Ασφαλής Πρόσβαση.

Τα κύρια σημεία ασφαλής πρόσβασης της κατοικίας σας, κατέχουν τη μερίδα του λέοντος στα ποσοστά συνολικής ασφαλείας του οικήματος. Εξάλλου από αυτές τις εισόδους συμβαίνουν στατιστικά και οι περισσότερες διαρρήξεις. Γιαυτό χρειάζεται να εγκαταστήσετε στην κατοικία σας σύσημα για ασφαλής πρόσβαση.

Η Projecting & Sounding ART σας καλεί να μεγιστοποιήσετε την ασφάλεια κάθε εισόδου με τα πλέον προηγμένα συστήματα οπτικής και βιομετρικής αναγνώρισης, ώστε να εξασφαλίζετε ότι αυτοί που θα εισέλθουν στην οικίας σας θα είστε εσείς και όλοι όσοι εσείς εγκρίνετε.

safe access

Συστήματα Εισόδου

Τα συστήματα εισόδου με κύκλωμα τηλεόρασης (θυροτηλέφωνα) της Projecting & Sounding ART βρίσκονται διαρκώς στην αιχμή των σύγχρονων προδιαγραφών ασφαλείας και ασφαλούς λειτουργίας.

Πρόκειται για συστήματα που έχουν δοκιμαστεί ώστε οι κάμερές τους να παρέχουν το μεγαλύτερο δυνατό πεδίο κάλυψης της εισόδου και τα κυκλώματα ήχου τους να εξασφαλίζουν κρυστάλλινα καθαρές φωνές κατά την ενδοεπικοινωνία.

Επιπλέον, τα εν λόγω συστήματα μπορούν να συνδεθούν και με συστήματα αυτοματισμού όπως για παράδειγμα της Crestron, ώστε να μπορείτε να επιβλέπετε τις εισόδους σας από οποιοδήποτε σημείο της οικίας, εντελώς ασύρματα.

Παράλληλα, συνδέονται και με το σύστημα συναγερμού, ώστε σε περίπτωση απειλής, να μπορείτε με συνδυασμό πλήκτρων να σημάνετε συναγερμό ακόμα και από το εξωτερικό θυροτηλέφωνο της εισόδου.

Ασφαλής Πρόσβαση
Ασφαλής Πρόσβαση

Συστήματα Αναγνώρισης Ταυτότητας

Η γκάμα των συστημάτων ελέγχου εισόδου της Projecting & Sounding ART περιέχει μεταξύ άλλων και συστήματα με κωδικούς PIN και κάρτες μαγνητικές ή ραδιοκυμάτων. Ο συνδυασμός των παραπάνω μεθόδων μπορεί να ποικίλει ανά είσοδο, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε πλήρως ποιοι και σε ποιες εισόδους μπορούν να έχουν πρόσβαση.

Τα εν λόγω συστήματα εξασφαλίζουν ότι οι είσοδοι είναι κλειδωμένες και όχι απλά κλειστές, πριν από την ενεργοποίηση κάθε συστήματος εισόδου. Παράλληλα, ο κεντρικός διαχειριστής του συστήματος ασφαλείας θα σας ειδοποιεί άμεσα για οποιαδήποτε εισαγωγή λανθασμένου κωδικού ή προσπάθειας πρόσβασης από μη εγκεκριμένα άτομα.

Βιομετρικά Συστήματα

Η απόλυτη λύση ελέγχου εισόδου, από την Projecting & Sounding ART. Αν δεν ικανοποιήστε με κανένα σύστημα συμβατικής ασφάλειας, τότε ίσως θα γνωρίζετε ότι το βιομετρικό αποτύπωμα κάθε ανθρώπου, είναι απόλυτα μοναδικό και μη παραβιάσιμο.

Είτε πρόκειται για αναγνώριση ομιλίας, το δακτυλικό αποτύπωμα, το «χάρτη» των αιμοφόρων αγγείων των δακτύλων και πόσο μάλλον την ίριδα του οφθαλμού, διαθέτουμε το πλέον εξελιγμένο σύστημα για κάθε περίπτωση, σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες ασφαλείας του χώρου.

Τα εν λόγω συστήματα παρέχουν απόλυτο έλεγχο πρόσβασης ενώ είναι ρυθμιζόμενα και βάσει χρονοδιαγράμματος, ώστε να επιτρέπεται ή είσοδος μόνο σε ορισμένες ώρες και για κάθε χώρο ξεχωριστά. Όπως και με τα άλλα συστήματα ασφαλείας, έτσι και τα βιομετρικά, παρέχουν στον ιδιοκτήτη πλήρες αρχείο εισόδων/εξόδων, λαθών και προσπαθειών παραβίασης.

Ασφαλής Πρόσβαση