Δορυφορική TV & Ραδιόφωνο.

Η Projecting & Sounding ART διαθέτει πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εγκαταστάσεων δορυφορικής και ραδιοφωνικής λήψης για κατοικίες, μια τέχνη που εξίσου αποτελεσματικά μπορεί να εφαρμόσει και στο χώρο της ναυσιπλοΐας. Διαθέτουμε την πλειονότητα των συνδρομητικών και ελεύθερων πακέτων ενώ ειδικευόμαστε στη λήψη ακόμη και των πλέον δύστροπων δορυφορικών σημάτων.

Διαθέτουμε πιστοποιημένη εξειδίκευση για την επίτευξη κρυστάλλινα καθαρής λήψης και την εξασφάλιση του 100% της ποιότητας εικόνας και ήχου, για τη δική σας απόλαυση εν πλω.

satellite

Το αγαπημένο σας πρόγραμμα. Παντού!

Πείτε μας τους αγαπημένους σταθμούς που θέλετε να βλέπετε καθημερινά και θα τους «φέρουμε» στο σκάφος σας. Από όποιο μέρος του κόσμου κι αν εκπέμπουν και σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν ταξιδεύετε με το σκάφος σας, μπορείτε να δείτε το σταθμό που εσείς θέλετε!

Απλά ζητήστε τους σταθμούς που επιθυμείτε και θα τους έχετε. Στα συστήματα δορυφορικής και επίγειας λήψης, αυτό είναι το motto της Projecting & Sounding ART!

Δορυφορική
Δορυφορική

Επίγεια TV & Ραδιόφωνο

Αν και μέσω των δορυφόρων και του Internet μπορεί κανείς να απολαύσει χιλιάδες ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς από όλο τον πλανήτη, υπάρχουν ακόμα πολλοί από αυτούς που παραμένουν πιστοί στην επίγεια εκπομπή σήματος.

Η Projecting & Sounding ART εγκαθιστά και βελτιστοποιεί εξοπλισμό λήψης τελευταίας γενιάς και πιστοποιημένων προδιαγραφών για ισχυρή και καθαρή λήψη ακόμη και των πιο αδύναμων σημάτων, που ο συμβατικός εξοπλισμός δεν θα καταφέρει να λάβει. Σας εξασφαλίζουμε έτσι ότι κατά τη διάρκεια της πλωτής σας εξόρμησης γύρω από τις ακτές της χώρας που επισκέπτεστε, θα μπορείτε να απολαμβάνετε διαρκώς τα μπουκέτα καναλιών που εκπέμπονται κατά τόπους, εντός της εφικτής ακτίνας λήψης.