Αξιόπιστο Δίκτυο.

Όποια κι αν είναι η φύση της εταιρίας σας στη σύγχρονη εποχή, η ανάγκη της αδιάκοπης σύνδεσής σας σε ένα αξιόπιστο δίκτυο είναι πλέον δεδομένη.

Η καθημερινή σας ηλεκτρονική επικοινωνία με τους πελάτες, η πρόσβαση στο δίκτυο των συνεργατών σας, η αξιόπιστη λειτουργία της ιστοσελίδας σας από τον προσωπικό σας server και πολλές άλλες θεμελιώδεις διαδικασίες που βασίζονται στη σύνδεση της επιχείρησης με το εσωτερικό και το εξωτερικό δίκτυο, είναι τομείς στους οποίους η Projecting & Sounding ART ειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια.

network

Αξιοπιστία & Σταθερότητα

Η εποχή μας απαιτεί τη μόνιμη σύνδεση κάθε χώρου εργασίας με το διαδίκτυο, αλλά και την άρτια λειτουργία της εσωτερικής δικτύωσης, για την αδιάκοπη παραγωγικότητα των εργαζομένων σε επίπεδο διαχείρισης εργασιών και ανταλλαγής δεδομένων. Ο εξοπλισμός δικτύωσης που εγκαθιστά η Projecting & Sounding ART βασίζεται στον κοινό παρονομαστή της αξιοπιστίας, προκειμένου να μπορεί να προσφέρει αδιάκοπτα τις ευκολίες του.

Έχουμε σκεφτεί μεθοδικά όλες τις δικτυακές ανάγκες της εταιρίας σας, έχουμε συγκεντρώσει πολύτιμες εμπειρίες από τα μέχρι σήμερα έργα μας και αναζητούμε διαρκώς τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα παγκοσμίως, μέσα από την τεχνογνωσία των οποίων σας προτείνουμε μοναδικές υλοποιήσεις δικτύωσης.

Αξιόπιστο Δίκτυο
Αξιόπιστο Δίκτυο

Έτοιμοι για το Μέλλον

Ο εξοπλισμός δικτύωσης που εγκαθιστά η Projecting & Sounding ART είναι προετοιμασμένος για κάθε μελλοντική εξέλιξη, τόσο σε επίπεδο λογισμικού, όσο και συσκευών. Με τον ερχομό κάθε αναγκαίας αναβάθμισης, εγγυόμαστε τη μέγιστη ευκολία υιοθέτησης νέων προδιαγραφών.

Η δόμηση των συσκευών δικτύωσης θα είναι τόσο ορθή και τακτοποιημένη από τους πιστοποιημένους Τεχνικούς μας, ώστε η αλλαγή μέρους του εξοπλισμού με νεότερο, θα γίνει στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, για την άμεση επαναφορά της επιχείρησή σας στο 100% της παραγωγικότητάς της.

Δορυφορικό Internet

Αν η επιχείρησή σας βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο της χώρας και η καλωδιακή πρόσβαση στον παγκόσμιο ιστό δεν είναι εφικτή, στην Projecting & Sounding ART συνεργαζόμαστε με κορυφαίους παρόχους δορυφορικού Internet, με τους οποίους σας εξασφαλίζουμε κορυφαίες ταχύτητες πρόσβασης σε οποιοδήποτε μέρος κι αν εδρεύετε.

Τα πακέτα σύνδεσης παρέχονται σε λογικές τιμές και εγγυόνται ασφάλεια και σταθερά υψηλές ταχύτητες.

Αξιόπιστο Δίκτυο