Δίκτυο.

Η ανάγκη της συνεχούς πρόσβασης στο διαδίκτυο είναι εξίσου σημαντική κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο σκάφος σας, όσο είναι και στην καθημερινότητα της οικίας σας. Τόσο για λόγους ψυχαγωγίας, όσο – και ακόμα σημαντικότερα – για την εξασφάλιση συνεχούς επαφής με την εργασία σας, εφόσον και όποτε αυτό χρειαστεί.

Ένα διαρκώς κινούμενο σκάφος ξεπερνά τις προκλήσεις μιας σταθερής κατοικίας και ο κοινός παρονομαστή της αξιοπιστίας, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Η σύνδεση του σκάφους σας στο διαδίκτυο χωρίς διακοπές, είναι μια επιπλέον πρόκληση για την Projecting & Sounding ART. Η εξειδίκευση αλλά και ο εξοπλισμός που εγκαθιστούμε, εγγυόνται τη μέγιστη δυνατή αξιοπιστία σύνδεσης, βρίσκεται στο προσκήνιο των πλέον σύγχρονων και διαρκώς αναβαθμίσιμων προδιαγραφών και επιπλέον, εξασφαλίζει περισσότερες από μια δυνατότητες σύνδεσης, ώστε αν ο τρόπος Α αποτύχει, να υπάρχει πάντα ένα «plan B»!

netwrok

Σταθερότητα & Αξιοπιστία

Στην Projecting & Sounding ART γνωρίζουμε καλά πως αυτό που επιθυμεί ο πελάτης δεν είναι άλλο από την απρόσκοπτη σύνδεσή του στο δίκτυο, χωρίς να πρέπει ο ίδιος να εμπλακεί σε καμία διαδικασία επαναφοράς ή ρύθμισης όταν ταξιδεύει με το σκάφος αναψυχής του.

Μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αναφωνήσετε “δεν πιάνει καλά το WiFi” στους χώρους του σκάφους ή ότι το streaming των αρχείων σας δεν τρέχει με… 1000. Για κάθε φαινομενικά δύσκολο πρόβλημα δικτύωσης, δίνουμε εντυπωσιακά απλές λύσεις!

Δίκτυο
Δίκτυο

Δορυφορική Επικοινωνία & Δικτύωση

Το πλέον παγιωμένο και διαρκώς εξελισσόμενο μέσο επικοινωνίας και δικτύωσης για ταξιδιώτες των θαλασσών, δεν είναι άλλο από το παγκόσμιο δίκτυο δορυφορικής κάλυψης. Η Projecting & Sounding ART παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις της τεχνολογίας του χώρου και εγκαθιστά στο σκάφος σας συσκευές δορυφορικής ζεύξης τελευταίας γενιάς και κορυφαίων, πιστοποιημένων προδιαγραφών.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους παρόχους δορυφορικού Internet, με τους οποίους σας εξασφαλίζουμε κορυφαίες ταχύτητες πρόσβασης σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεστε. Τα πακέτα σύνδεσης παρέχονται σε λογικές τιμές και εγγυόνται ασφάλεια και σταθερά υψηλές ταχύτητες.