Συνδεδεμένοι. Οπουδήποτε!

Η εποχή μας θέλει όλο και περισσότερες από τις συσκευές της καθημερινότητάς μας, να βρίσκονται συνδεδεμένες μόνιμα με το δίκτυο. Ευτυχής ευκολία, καθώς οι δυνατότητες που προκύπτουν μέσα από την ισχύ του cloud αλλά και των όλο και πιο έξυπνων πρωτόκολλων επικοινωνίας, μόνο θεμιτές μπορούν να είναι.

Από την άλλη όμως, όπως κάθε σύστημα έτσι και αυτό, βασίζεται στον κοινό παρονομαστή της αξιοπιστίας, προκειμένου να μπορεί να προσφέρει αδιάκοπτα τις ευκολίες του. Αν για παράδειγμα θέλουμε να «επικοινωνήσουμε» με το έξυπνο, συνδεδεμένο σπίτι μας αλλά το δίκτυο έχει πέσει, δεν θα ήταν υπέροχο να υπάρχει και ένα «σχέδιο Β»;

Η Projecting & Sounding ART έχει σκεφτεί μεθοδικά όλα τα παραπάνω, αναζητώντας διαρκώς τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα παγκοσμίως, μέσα από την τεχνογνωσία των οποίων σας προτείνει μοναδικές υλοποιήσεις αξιόπιστης δικτύωσης.

network

Απλοποιημένα Συστήματα Δικτύωσης

Η διατήρηση της διαδικτυακής αξιοπιστίας σε καθημερινή βάση, αποτελεί πολλές φορές εφιάλτη για τους τεχνικούς του χώρου, αλλά και πονοκέφαλο για πολλούς ιδιοκτήτες κατοικιών.

Η Projecting & Sounding ART γνωρίζει καλά πως αυτό που επιθυμεί ο πελάτης δεν είναι άλλο από την απρόσκοπτη λειτουργία του οικιακού του δικτύου, χωρίς να πρέπει ο ίδιος να εμπλακεί σε καμία διαδικασία επαναφοράς, ρύθμισης ή αναζήτησης «καλής λήψης σήματος».

Με τη δική μας μελέτη για τη δική σας κατοικία, εξασφαλίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αναφωνήσετε “δεν πιάνει καλά το WiFi” ή ότι το streaming των αρχείων σας δεν τρέχει με… 1000. Για κάθε φαινομενικά δύσκολο πρόβλημα δικτύωσης, δίνουμε εντυπωσιακά απλές λύσεις.

Δίκτυο
Δίκτυο

Το Γραφείο, στο Σπίτι

Για εσάς που αποζητάτε να… «κλωνοποιήσετε» την επικοινωνία του γραφείου σας στο σπίτι, η Projecting & Sounding ART διαθέτει όλη την απαραίτητη γνώση IT, ώστε σε όποιους κι από τους δυο χώρους και αν βρίσκεστε, να μην υφίσταται καμία διαφορά στις τηλεπικοινωνιακές σας δυνατότητες.

Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε ορθά τη ζεύξη μεταξύ των χώρων εργασίας σας, αξιοποιώντας τα πλέον σύγχρονα πρότυπα επικοινωνίας.

Δορυφορικό Internet

Παρά το ότι η ευρυζωνική πρόσβαση στο Internet επεκτείνεται διαρκώς ανά την Ελλάδα, ίσως να μην πάψουν να υπάρχουν περιοχές της χώρας που για διάφορους τεχνικούς λόγους, δεν θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση για πολλά χρόνια ακόμα.

Στην Projecting & Sounding ART συνεργαζόμαστε με κορυφαίους παρόχους δορυφορικού Internet, με τους οποίους σας εξασφαλίζουμε κορυφαίες ταχύτητες πρόσβασης σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας κι αν βρίσκεστε, όσο απομακρυσμένο και αν αυτό είναι.

Τα πακέτα σύνδεσης παρέχονται σε λογικές τιμές και εγγυόνται ασφάλεια και σταθερά υψηλές ταχύτητες στο δίκτυο σας.

Δίκτυο