Εκθέσεις & Συνέδρια.

H Projecting & Sounding ART συμμετέχει τακτικά σε ετήσιες εκθέσεις και συνέδρια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σε αυτή την ενότητα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συμμετοχές μας, όπως αυτές καλύπτονται από τον διεθνή Τύπο και άλλα μέσα.

conferences

ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ SHOW 2016

Τα συστήματα οικιακής ασφάλειας που εγκαθιστά η Projecting & sounding ART βρίσκονται διαρκώς στην αιχμή της κατηγορίας τους και είναι εγγυημένα για την αδιάρρηκτη λειτουργία τους. Παράλληλα, φροντίζουν να είναι και εξαιρετικά διακριτικά, ώστε να αποφεύγεται το «άγχος παρακολούθησης» που δημιουργεί ο άμεσα ορατός εξοπλισμός ασφαλείας.

Συνδυάζοντας τους πλέον ικανούς αισθητήρες με εξελιγμένες τεχνολογίες επικοινωνίας, τα έξυπνα συστήματα ασφαλείας ειδοποιούν εγκαίρως και διακριτικά τους ιδιοκτήτες της οικίας, παρέχοντας απλή και κατανοητή πληροφόρηση για τα συμβάντα συναγερμού.

Επιπλέον, η Projecting & Sounding ART φροντίζει ώστε η εκάστοτε εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας να γίνει με βάση όλες τις ζώνες κινδύνου μέσα και έξω από την οικία, όλα τα πιθανά σενάρια εισβολής αλλά και με βάση τις δικές σας, καθημερινές συνήθειες (ώρες παρουσίας, συνήθεις διαδρομές διέλευσης κ.α.)

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

expo|hotel

Τόσο πολύτιμες για εσάς αλλά και λιγότερο κατοικημένες κατά τη διάρκεια του χρόνου, οι εξοχικές κατοικίες είναι πολλαπλά εκτεθειμένες σε επίδοξους κακοποιούς, καθώς τους επιτρέπουν να δρουν με πολύ μικρότερο κίνδυνο εντοπισμού.

Προκειμένου να αποφύγετε τη δυσάρεστη ανακάλυψη του ολικού ή μερικού περιεχομένου της εξοχικής σας κατοικίας κατόπιν… εορτής, η Projecting & Sounding ART διαθέτει συστήματα ασφαλείας που σας ειδοποιούν άμεσα για τα όποια συμβάντα.

ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ SHOW 2015

STREAMING

Η πληρέστερη οικογένεια προϊόντων για ενσύρματο και ασύρματο streaming της μουσικής σας συλλογής σε κάθε χώρο – η οικογένεια προϊόντων Stream της Cabasse – αναβαθμίστηκε σημαντικά με την προσθήκη του ολοκληρωμένου ενισχυτή Stream Amp.

Εκθέσεις & Συνέδρια

SERVICE & RESTORATION

Η Projecting & Sounding ART διαθέτει πλήρως εξειδικευμένο τμήμα Service για την επισκευή εξοπλισμού AV – όχι μόνο των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε – καθώς επίσης και τη δυνατότητα ανακαίνισης των παλιών, αγαπημένων σας συσκευών!

Εκθέσεις & Συνέδρια

HiEND & ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

Κατά πολλούς ο κορυφαίος στερεοφωνικός τελικός ενισχυτής του πλανήτη, με υπογραφή από τον θρυλικό σχεδιαστή Bascom H. King, ο Signature 250 της PS AUDIO αποτελεί έργο 40ετούς αναζήτησης για την επίτευξη της απόλυτης μουσικής αναπαραγωγής! Δίσκοι με εγγραφές αναφοράς αλλά και καλωδίωση κορυφαίων προδιαγραφών για εικόνα και ήχο από την Inakustik, ήταν μόνο μερικά από τα όσα διαθέτουμε για τους λάτρεις του HiEnd.

Εκθέσεις

MEDIA ATLAS

Όλα σε ένα, για όλη την οικογένεια! Το δικό μας Media Center, για τη δική σας διασκέδαση. Πανεύκολος χειρισμός μέσω εφαρμογής για iPad, για χρήστες κάθε ηλικίας, με ελληνικό μενού. Γρήγορη εύρεση ταινιών, σειρών και μουσικής από την ψηφιακή σας συλλογή. 24ΤΒ εύκολα αναβαθμίσιμης χωρητικότητας.

Εκθέσεις

Previous slide
Next slide
«ΑΟΡΑΤΟΣ ΗΧΟΣ» | ΗΧΟΣ ΕΞΩΤ. ΧΩΡΩΝ | ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΟΣ iPAD

Όχι, δεν είναι μια κοινή ζαρντινιέρα… Είναι ένα ισχυρό ηχείο εξωτερικών χώρων, άτρωτο απέναντι στις καιρικές συνθήκες, στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε τα φυτά της αρεσκείας σας! Επίσης, στο χώρο μας είδατε και ηχεία εξωτερικών χώρων με έμφαση σε υψηλή αισθητική και επιδόσεις, καθώς επίσης και το επίτοιχο dock της iRoom, το οποίο μετατρέπει κάθε iPad σε επιφάνεια ελέγχου, αυτοματισμού και ψυχαγωγίας.

Εκθέσεις

HOME THEATER

Πιστοποιημένες συσκευές ήχου και βιντεοπροβολής απόλυτων προδιαγραφών από τις RUNCO, JVC, EPSON, SIM2, INTEGRA και DATASAT, αποτελούν τα θεμέλιά μας για τη δημιουργία του δικού σας βασιλιά του θεάματος! Ο προσωπικός σας Οικιακός Κινηματογράφος είναι δική μας υπόθεση – και όχι μόνο με τις παραπάνω συσκευές, αλλά και με οποιεσδήποτε εσείς επιθυμείτε!

Εκθέσεις

ΚΙΤ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΧΟΥ

Τα προϊόντα της miniDSP αποτελούν τη νεότερη προσθήκη στη γκάμα λύσεων της Projecting & Sounding ART. Με καινοτόμα χαρακτηριστικά και ικανότητες που απευθύνονται σε συστήματα HiFi, Home Cinema, επαγγελματικές εφαρμογές κατασκευαστές, τα συστήματα ψηφιακής και αναλογικής βελτιστοποίησης ήχου της εταιρίας εξασφαλίζουν κρυστάλλινο, ευρύ και δυναμικό ήχο, με απόλυτο όπλο το κορυφαίο σύστημα Dirac Live.

Εκθέσεις

Εκθέσεις & Συνέδρια

AUDIO TRAVELER

Η ομάδα ελεύθερων “κυνηγών” του HiEnd και ιδρυτές του ιστότοπου theaudiotraveler.com, κάλυψε την ετήσια έκθεση του περιοδικού Ήχος – Εικόνα στην Αθήνα και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις της από τα εμβληματικά Cabasse L′ Ocean , με τα οποία η Projecting & Sounding ART καθήλωσε το κοινό, συνδιάζοντάς τα με τα Perfect Wave Memory player, Direct Stream DAC και P10 Power Plant της PS Audio.