Ασφάλεια.

Στην Projecting & Sounding ART επιδιώκουμε να βρισκόμαστε διαρκώς πολλά έτη μπροστά από τις κακόβουλες ικανότητες και του πλέον ικανού διαρρήκτη. Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα ασφαλείας, που όμως παράλληλα, είναι και πολύ απλά στη χρήση, για άτομα κάθε ηλικίας.

Η Projecting & Sounding ART γνωρίζει πως οι καιροί που ζούμε χαρακτηρίζονται από αυξανόμενη εγκληματικότητα. Η περιουσία σας, εσείς προσωπικά αλλά και τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής σας, αντιμετωπίζουν άμεσο κίνδυνο από επίδοξους κακοποιούς. Η δική μας αντιμετώπιση του φαινομένου και ταυτόχρονα πρόταση για τη δική σας προστασία, έρχεται υπό τη μορφή των πλέον εκσυγχρονισμένων και εγγυημένα αδιάρρηκτων συστημάτων ασφαλείας.

security

Οικιακή Ασφάλεια

Τα συστήματα οικιακής ασφάλειας που εγκαθιστά η Projecting & sounding ART βρίσκονται διαρκώς στην αιχμή της κατηγορίας τους και είναι εγγυημένα για την αδιάρρηκτη λειτουργία τους. Παράλληλα, φροντίζουν να είναι και εξαιρετικά διακριτικά, ώστε να αποφεύγεται το «άγχος παρακολούθησης» που δημιουργεί ο άμεσα ορατός εξοπλισμός ασφαλείας.

Συνδυάζοντας τους πλέον ικανούς αισθητήρες με εξελιγμένες τεχνολογίες επικοινωνίας, τα έξυπνα συστήματα ασφαλείας ειδοποιούν εγκαίρως και διακριτικά τους ιδιοκτήτες της οικίας, παρέχοντας απλή και κατανοητή πληροφόρηση για τα συμβάντα συναγερμού.

Επιπλέον, η Projecting & Sounding ART φροντίζει ώστε η εκάστοτε εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας να γίνει με βάση όλες τις ζώνες κινδύνου μέσα και έξω από την οικία, όλα τα πιθανά σενάρια εισβολής αλλά και με βάση τις δικές σας, καθημερινές συνήθειες (ώρες παρουσίας, συνήθεις διαδρομές διέλευσης κ.α.)

Ασφάλεια
Ασφάλεια

Ασφάλεια Εξοχικής Κατοικίας

Τόσο πολύτιμες για εσάς αλλά και λιγότερο κατοικημένες κατά τη διάρκεια του χρόνου, οι εξοχικές κατοικίες είναι πολλαπλά εκτεθειμένες σε επίδοξους κακοποιούς, καθώς τους επιτρέπουν να δρουν με πολύ μικρότερο κίνδυνο εντοπισμού.

Προκειμένου να αποφύγετε τη δυσάρεστη ανακάλυψη του ολικού ή μερικού περιεχομένου της εξοχικής σας κατοικίας κατόπιν… εορτής, η Projecting & Sounding ART διαθέτει συστήματα ασφαλείας που σας ειδοποιούν άμεσα για τα όποια συμβάντα.

Ασφάλεια Εξωτερικών Χώρων

Οι μεγάλες αυλές, η πυκνή βλάστηση και τα πολλαπλά σημεία πρόσβασης αποτελούν… όαση για τους απρόσκλητους επισκέπτες.

Στην Projecting & Sounding ART διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία για να θωρακίσουμε την εξοχική σας κατοικία περιμετρικά και εσωτερικά, με εξοπλισμό τόσο ιδιοφυή, ώστε να μπορεί να αποτρέψει τους ψευδείς συναγερμούς, όπως για παράδειγμα από την παρουσία κατοικίδιων.

Ασφάλεια
Ασφάλεια

Συστήματα Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης

Τα συστήματα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης της Projecting & Sounding ART χαρακτηρίζονται για τη διακριτική τους εγκατάσταση αλλά και τα κορυφαία ηλεκτρονικά μέρη.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας αλλά και το προφίλ προστασίας κάθε χώρου, οι κάμερες που θα εγκαταστήσουμε μπορούν να είναι εντελώς κρυφές ή δύσκολα εντοπίσημες, ώστε να αποφεύγεται η πρόκληση του «άγχους παρακολούθησης» σε εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας.

Τα πλεονεκτήματα των καλά κρυμμένων συστημάτων παρακολούθησης επεκτείνονται φυσικά και στην ασφάλεια, καθώς οι ανυποψίαστοι κακοθελητές – ίσως – να καταλάβουν ότι παρακολουθούνται, αφού πρώτα θα έχετε καταγράψει τα χαρακτηριστικά τους.

Τα έξυπνα συστήματα εκτείνουν τη νοημοσύνη τους έως και στην αναγνώριση κατεύθυνσης, έτσι ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε όταν ένα ή περισσότερα άτομα κατευθύνονται προς κάποιο χώρο, ενώ αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Όλα αυτά θα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσω κρυπτογραφημένων ιστοσελίδων στις οποίες θα έχετε ειδική πρόσβαση, καθώς επίσης και μέσα από το tablet και το smartphone σας.