting / (Front) & Back Office

Charalampos Pallas

Head of IT & Programming Team

PAULOS SIGALAS​

Automation & Web Programmer

MARKOS NTENTA

Automation & Web Programmer

Maria Vichous

Web Programmer

Giorgos Ntenta

Constructions Specialist​

georgios kazaglis

Head of Installation Team

Alexandros pappas

Installer

ALEXANDROS SEVAS

Installer

CLAUDIO SEVAS

Installer

KONSTANTINOS HATZINIKOLAOU

Junior Installer