Δορυφορική TV & Ραδιόφωνο.

Η Projecting & Sounding ART διαθέτει πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εγκαταστάσεων για δορυφορική και ραδιοφωνική λήψη. Διαθέτουμε την πλειονότητα των συνδρομητικών και ελεύθερων πακέτων ενώ ειδικευόμαστε στη λήψη ακόμη και των πλέον δύστροπων δορυφορικών σημάτων.

Διαθέτουμε όλη την τεχνογνωσία για την επίτευξη κρυστάλλινα καθαρής λήψης και την εξασφάλιση του 100% της ποιότητας εικόνας και ήχου High Definition, για τη δική σας απόλαυση και σε οποιοδήποτε χώρο της κατοικίας.

satellite

Όλοι οι Σταθμοί. Παντού!

Πείτε μας τους αγαπημένους σταθμούς που θέλετε να βλέπετε καθημερινά και θα τους «φέρουμε» στην οικία σας. Από όποιο μέρος του κόσμου κι αν εκπέμπουν! Απλά ζητήστε τους μας και θα τους έχετε. Στα συστήματα δορυφορικής και επίγειας λήψης, αυτό είναι το motto της Projecting & Sounding ART!

Η εμπειρία μας στο χώρο καλλιεργείται πριν καν ξεκινήσουν οι εκπομπές ψηφιακών σημάτων στην Ελλάδα, με Τεχνικούς εξειδικευμένους στον πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό λήψης και μετρήσεων ποιότητας σήματος.

Δορυφορική
Δορυφορική

Επίγεια Τηλεόραση & Ραδιόφωνο

Παρά το γεγονός ότι η Digea προσπαθεί να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ψηφιακή κάλυψη για όλη τη χώρα , τα προβλήματα της ποιότητας λήψης παραμένουν, όπως και κατά τη διάρκεια της αναλογικής εποχής…

H Projecting & Sounding ART ειδικεύεται στη βελτιστοποίηση της ψηφιακής λήψης, με τη χρήση προηγμένων οργάνων μέτρησης της έντασης του πεδίου, για να εξασφαλιστεί μηδενική απώλεια σήματος για όλες τις ζώνες λήψης της κατοικίας σας.